DEXEL DXK 18AA Klima uredjaj.

poruka: 9
|
čitano: 4.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav. Trazio sam po internetu, medjutim, nisam mogao naci uputstvo za ovu klimu pa sam se odlucio obratiti vama. Da li zna ko gdje bih mogao naci uputstvo za nju?

Hvala unaprijed

12 godina
neaktivan

ak nema nigdje na netu onda ti je valjda jasno da je to vulgaris domestikus proizvod iz Kine koji se sastavlja od milijun različitih proizvođača te kao takav ne može jamčiti niakkvu kvaluitetu.

Pa za u BH ne moš nać neki Samsung, LG il bar vivax ili haier...

I kud ideš na 18?? za kuću stan ti je dosta 12 (3,5kW)!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 9:28 (zlatkor).
14 godina
Re: DEXEL DXK 18AA Klima uredjaj.

a zlatko ti si kao prorok pa znas st oce on grijat/hladit pa mu savjetuješ 12 (morao sam {#}).... od viska glava ne boli ..samo treba si uzet neku ili samsung ili lg kao sto je kolega zlatko rekao .---

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
13 godina
neaktivan
zlatkor kaže...

ak nema nigdje na netu onda ti je valjda jasno da je to vulgaris domestikus proizvod iz Kine koji se sastavlja od milijun različitih proizvođača te kao takav ne može jamčiti niakkvu kvaluitetu.

Nije kinesko cudo, nasuprot, Njemačka je proizvođač, piše na klimi deutschland el., nije namijenjena za kucu, za veći je objekat, ali nigdje ne mogu naci uputstvo.

12 godina
neaktivan
Vehid kaže...
zlatkor kaže...

Nije kinesko cudo, nasuprot, Njemačka je proizvođač, piše na klimi deutschland el., nije namijenjena za kucu, za veći je objekat, ali nigdje ne mogu naci uputstvo.

ti još uvijek misliš da je to "njemačko čudo"???

16 godina
moderator
Vehid kaže...

Nije kinesko cudo, nasuprot, Njemačka je proizvođač, piše na klimi deutschland el.

{#}{#}{#}

http://dexel.awardspace.com/

{#}

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
13 godina
neaktivan
zlatkor kaže...

ti još uvijek misliš da je to "njemačko čudo"???

Tako pise, sta znam, mada evo na DEXEL stranici pise svrstava se medju ostale svjetske proizvode, zato i ne mogu naci neko uputstvo?

16 godina
moderator

Nemožeš naći jer je to neki lijevi kinez, to je jedini razlog.

btw. da je proizvedeno u Njemačkoj sigurno nebi pisalo deutchland el.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
12 godina
neaktivan

Pozdrav...

Morao sam se umiješati u komentare o brendu

DEXEL jeste kineski proizvod kao i 99% stvari na ovoj planeti s razlikom tom što je kompresor toshiba a elektronika samsung al malo jeftinije kvalitete pa samim tim i jeste jeftinija u prodaji,a što se tiče uputstva ništa posebno kaoo i svaka druga klima par funkcija i podešavanja a ako je baš prijeko potrebno poslacu vam i uputstvo na meil...pozdrav i hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice