Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.204.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
ansha kaže...
Stjepanj kaže...

evo ansha je rekao da ce moj skor skinuti s nekim i3  

https://valid.x86.fr/si9aj6

...

Nema tu score-a sinko, score-ovi su u benchmarcima... A i vidim da je to neki i1? 1 core 1 thread 

Ja bar imam plocu koja ne smanjuje score-ove sta je veci OC...

deda od tebe očekujemo min bench na 5.5Ghz 

15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

...

Nema tu score-a sinko, score-ovi su u benchmarcima... A i vidim da je to neki i1? 1 core 1 thread 

Da, ocekujem single core rekorde u cpuz i cinebenchu. A na 5.5ghz bi i u multi cinebenchu trebao prestic i5 8400... Zivi bili pa vidili 

8 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

...

Da, ocekujem single core rekorde u cpuz i cinebenchu. A na 5.5ghz bi i u multi cinebenchu trebao prestic i5 8400... Zivi bili pa vidili 

Tesko da ces moci prebaciti 960cb skor, ali oko 900 bodova ces biti

15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Da, jako tesko, treba minimum 5.6ghz, upravo gledam na hwbot-u...

A mozda me dopadne los primjerak poput Stjepkovih 4790K/5820K pa ne bude vise od 5.2ghz...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 9:07 (ansha).
12 godina
neaktivan
Chat tema ljubitelja hardvera

Intel prestao proizvoditi H310 chipset:

"A report straight out of DigiTimes, citing industry sources, says that Intel has discontinued production of its H310 chipset."

Kupujte dok ima kome treba jeftina ploca 

8 godina
protjeran
Timo kaže...

Intel prestao proizvoditi H310 chipset:

"A report straight out of DigiTimes, citing industry sources, says that Intel has discontinued production of its H310 chipset."

Kupujte dok ima kome treba jeftina ploca 

ako je itko mislio da će deda XXX uzet 8400, sad definitivno neće 

13 godina
protjeran

Vidjeli ljudi da i sa B chipsetom koji je kud i kamo bolji samaraju konkurenciju sto cijenom sto performansama. 

13 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

Da, jako tesko, treba minimum 5.6ghz, upravo gledam na hwbot-u...

A mozda me dopadne los primjerak poput Stjepkovih 4790K/5820K pa ne bude vise od 5.2ghz...

Je toliko losi da je 4790k vidio 5.3+ghz a 5820k 5ghz za razliku od svih tih tvojih, deda previse pricas i nista drugo..lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
9 godina

ansha i ryzen "armada" će te prestići 

15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Je toliko losi da je 4790k vidio 5.3+ghz a 5820k 5ghz za razliku od svih tih tvojih, deda previse pricas i nista drugo..lp

Sta se pravis blesav, te validacije mozes okacit macku o rep kad cinebench ni sa jednim od njih nisi zavrtio na vise od 4.7ghz. Koji si ti lik...

13 godina
protjeran
ansha kaže...
Stjepanj kaže...

Sta se pravis blesav, te validacije mozes okacit macku o rep kad cinebench ni sa jednim od njih nisi zavrtio na vise od 4.7ghz. Koji si ti lik...

Ja se pravim blesav a ti nasao moja dva primjerka koja tada nisu imali adekvatno hladenje a ostali? za razliku od tebe ja se imam cime pohvaliti ti si se nasao meni pametovati i govoriti meni koji sam lik, koji si ti k tu pokazao u tih svoji bijednih 8g na forumu? Samo znas kenjati drugima i nista konkretno pokazati kamoli usporedivati s drugima odvrtio si taj cinebench 2 puta u zivotu samo ponavljas ko papiga jedno te isto, chaselol je za tebe magistar sto se tice iskustva. totalno si beskoristan.lp

8 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
ansha kaže...
Stjepanj kaže...

chaselol je za tebe magistar sto se tice iskustva

teške uvrede su počele padati 

13 godina
protjeran
Ma ansha je nakon lucidiusa uvreda za ovaj forum, 8g njegovog beskorisnog blebecenja po drugima.lp
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Ja se pravim blesav a ti nasao moja dva primjerka koja tada nisu imali adekvatno hladenje a ostali? za razliku od tebe ja se imam cime pohvaliti ti si se nasao meni pametovati i govoriti meni koji sam lik, koji si ti k tu pokazao u tih svoji bijednih 8g na forumu? Samo znas kenjati drugima i nista konkretno pokazati kamoli usporedivati s drugima odvrtio si taj cinebench 2 puta u zivotu samo ponavljas ko papiga jedno te isto, chaselol je za tebe magistar sto se tice iskustva. totalno si beskoristan.lp

Javio se tip koji zna promijenit doslovno 2 postavke u biosu i sibat procesoru sulude napone (pazi znanja!) kako bi uspio bootat windowse i opalit validaciju. Ti si teska neznalica koja se ponosi stvarima koje ne traze ni pamet ni znanje. A usput i teski zicar 

15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Ma ansha je nakon lucidiusa uvreda za ovaj forum, 8g njegovog beskorisnog blebecenja po drugima.lp

Ja i kolega upravo umiremo od smijeha na cinjenicu da si se ovako raspizdio 

A pogodilo te a? Teze ranjavanje ega samoprozvanog velikog clockera 

A da skupljamo donacije da ti kupimo plocu skuplju od boce osrednjeg viskija? Sta bi rekordi padali hihihi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 11:57 (ansha).
13 godina
protjeran

Samoprozvan? Hahaha...kao sto rekoh mlacenje prazne slame s tvoje strane. Nemam ja problema s egom jer bi se onda hvatao za sitnice poput tebe. Kad kupis tu plocu i dokazes da nevalja jer je jeftina onda se javi ili uzmi najskuplju pa dokazi da si bolji.lp

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 12:00 (Stjepanj).
8 godina
protjeran

15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Samoprozvan? Hahaha...kao sto rekoh mlacenje prazne slame s tvoje strane.lp

Pa ti ni engleski ne znas, tvoje clockanje se svodi na coravo nabadanje po biosu po metodi "what could this button do?", i kad vidis neku brojevnu postavku to stavis veci broj, tu ti dobro dodje tvoje legendarno poznavanje matematike.

13 godina

Ansha koji je citav zivot bio na dvije jezgre i odjednom presao na nesto jace poceo da bude najveci govornik o overclocku, a realno Stjepanj je vise procesora promjenio u zadnjih par godina nego svi mi zajedno ovdje  (cast izuzecima patrick/tonci i ostali, mada su vecinom svi napustili forum zbog bas ovakvog preseravanja)

Opet se vracamo na onu staru izreku ovog foruma, najglasniji su oni sto citaju reviewe i gledaju jutjub u odnosu na one kojima hardver prolazi kroz ruke.

Ansha troll™ 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
chaselol kaže...

Ansha koji je citav zivot bio na dvije jezgre i odjednom presao na nesto jace poceo da bude najveci govornik o overclocku, a realno Stjepanj je vise procesora promjenio u zadnjih par godina nego svi mi zajedno ovdje  (cast izuzecima patrick/tonci i ostali, mada su vecinom svi napustili forum zbog bas ovakvog preseravanja)

Opet se vracamo na onu staru izreku ovog foruma, najglasniji su oni sto citaju reviewe i gledaju jutjub u odnosu na one kojima hardver prolazi kroz ruke.

Ansha troll™ 

Sto bi to trebalo znaciti ako je vise promjenio da je pametniji od ostalih koji nisu.

AMD AntiBoy
13 godina
protjeran

Ocigledno je napisao iskusniji...lp

15 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Sto bi to trebalo znaciti ako je vise promjenio da je pametniji od ostalih koji nisu.

Onda je onaj sta konstantno prodaje i kupuje kartice teski guru i institucija ovog foruma 

15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Nemoj ti bit tuzan, ja cu ti prodat ovog ikstrim i5 nakon ljeta za 499kn i jos cu ti potpisat kutiju ;-)

15 godina
Stjepanj kaže...

Kad budes imao koji ryzen pa snama podjelis svoja iskustva onda mogu priznati da si iskusan do tad si samo obicni naponboy 

AMD AntiBoy
13 godina
protjeran
ansha kaže...
dreadmoore kaže...

Onda je onaj sta konstantno prodaje i kupuje kartice teski guru i institucija ovog foruma 

Taj lik nije napisao 3 recenice na forumu dakle totalno nebitno dakle opet blebeces ko papagaj samo nek se nesto napise mozda ce netko pomisliti da si napisao nesto pametno i korisnolp

13 godina
dreadmoore kaže...

Bas to, iskustvo ne mozes kupiti (donekle mozes ako ces kupovati i clockati i prziti sam sebi) vec se stice godinama.

Ja sam ukupno imao priliku da clockam sljedece CPU:
AMD X3 450 (2 primjerka) 4ghz - 3 jezgre, 3.8ghz - 4 jezgre

FX 6300 (2 primjerka) na 4.2-4.6ghz

FX 8320E/8350 4.4-4.8ghz

i7 4770K 4.4ghz

i7-5820K 4ghz

R3 1200 3.9ghz

Devet procesora, nisu nesto pretjerani OC, sve je hladjeno vazduhom (osim 5820K koji je pod NZXT Kraken X61)

Meni dosta, imas validacije svuda po forumu, ne hvalim se time, imam osrednje poznavanje - buduci kolimo mi je cipova proslo kroz ruke i meni dosta 

TL;DR

Ne treba biti seronja, treba postovati druge ali to je pretesko ocigledno.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 12:12 (chaselol).
13 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Stjepanj kaže...

Kad budes imao koji ryzen pa snama podjelis svoja iskustva onda mogu priznati da si iskusan do tad si samo obicni naponboy 

Sry no nemam potrebe za ryzenom, niti se guram u tu temu, kad cu imati znat ces sve.lp

16 godina

Wow :) baš je borbeno jutros

It is always darkest just before the dawn.
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Taj lik nije napisao 3 recenice na forumu dakle totalno nebitno dakle opet blebeces ko papagaj samo nek se nesto napise mozda ce netko pomisliti da si napisao nesto pametno i korisnolp

I to je nas veliki clocker, pa biseru jesi ucio u skoli sta je sarkazam?

15 godina
protjeran
chaselol kaže...

i7-5820K 4ghz

(osim 5820K koji je pod NZXT Kraken X61)

.

Ajdeeee?? Pa to je nevjerojatno, ja najstvarnije nisam cuo da je itko manje clockao jedan 5820K, jel imas kakvih tipova?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice