Dijeta zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.865
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Dijeta

pozdrav ljudine ! mozda ce ovo biti najgluplje moguce pitanje al ono... znaci hitno hitno ttebam smrsat jedno 3-4 kile ... trebam vasu pomoc! imate za predložiti kakvu djetu i to ... moze ukljucivati vjezbe i to jer fakat trebam koju kilicu viska i to u sto brzem roku... uglavnom imate li kakvih preporuka ? :)

hvala :)

13 godina
neaktivan
Dijeta

izbaci secer kruh...meso je ok...i svaki dan litra zelenog čaja....i puno kretanja to je bila moja formula..imo sam 85 u sad imam 65 i svaki dan se3 vozi bajk...i celična volja...

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
13 godina
neaktivan
Dijeta

Tjedan dana samo voće i povrće, ništa od krute hrane, tjestenina, sireva i ostaloga.

Samo voće i povrće i trčanje da se dobro oznojiš.

Ili ako imas mogučnost za saunu.

Što hladnije to bolje...
13 godina
protjeran
Dijeta

hvala vam ljudine  <33

13 godina
neaktivan
Dijeta

Znam da od voća budeš brzo gladan, ali i da pojedes 3kg banana ili bilo čega u velikim količinama opet češ mršaviti.

Voće sadrzi prirodne sokove i šečere koji nedebljaju nego potiču brži rad metabolizma/organizma.

I još ti se tijelo čisti od otrova i nezdrave hrane.

Meso ti u brzom mršavljenju nebih preporučio jer ima masnoča kako god da napraviš.

Ako osjetiš neku slabost, ( a sumnjam da hočeš) onda malo mljevene ljute chilli paprike i javorov sirup.

Naravno preporuka je dnevno u čaši vode razmutiti malo soli jer če ti faliti soli ako se puno znojiš.

Ali garantirano navedeno skida kile u kratkom roku.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice