Ima priča iz Afganistana, gdje su sovjetske Alfe, zaglavile u okruženju, a nestajalo je streljiva. Pozvan je Mi-24 koji je potprašio mudžahedine, ali nisu odustajali (drogirani kao guzice) i ostao je bez streljiva. Onda je pilot popizdio nagnuo letjelicu prema naprijed, i rastjerao ih.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jezična rasprava je bila totalni (i preopširni) off-topic, pa sam sve te postove uklonio...
Drago, zakasnio, što to bješe, jer je netko napisao "zrakomlat" ili ne dao Bog "vrtolet" ?!?
da bude povezano, jel još naši otpisanu trunu na livadama "Jedinstva" ?
Pohvale obradi teme jer postoji rupa u domacim portalima koju ne pokrivaju, a to so teme poput ove.
Onda moramo u "komsiluk" na T6 ili BBN da vidimo novosti iz borbene tehnike u okruzenju, ili sl teme.
Keep up the good work, smjer je dobar
Pohvale obradi teme jer postoji rupa u domacim portalima koju ne pokrivaju, a to so teme poput ove.
Onda moramo u "komsiluk" na T6 ili BBN da vidimo novosti iz borbene tehnike u okruzenju, ili sl teme.
Keep up the good work, smjer je dobar
S obzirom na događaje iz prošlosti, ja samo čekam kaj bu na veličanje Mi-24 komentirali Milorad Pupavac ili netko od niže rangiranih ispod njega.
što ako ti dronovi ubiju tvorca, iz zasjede, je li to onda samoubojstvo iz zasjede?
i ostao je bez streljiva. Onda je pilot popizdio nagnuo letjelicu prema naprijed, i rastjerao ih.
Stari moj ovakvog scenarija nema niti B produkcijama koji su na imdb-u ispod 3.0
Da Rambo nije toliko star i da ovi znaju hrv. ovo bi ti sigurno ukrali za sljedeći nastavak
Budućnost je u elektroničkim uređajima koji šalju frekvencije radiovalova za ometanje dronova, tako da cijela eskadrila dronova bude onesposobljena,
To je najjeftinije.
Budućnost je u elektroničkim uređajima koji šalju frekvencije radiovalova za ometanje dronova, tako da cijela eskadrila dronova bude onesposobljena,
To je najjeftinije.
Osim kad imas dronove povezane sa "fiber-optic" kabelima. Tada elektronicko ratovanje malo znaci, a za uzvrat, na YT imamo snimke u full HD rezoluciji do posljednje sekunde.
Zadnji par mjeseci, poplava takvih videa.
Nikad nismo tako rapidno kreativni u razvoju tehnologije, dok god ne pozelimo ubijati jedni druge.
Moja baka bi rekla "Bogu za plakati".
Žično vs bežično
Znam za to, no to je smiješno, jer neće nitko poslati "žično" povezan kabel pet kilometara na frontu, da ne pomislimo na još veću udaljenost. Tu mora biti "operater" blizu drona, pa je lako detektirati operatera drona.
To se lako riješi cvikcangama.
Drago, zakasnio, što to bješe, jer je netko napisao "zrakomlat" ili ne dao Bog "vrtolet" ?!?
da bude povezano, jel još naši otpisanu trunu na livadama "Jedinstva" ?
Kaj i toga ima tamo, viđao sam samo humveeje u tom stanju.
Žično vs bežično
Znam za to, no to je smiješno, jer neće nitko poslati "žično" povezan kabel pet kilometara na frontu, da ne pomislimo na još veću udaljenost. Tu mora biti "operater" blizu drona, pa je lako detektirati operatera drona.
To se lako riješi cvikcangama.
Nazalost, kako sam vec rekao nikad nismo toliko kreativni dok ne trebamo ubijati jedne druge.
Trenutno na ukrajinskom frontu postoje izvjesca od FO dronovima sa dosegom od 20Km.
Zapravo to ne bi trebalo nista biti zacudjujuce, s obzirom da "maljutka", zicano kontrolirana protuoklopna raketa je u sluzbenoj upotrebi od 1960-tih.
Ovog Hinda Solid Snake pojeo s tim da je Liquid pilotirao.