„Leteći tenk“ Mil Mi-24/35M - Hind

poruka: 16
|
čitano: 7.277
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "„Leteći tenk“ Mil Mi-24/35M - Hind".
16 godina

Ima priča iz Afganistana, gdje su sovjetske Alfe, zaglavile u okruženju, a nestajalo je streljiva. Pozvan je Mi-24 koji je potprašio mudžahedine, ali nisu odustajali (drogirani kao guzice) i ostao je bez streljiva. Onda je pilot popizdio nagnuo letjelicu prema naprijed, i rastjerao ih. 

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
moderator

Jezična rasprava je bila totalni (i preopširni) off-topic, pa sam sve te postove uklonio...

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2025 11:23 (Miro).
Moj PC  
7 0 hvala 3
15 godina
Re: „Leteći tenk“ Mil Mi-24/35M - Hind

Drago, zakasnio, što to bješe, jer je netko napisao "zrakomlat" ili ne dao Bog "vrtolet" ?!?

da bude povezano, jel još naši otpisanu trunu na livadama "Jedinstva" ?

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2025 12:27 (Stric_Jura).
8 godina

Pohvale obradi teme jer postoji rupa u domacim portalima koju ne pokrivaju, a to so teme poput ove.

Onda moramo u "komsiluk" na T6 ili BBN da vidimo novosti iz borbene tehnike u okruzenju, ili sl teme.

Keep up the good work, smjer je dobar

3 0 hvala 1
17 godina
Ovome ne bi trebalo imati prostora na IT portalu. Bezveze.

7 3 hvala 0
17 godina
Gebirgs kaže...

Pohvale obradi teme jer postoji rupa u domacim portalima koju ne pokrivaju, a to so teme poput ove.

Onda moramo u "komsiluk" na T6 ili BBN da vidimo novosti iz borbene tehnike u okruzenju, ili sl teme.

Keep up the good work, smjer je dobar

S obzirom na događaje iz prošlosti, ja samo čekam kaj bu na veličanje Mi-24 komentirali Milorad Pupavac ili netko od niže rangiranih ispod njega.

AMD,........is that Epyc or what?
11 godina
Kao povijesni izložak , OK, ali budućnost ratovanja NISU - helikopteri, avioni, tenkovi, nego isključivo dronovi (rojevi AI dronova protiv kojih nema spasa) i tisuće AI robota pogonjenih umjetnom inteligencijom tako da sami donose odluke - ne postoji zapovjedni dron ili robot, i upravo se na tome najviše i radi ..
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2025 13:56 (W2000).

1 0 hvala 0
6 godina
W2000 kaže...
Kao povijesni izložak , OK, ali budućnost ratovanja NISU - helikopteri, avioni, tenkovi, nego isključivo dronovi (rojevi AI dronova protiv kojih nema spasa) i tisuće AI robota pogonjenih umjetnom inteligencijom tako da sami donose odluke - ne postoji zapovjedni dron ili robot, i upravo se na tome najviše i radi ..

što ako ti dronovi ubiju tvorca, iz zasjede, je li to onda samoubojstvo iz zasjede?

12 godina
fredii kaže...

i ostao je bez streljiva. Onda je pilot popizdio nagnuo letjelicu prema naprijed, i rastjerao ih. 

Stari moj ovakvog scenarija nema niti B produkcijama koji su na imdb-u ispod 3.0 

Da Rambo nije toliko star i da ovi znaju hrv. ovo bi ti sigurno ukrali za sljedeći nastavak 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2025 17:11 (UncleJimbo).
4 mjeseca
Kakav leteći tenk , pa to se ruši sa kalašnjikov u Syphon Filteru. Kad on mene gađa ja napravim kolut naprijed, pa ga onda derem ko Rambo, pa onda opet kolut naprijed u drugu stranu dok on puca 😜

3 0 hvala 2
3 godine
W2000 kaže...

Budućnost je u elektroničkim uređajima koji šalju frekvencije radiovalova za ometanje dronova, tako da cijela eskadrila dronova bude onesposobljena,

To je najjeftinije. 

合氣道
16 godina
Zaporožac kaže...

Budućnost je u elektroničkim uređajima koji šalju frekvencije radiovalova za ometanje dronova, tako da cijela eskadrila dronova bude onesposobljena,

To je najjeftinije. 

Osim kad imas dronove povezane sa "fiber-optic" kabelima. Tada elektronicko ratovanje malo znaci, a za uzvrat, na YT imamo snimke u full HD rezoluciji do posljednje sekunde.

Zadnji par mjeseci,  poplava takvih videa.

Nikad nismo tako rapidno kreativni u razvoju tehnologije, dok god ne pozelimo ubijati jedni druge.

Moja baka bi rekla "Bogu za plakati".

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
3 godine
syncmaster245b kaže...
 Osim kad imas dronove povezane sa "fiber-optic" kabelima. Tada elektronicko ratovanje malo znaci, a za uzvrat, na YT imamo snimke u full HD rezoluciji do posljednje sekunde.Zadnji par mjeseci,  poplava takvih videa.

Žično vs bežično

Znam za to, no to je smiješno, jer neće nitko poslati "žično" povezan kabel pet kilometara na frontu, da ne pomislimo na još veću udaljenost. Tu mora biti "operater" blizu drona, pa je lako detektirati operatera drona.

To se lako riješi cvikcangama. 

合氣道
13 godina
Stric_Jura kaže...

Drago, zakasnio, što to bješe, jer je netko napisao "zrakomlat" ili ne dao Bog "vrtolet" ?!?

da bude povezano, jel još naši otpisanu trunu na livadama "Jedinstva" ?

Kaj i toga ima tamo, viđao sam samo humveeje u tom stanju.

16 godina
Zaporožac kaže...

Žično vs bežično

Znam za to, no to je smiješno, jer neće nitko poslati "žično" povezan kabel pet kilometara na frontu, da ne pomislimo na još veću udaljenost. Tu mora biti "operater" blizu drona, pa je lako detektirati operatera drona.

To se lako riješi cvikcangama. 

Nazalost, kako sam vec rekao nikad nismo toliko kreativni dok ne trebamo ubijati jedne druge.

Trenutno na ukrajinskom frontu postoje izvjesca od FO dronovima sa dosegom od 20Km.

Zapravo to ne bi trebalo nista biti zacudjujuce, s obzirom da "maljutka", zicano kontrolirana protuoklopna raketa je u sluzbenoj upotrebi od 1960-tih.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
15 godina

Ovog Hinda Solid Snake pojeo s tim da je Liquid pilotirao.

Sjedi 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice