Nissan Juke 1,6 Hybrid N-Sport: Unosi vedrinu na s

poruka: 4
|
čitano: 748
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nissan Juke 1,6 Hybrid N-Sport: Unosi vedrinu na s".
16 godina
Nissan Juke 1,6 Hybrid N-Sport: Unosi vedrinu na s

Sad mene zanima koja bi bila njegova prednost pa da njega odaberem naspram Toyote

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nissan Juke 1,6 Hybrid N-Sport: Unosi vedrinu
Gajotres kaže...

Sad mene zanima koja bi bila njegova prednost pa da njega odaberem naspram Toyote

Nema prednosti, velika mana je bankrot Nissana kojim bi tesko bilo ostvariti garanciju u slucaju kvara.

Nissan je do kraja 2025. bankrot ako se ne desi cudo.

4 godine
NEW_MAN kaže...
Gajotres kaže...

Nema prednosti, velika mana je bankrot Nissana kojim bi tesko bilo ostvariti garanciju u slucaju kvara.

Bokte tebi su svi u bankrotu osim kineza

Team Blue
16 godina
Boris grozni kaže...
NEW_MAN kaže...
Gajotres kaže...

Bokte tebi su svi u bankrotu osim kineza

Kina ima oko devedesetak autoproizvodaca. Bankrotiralo bude njih osamdeset+
Tak da se nebi slozil da su svi osim Kineza u bankrotu. Bankrotirali budu svi koji ne postanu profitabilni u proizvodnji EVa. Nissan je jedan od njih.

Is Nissan profitable?
Operating profits dropped 90% and net income dropped 94% in the first half of fiscal year 2024, compared with the same period a year earlier. It's facing a combination of stiff competition from rising Chinese automakers, a lost lead in the global electrification race and missteps in the U.S.
https://www.reuters.com/markets/deals/nissan-ceo-uchida-tells-honda-ceo-mibe-he-wants-terminate-merger-talks-asahi-2025-02-06/

Nissan je bankrot ako ne pronađu dobru vilu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice