Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.365.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
chaselol kaže...

Meh idioti i toxica otjerase 

Realno sve sto trebas ovdje je ove seratore na ignore i odma bude ljepsi zivot 

Daj zalutao si u temu ljubitelja hardware-a nije ti ovo tema ljubitelja drloga.

13 godina
The_Fichek kaže...

Toxic je bio dobar forumas, zakaj su ga protjerali?

Pametan covik je sam uzeo predah.

Nije ni meni strana ideja, kad smo kod toga.

coffe,coffe,coffe.....
9 godina
protjeran
Shockwave kaže...

??  Šta Intel ima u planu za konkurirat?

otključati 8400 i mogu s njim čekati ryzen53 komotno 

14 godina
lav1000 kaže...
Shockwave kaže...

??  Šta Intel ima u planu za konkurirat?

otključati 8400 i mogu s njim čekati ryzen53 komotno 

buahahah

18 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...
Stjepanj kaže...

nije uopce u tome stvar, imas bn s tim starim hasom, 1070 ti je neiskoristena i nista vise, nemre biti isto kao i s novim cpu-em, ja jednostavno ne podnosim kad netko tak strucan poput tebe kaze da nema razlike, razlika je i vise nego ocita na 1080p.lp

je, istina da je u bn

evo dolje fc5 sa gtx 1080 je razlika 20%, sa 1070 je vjerojatno i manja, ali bn jest i ja to ne poričem

samo... zabole me za bn kad je ionako ograničim na 60fps, pa bi mi rezultat u igranju (ne benchanju) bio jednak da imam i 8700k na 5ghz

na kraju da završimo priču - nisam ja testirao hrpu igara i došao do razlike od 12%, nego sam samo prenio usporedbu s one recenzije

ne ubijaj glasnika, ubij onoga tko ti je pokazao da si bacio pare

Prije par strana smo uspoređivali G4560+GTX 1060 i i5 8400+ RX 580 i ova druga kombinacija u FC5 daje svega 10 fpsa više, kada je jedni i drugo neklokano na istim postavkama u full hd

9 godina
protjeran
XXX kaže...

Prije par strana smo uspoređivali G4560+GTX 1060 i i5 8400+ RX 580 i ova druga kombinacija u FC5 daje svega 10 fpsa više, kada je jedni i drugo neklokano na istim postavkama u full hd

Pippo Inzaghi je rođen u ofsajdu, a dede Picajzla i XXX su rođeni bottlenecku 

12 godina
XXX kaže...

ma gledaj, nije fc5 neko mjerilo i ima doista igara koje su zahtjevnije za cpu

no debela većina ljudi gejma na monitorima od 60fps, gdje je razlika u rajzenu i intelu minimalna

evo, čak i sa prastarim neklokanim procesorom poput mojeg i grafom koja je overkill za njega i rezoluciju, razlika je opet minimala ukupno gledajući

tema je chat ljubitelja hardvera, a pretvorila se u temu prejebavanja oko jedne jedine komponente

18 godina
odjavljen
lav1000 kaže...
XXX kaže...

Kaj onda da kupim i5 8400? Ti si probao jedno i drugo, B1 me ne zanima niti će me zanimati, SP i wot povremeno. Ostajem na 1080p još barem dvije godine do dolaska PS5.

9 godina
protjeran
XXX kaže...
lav1000 kaže...
XXX kaže...

Kaj onda da kupim i5 8400? Ti si probao jedno i drugo, B1 me ne zanima niti će me zanimati, SP i wot povremeno. Ostajem na 1080p još barem dvije godine do dolaska PS5.

Ma nemoj ti mijenjati privjeska, tko ce trolati onda s njim po forumu? 

18 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

Moram kupiti konzolu pa vam vaditi mast, makar ju ni ne igrao jer nemam toliko vremena.

9 godina
protjeran

https://www.tomshardware.com/news/amd-vulnerability-patches-ecosystem-partners,36993.html

sto je ovo? riza nije rupicasta ko intel, nema zakrpi koje utjecu na perf?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 22:06 (lav1000).
14 godina
protjeran
war3_tft kaže...
Upravo to, ako je monitor 60hz tu se nikakav bn ne osjeti.

Jedino da dedu pitamo da nam iscupa neku scenu gdje 8700k dropa ispod 60fps :))

kako se ne "osjeti"(vidi se:) kad ja zatvorenih ociju mogu vidjeti kad mi u MP igrama fps padne ispod 100 bez ikakvog brojaca...predpostavljam da to moze potvrditi svaki covjek roden u zadnjih 5000glp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
war3_tft kaže...
Upravo to, ako je monitor 60hz tu se nikakav bn ne osjeti.

Jedino da dedu pitamo da nam iscupa neku scenu gdje 8700k dropa ispod 60fps :))

kako se ne "osjeti"(vidi se:) kad ja zatvorenih ociju mogu vidjeti kad mi u MP igrama fps padne ispod 100 bez ikakvog brojaca...predpostavljam da to moze potvrditi svaki covjek roden u zadnjih 5000glp

Stjepko, ti si FPS-opat, cim padne ispod 100 stegne te neki grč 

14 godina
protjeran
XXX kaže...

Nemoj uzet 8400 cisto iz razloga sto neces bit na nuli kad ga kupis i prodas privjesak. Neces vise moci prepricavati onu svoju pricu, a ja se kladim da ima jos dvoje ljudi na forumu koji ju nisu culi. 

14 godina

Čekamo rezultate Ryzen platforme...

12 godina
mislioc kaže...

Samo ti čekaj... 

MISCREATED
18 godina
odjavljen

To sa FPS-ima vam je čisti OKP.

12 godina
lav1000 kaže...
XXX kaže...

Ma nemoj ti mijenjati privjeska, tko ce trolati onda s njim po forumu? 

war3_tft kaže...

Nemoj uzet 8400 cisto iz razloga sto neces bit na nuli kad ga kupis i prodas privjesak. Neces vise moci prepricavati onu svoju pricu, a ja se kladim da ima jos dvoje ljudi na forumu koji ju nisu culi. 

koji ste vi naivci, ko dvije francuske sobarice 

deda da ide trošit lovu?

čak i da je pijan ili da ga počne alzehaimer hvatat, prije bi ga herc strefio na kasi, nego što bi potrošio par soma kuna na novu platformu

9 godina
protjeran
mislioc kaže...

Ahhh mislim da cemo se morati zadovoljiti bajkama o ryzen3 na 5ghz

Identicni ciklus se ponavlja kako je krenulo prosle godine mjesec dva nakon izlaska rize, ryzen2 na 4.5ghz, poderat ce sve zivo i nezivo i da ne nabrajam dalje, verbalni proljevi i bajke na kubik 

17 godina
lav1000 kaže...

https://www.tomshardware.com/news/amd-vulnerability-patches-ecosystem-partners,36993.html

sto je ovo? riza nije rupicasta ko intel, nema zakrpi koje utjecu na perf?

Lol cts labs, naruceno sranje od intela. Imas o tome  temu na Gamernexusu

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
lav1000 kaže...
mislioc kaže...

Identicni ciklus se ponavlja kako je krenulo prosle godine mjesec dva nakon izlaska rize, ryzen2 na 4.5ghz, poderat ce sve zivo i nezivo i da ne nabrajam dalje, verbalni proljevi i bajke na kubik 

Da izgleda da taj film nebudemo gledali. Jednostavno neki strah se uvukao u Ryzen armadu. Neznam možda taj ram neće stabilno na 3200 pa ih to koči u nabijanju fps-a bez granica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 22:30 (mislioc).
9 godina
protjeran
mislioc kaže...
lav1000 kaže...
mislioc kaže...

Da izgleda da taj film nebudemo gledali. Jednostavno neki strah se uvukao u Ryzen armadu. Neznam možda taj ram neće stabilno na 3200 pa ih to koči u nabijanju fps-a bez granica.

kazu svi tamo prisutni entuzijasti da im ramovi rade od prvog dana u rasponu 3200-3600 cl 14/15, a svi odreda na glasu kao pouzdani vrhunski hw strucnjaci 

14 godina
neaktivan
lav1000 kaže...
mislioc kaže...
lav1000 kaže...
mislioc kaže...

kazu svi tamo prisutni entuzijasti da im ramovi rade od prvog dana u rasponu 3200-3600 cl 14/15, a svi odreda na glasu kao pouzdani vrhunski hw strucnjaci 

Možeš li mi definirati to hw stručnjak?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
14 godina
Ma u to ne sumnjan s obzirom da je chaselol zatezo latencije jel kao ljepše to šljaka na 2666.Ali dobro ne vjerujem da su baš tam svi lajbeki kao on ima i tamo pravih mahera.Da budem iskren treba i onaj njegov nesklad od konfiguracije i poštelat.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 22:55 (mislioc).
12 godina
metallic kaže...
The_Fichek kaže...

Toxic je bio dobar forumas, zakaj su ga protjerali?

Pametan covik je sam uzeo predah.

Nije ni meni strana ideja, kad smo kod toga.

Pa moze predah uzeti i bez da si izbrise account :D al oke.. 

17 godina

Ajde lave kakav si ti gamer uzeo si zaključani  proc, slabašno je to.Usuđuješ se još hvalit zaključanom "kafom" sa dvije jezgre više pljuc pljuc.

Nego jedna slija 8700k sa i bez ht. Opterečenje jezgri.

kradem mine iz minskog polja
9 godina
protjeran
Shockwave kaže...
lav1000 kaže...
mislioc kaže...

Možeš li mi definirati to hw stručnjak?

eno odi tamo na temu, procitaj par postova, mozes one kad smo raspravljali o onom testu sa 1070 pa ces vidjeti o kakvom kalibru strucnjaka se radi 

14 godina
protjeran
dery kaže...

Ajde lave kakav si ti gamer uzeo si zaključani  proc, slabašno je to.Usuđuješ se još hvalit zaključanom "kafom" sa dvije jezgre više pljuc pljuc.

Evo savrsenog primjera hw strucnjaka, covjek ne kuzi da gasenjem ht-a na 8700k dobijes 8600k! Gasi internet! 

9 godina
protjeran
war3_tft kaže...
dery kaže...

Evo savrsenog primjera hw strucnjaka, covjek ne kuzi da gasenjem ht-a na 8700k dobijes 8600k! Gasi internet! 

Skoro sam se upisao od smijeha na ovaj expertni ulet 

17 godina
war3_tft kaže...
dery kaže...

ulovio si me kako to nisam vidio a piše mi na slici, bravo

zašto je onda on ugasio ht nije pametan

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 23:20 (dery).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice