Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.204.716
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
nicky.sl kaže...
lav1000 kaže...
nicky.sl kaže...

Ti si neki stručni žiri ili šta ??? 

prigovore poslati na adresu : 2200 Mission College Blvd, n/r CEO  i bit će razmotreni u najkraćem mogućem roku 

a ima li taj CEO kakav OC rezultat vridan pažnje 

koliko hoćeš  CPU, GPU, ram uredno preko 1Ghz od deklariranog, jedino ga ryzen platoforma muči pa je uzeo par ljudi iz AMD da mu otkriju i te tajne 

13 godina
chaselol kaže

Moj posao je sa softverom 

Pa ovo je jače od only fools and horses. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 16:10 (mislioc).
8 godina
protjeran
mislioc kaže...
chaselol kaže

Moj posao je sa softverom 

13 godina
nicky.sl kaže...
chaselol kaže...

Meni nije nikakva satisfakcija imao CPU na 3 ili 4ghz kada vrtim windows lab i testiram softver koji ce se vrtiti na masinama tipa dual core na 2ghz 

Samim time, klokanje tog i7 5820K (koji je tad kostao cca 600eur) i sam vlasnik (moj prijatelj) nije htio vise, sta ja trebam tu da radim, da ga przim debelo iznad? Nope. Znate li koliko ljudi clocka CPU danas? Manje od 1% 

Moj posao je sa softverom i usputno gejmanje CS-a  i za moje potrebe mali rajzen na 3.9ghz i vise nego dovoljan 

Nisi kompetentan da raspravljaš o OC-anju i OC-erima poslije prve rečenice tvog posta stoga #u kućicu i kuš#

Izvinite necu vise nikad 

Doduse lazem, kad sam u CS-u dignem koliko god mogu CPU jer ima osjetne razlike :D

@ova dva trola sto sa 30+ godina znaju samo igrati igre i vriti chmarke, simpa ste momci, jel zivite kod staraca i dalje kao luci from the deepest podrum 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 16:07 (chaselol).
8 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

radio u jednoj firmi s jednim budalašem  iz Nikičinih i Anshinih krajeva, neodoljivo me na chasetrola podjeća,  on veliki engy radio u Zimensu, i glavni expert za zoftver, zensore i zonde, to mu sav njemački koji je znao i tako je stalno govorio zenzor,zonda,zoftver... ali kad je trebalo popraviti zoftver da zenzori i zonde prorade, njemu ni traga ni glasa 

15 godina
protjeran
chaselol kaže...

@ova dva trola sto sa 30+ godina znaju samo igrati igre i vriti chmarke, simpa ste momci, jel zivite kod staraca i dalje kao luci from the deepest podrum 

Ja zivim u maminom podrumu od dedine partizanske penzije, idila!

14 godina

Pardon, azuriram moj pc, kad do dođem kući.

Imam 144Hz TN od asusa 1080p, bez g-synca. A asusica se hladi sa accelero IV na finih ~50C, moze biti da se sad malo popela temp. Ali mislim da je nisam vidio iznad 55.

Vjerujte isplati se kupiti neku ovakvu grijalicu od 1080 kupiti, pa staviti na nju accelero ili vodeno. Founders edition tipa.

Daju se fino ohladiti sa nekim drugim coolerom.

A za ovo pitanjce iskreno, ljen sam prodavati komponente pa opet sve slagati. Zato sam i pitao.

Mozda nakraju ljeta sve prodam. Zasada nemam namjeru, ali sam vidio istu svoju karticu na amazon.de refurbished za par stotina eura.

everyday i'm shuffling...
15 godina
protjeran
Luka123 kaže...

Imam 144Hz TN od asusa 1080p, bez g-synca. A asusica se hladi sa accelero IV na finih ~50C, moze biti da se sad malo popela temp. Ali mislim da je nisam vidio iznad 55.

Vjerujte isplati se kupiti neku ovakvu grijalicu od 1080 kupiti, pa staviti na nju accelero ili vodeno. Founders edition tipa.

A za ovo pitanjce iskreno, ljen sam prodavati komponente pa opet sve slagati. Zato sam i pitao.

Mozda nakraju ljeta sve prodam. Zasada nemam namjeru, ali sam vidio istu svoju karticu na amazon.de refurbished za par stotina eura.

Ma zaboravi, procesor nije sposoban za 144hz monitor u modernim igrama. A i da imas 8700K @5ghz, opet bi grafe cesto bile neiskoristene...

8 godina
protjeran
Luka123 kaže...

pa nemaš što dirati, 144hz fhd lock imaš u 90% IGRICA, a ovaj ostatak traži minimalne korekcije za 144fps lock govorim što se tiče GPU-a..., CPU jbg, diži ga još ako možeš, neće ti škoditi

13 godina
chaselol kaže...

Komp se koristi za 1440p gaming i testiranje softvera u virtualkama, tako da sto bi przio nepotrebno kad mu ne treba 

Nemoj više previše je to za danas ostavi nam nekaj za sutra.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 16:24 (mislioc).
8 godina
protjeran
chaselol kaže...
mene germanske zemlje ne zanimaju 

želiš reći, tebi germanski jezici tipa engleski, ko nama kineski ? 

14 godina

Thanks, izgleda da minje konfu progutalo vrijeme, ceka se iduca generacija intela (sry amd fanboys  ).

Opekao sam se sa amd u proslosti mnogo puta od CPU-a do grafickih, pogotovo 2x 390 koje sam imao LOL. Sprzilo mi maticnu (PCI-e slot) i napajanje kad sam ih u cf bio stavio.

14 godina
lav1000 kaže...
Luka123 kaže...

pa nemaš što dirati, 144hz fhd lock imaš u 90% IGRICA, a ovaj ostatak traži minimalne korekcije za 144fps lock govorim što se tiče GPU-a..., CPU jbg, diži ga još ako možeš, neće ti škoditi

Cpu bi cak i mogao cloknuti jos, ali samo jednu ili dvije jezgre inace ovih 4,5 je stabilno sve 4 jezgre, 4,6 faila testove.

Inace ocito ovih 10% igram, jer RUST ako si igrao sam htio na full drzati, ovako moram na medium/low za 144 lock.

12 godina
ansha kaže...
chaselol kaže...

Tis dobro proša ja živin od ženine plaće pošto svoju spickan na zvizdarije.

MISCREATED
13 godina
nicky.sl kaže...
lav1000 kaže...
nicky.sl kaže...

Ti si neki stručni žiri ili šta ??? 

prigovore poslati na adresu : 2200 Mission College Blvd, n/r CEO  i bit će razmotreni u najkraćem mogućem roku 

a ima li taj CEO kakav OC rezultat vridan pažnje 

Pa ako tebi nicky nije dovoljno snimit sa ryzenom 3 1200 video  u battlfieldu i postat tu na forum bez da se sistem nije srušio 30min ja onda neznam šta ti smatraš overclockom.

To je rezultat koji mnogi vlasnici ryzena mogu samo sanjat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 16:46 (mislioc).
17 godina
odjavljen

Privjesak FTW

8 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
ansha kaže...
chaselol kaže...

Tis dobro proša ja živin od ženine plaće pošto svoju spickan na zvizdarije.

vama je ko u raju, meni iza 20.og kroz rupicu na zidu u podrum ubacuju ono što pas nije htio pojesti 

8 godina
protjeran
XXX kaže...

Privjesak FTW

ovaj ludi deda ima macro uključen, kad klikne desni klik odmah mu ispiše privjesak FTW 

11 godina
neaktivan
XXX kaže...

Privjesak FTW

Ma deda je u pravu. Ulozio sam u bicikl a u pc ce opet privjesak. (:

13 godina

Evo chaselol postao slike na Facebook trenutno igra competitive CS GO.

13 godina
protjeran

Kako se nas hw guru raspistoljio u temi, al neka ga ovdje, bolje nego da gadi ostatak foruma svojim preporukama. 

13 godina
protjeran
mislioc kaže...

Evo chaselol postao slike na Facebook trenutno igra competitive CS GO.

na slici je q3 arena sjedi, jedan!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
protjeran
Luka123 kaže...

Thanks, izgleda da minje konfu progutalo vrijeme, ceka se iduca generacija intela (sry amd fanboys  ).

Opekao sam se sa amd u proslosti mnogo puta od CPU-a do grafickih, pogotovo 2x 390 koje sam imao LOL. Sprzilo mi maticnu (PCI-e slot) i napajanje kad sam ih u cf bio stavio.

Umjesto da si sretan sta ti kuca/zgrada nije do temelja izgorila...

12 godina
ansha kaže...
Luka123 kaže...

Umjesto da si sretan sta ti kuca/zgrada nije do temelja izgorila...

Šrot napajanje i šrot matična ukratko. Moja Sabertooth tri puta pod vodom bila ostarila crijeva bila od vodenog loopa i napukla pa pokapalo po ploči i ništa fercera ploča normalno, kad dodje u kontakt sa vodom se ugasi ploča i sve 5. Već dvije godine majnam sa 2x290 i HD7950 na Seasonicu 850W bronze.

http://hwbot.org/signature/u135800.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 21:23 (mirzet1976).
13 godina

13 godina
protjeran
Kaj nisi danas gledao hard report live?
13 godina

Ma jok. Ovo izleda zastrašujuće. Msrp oko 700$.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 22:39 (mislioc).
13 godina
protjeran
Pa pogledaj dio o gtx 1180..lp
13 godina
Navodno će nadolazeća generacija Rayzena podržavati ddr3 memoriju jer su zalključili da ddr4 nemogu iskoristit.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 0:12 (mislioc).
15 godina
protjeran

Stigo i0, jedini u regionu 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice