Meh idioti i toxica otjerase 
Realno sve sto trebas ovdje je ove seratore na ignore i odma bude ljepsi zivot 
Daj zalutao si u temu ljubitelja hardware-a nije ti ovo tema ljubitelja drloga.
Meh idioti i toxica otjerase 
Realno sve sto trebas ovdje je ove seratore na ignore i odma bude ljepsi zivot 
Daj zalutao si u temu ljubitelja hardware-a nije ti ovo tema ljubitelja drloga.
Toxic je bio dobar forumas, zakaj su ga protjerali?
Pametan covik je sam uzeo predah.
Nije ni meni strana ideja, kad smo kod toga.
coffe,coffe,coffe.....
nije uopce u tome stvar, imas bn s tim starim hasom, 1070 ti je neiskoristena i nista vise, nemre biti isto kao i s novim cpu-em, ja jednostavno ne podnosim kad netko tak strucan poput tebe kaze da nema razlike, razlika je i vise nego ocita na 1080p.lp
je, istina da je u bn
evo dolje fc5 sa gtx 1080 je razlika 20%, sa 1070 je vjerojatno i manja, ali bn jest i ja to ne poričem
samo... zabole me za bn kad je ionako ograničim na 60fps, pa bi mi rezultat u igranju (ne benchanju) bio jednak da imam i 8700k na 5ghz
na kraju da završimo priču - nisam ja testirao hrpu igara i došao do razlike od 12%, nego sam samo prenio usporedbu s one recenzije
ne ubijaj glasnika, ubij onoga tko ti je pokazao da si bacio pare 
Prije par strana smo uspoređivali G4560+GTX 1060 i i5 8400+ RX 580 i ova druga kombinacija u FC5 daje svega 10 fpsa više, kada je jedni i drugo neklokano na istim postavkama u full hd 
Prije par strana smo uspoređivali G4560+GTX 1060 i i5 8400+ RX 580 i ova druga kombinacija u FC5 daje svega 10 fpsa više, kada je jedni i drugo neklokano na istim postavkama u full hd 
Pippo Inzaghi je rođen u ofsajdu, a dede Picajzla i XXX su rođeni bottlenecku 
ma gledaj, nije fc5 neko mjerilo i ima doista igara koje su zahtjevnije za cpu
no debela većina ljudi gejma na monitorima od 60fps, gdje je razlika u rajzenu i intelu minimalna
evo, čak i sa prastarim neklokanim procesorom poput mojeg i grafom koja je overkill za njega i rezoluciju, razlika je opet minimala ukupno gledajući
tema je chat ljubitelja hardvera, a pretvorila se u temu prejebavanja oko jedne jedine komponente
Kaj onda da kupim i5 8400? Ti si probao jedno i drugo, B1 me ne zanima niti će me zanimati, SP i wot povremeno. Ostajem na 1080p još barem dvije godine do dolaska PS5.
Kaj onda da kupim i5 8400? Ti si probao jedno i drugo, B1 me ne zanima niti će me zanimati, SP i wot povremeno. Ostajem na 1080p još barem dvije godine do dolaska PS5.
Ma nemoj ti mijenjati privjeska, tko ce trolati onda s njim po forumu?
Moram kupiti konzolu pa vam vaditi mast, makar ju ni ne igrao jer nemam toliko vremena.
https://www.tomshardware.com/news/amd-vulnerability-patches-ecosystem-partners,36993.html
sto je ovo? riza nije rupicasta ko intel, nema zakrpi koje utjecu na perf?
kako se ne "osjeti"(vidi se:) kad ja zatvorenih ociju mogu vidjeti kad mi u MP igrama fps padne ispod 100 bez ikakvog brojaca...predpostavljam da to moze potvrditi svaki covjek roden u zadnjih 5000g
lp
kako se ne "osjeti"(vidi se:) kad ja zatvorenih ociju mogu vidjeti kad mi u MP igrama fps padne ispod 100 bez ikakvog brojaca...predpostavljam da to moze potvrditi svaki covjek roden u zadnjih 5000g
lp
Stjepko, ti si FPS-opat, cim padne ispod 100 stegne te neki grč 
Nemoj uzet 8400 cisto iz razloga sto neces bit na nuli kad ga kupis i prodas privjesak. Neces vise moci prepricavati onu svoju pricu, a ja se kladim da ima jos dvoje ljudi na forumu koji ju nisu culi. 
Čekamo rezultate Ryzen platforme...
Samo ti čekaj...
MISCREATED
To sa FPS-ima vam je čisti OKP.

Ma nemoj ti mijenjati privjeska, tko ce trolati onda s njim po forumu?
Nemoj uzet 8400 cisto iz razloga sto neces bit na nuli kad ga kupis i prodas privjesak. Neces vise moci prepricavati onu svoju pricu, a ja se kladim da ima jos dvoje ljudi na forumu koji ju nisu culi. 
koji ste vi naivci, ko dvije francuske sobarice 
deda da ide trošit lovu? 
čak i da je pijan ili da ga počne alzehaimer hvatat, prije bi ga herc strefio na kasi, nego što bi potrošio par soma kuna na novu platformu
Ahhh mislim da cemo se morati zadovoljiti bajkama o ryzen3 na 5ghz
Identicni ciklus se ponavlja kako je krenulo prosle godine mjesec dva nakon izlaska rize, ryzen2 na 4.5ghz, poderat ce sve zivo i nezivo i da ne nabrajam dalje, verbalni proljevi i bajke na kubik 
https://www.tomshardware.com/news/amd-vulnerability-patches-ecosystem-partners,36993.html
sto je ovo? riza nije rupicasta ko intel, nema zakrpi koje utjecu na perf?
Lol cts labs, naruceno sranje od intela. Imas o tome temu na Gamernexusu
Identicni ciklus se ponavlja kako je krenulo prosle godine mjesec dva nakon izlaska rize, ryzen2 na 4.5ghz, poderat ce sve zivo i nezivo i da ne nabrajam dalje, verbalni proljevi i bajke na kubik 
Da izgleda da taj film nebudemo gledali. Jednostavno neki strah se uvukao u Ryzen armadu. Neznam možda taj ram neće stabilno na 3200 pa ih to koči u nabijanju fps-a bez granica.
Da izgleda da taj film nebudemo gledali. Jednostavno neki strah se uvukao u Ryzen armadu. Neznam možda taj ram neće stabilno na 3200 pa ih to koči u nabijanju fps-a bez granica.
kazu svi tamo prisutni entuzijasti da im ramovi rade od prvog dana u rasponu 3200-3600 cl 14/15, a svi odreda na glasu kao pouzdani vrhunski hw strucnjaci 
kazu svi tamo prisutni entuzijasti da im ramovi rade od prvog dana u rasponu 3200-3600 cl 14/15, a svi odreda na glasu kao pouzdani vrhunski hw strucnjaci 
Možeš li mi definirati to hw stručnjak?
Toxic je bio dobar forumas, zakaj su ga protjerali?
Pametan covik je sam uzeo predah.
Nije ni meni strana ideja, kad smo kod toga.
Pa moze predah uzeti i bez da si izbrise account :D al oke..
Možeš li mi definirati to hw stručnjak?
eno odi tamo na temu, procitaj par postova, mozes one kad smo raspravljali o onom testu sa 1070 pa ces vidjeti o kakvom kalibru strucnjaka se radi 
Ajde lave kakav si ti gamer uzeo si zaključani proc, slabašno je to.Usuđuješ se još hvalit zaključanom "kafom" sa dvije jezgre više pljuc pljuc.
Nego jedna slija 8700k sa i bez ht. Opterečenje jezgri.
Evo savrsenog primjera hw strucnjaka, covjek ne kuzi da gasenjem ht-a na 8700k dobijes 8600k! Gasi internet! 

Ajde lave kakav si ti gamer uzeo si zaključani proc, slabašno je to.Usuđuješ se još hvalit zaključanom "kafom" sa dvije jezgre više pljuc pljuc.
Evo savrsenog primjera hw strucnjaka, covjek ne kuzi da gasenjem ht-a na 8700k dobijes 8600k! Gasi internet! 

Skoro sam se upisao od smijeha na ovaj expertni ulet 

ulovio si me kako to nisam vidio a piše mi na slici, bravo
zašto je onda on ugasio ht nije pametan