Tražim neke dobre bežične sluške za PlayStation 5. Ako je netko negdje vidio neku dobru ponudu, vičite!
Ja gledam, ali sve slabo.... volio bih domaće trgovine.
Black Friday 2024
- poruka: 239
- |
- čitano: 26.027
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Evo i ja uzeo klimu u mallu. Tnx
Tražim neke dobre bežične sluške za PlayStation 5. Ako je netko negdje vidio neku dobru ponudu, vičite!
Ja gledam, ali sve slabo.... volio bih domaće trgovine.
Njuskalo pogledaj, ja sam tamo za xbox uzeo, ima ljudi koji kupe, koriste dvaput i skuze da im više ne treba, a prodaju za dost niže. Ja sam ko nove uzeo Razer Kaira Pro za 70 eura
Ne bih filozofirao puno. Svako zna što mu treba i odgovara. Ali bežične slušalice rade na principu da signal dolazi do jedne i onda iz jedne ide u drugu pa kad ih stavimo na uho gdje nema kosti kao izolatora, dopuštamo signalu da nam prolazi kroz mozak
A znam da je bilo dosta rasprava oko štetnosti wifi i bluteooth frekvencija koje su vrijednosno iste onima u mikrovalnim pečnicama pa su onda to desetak dana testirali i nisu našli nikakve nuspojave dok druga strana tvrdi da nuspojave u teoriji postoje jer dotična frekvencija utječe na spinove elektrona u vodi (a naš mozak je velikim dijelom voda). Niko nikad nije stavio čovjeka godinu dana u laboratorij da ispida kakve to efekte ima na duže staze... pogotovo kad znamo da se valovi nakon nekog vremena mogu početi akomulirati u tijelu
Svako nek odluči i promisli za sebe, ja se držim žične tehnologije i isto bih savjetovao svima
Ja sve bez žice. Istima, nosim foliju na glavi al skidam kad je grmljavina.
Ima netko da je pročitao uvjete jamstva možda? Piše 3 godine. Treba li svake godine servisirati ili na nešto paziti da to vrijedi?
Evo klima s malla opet rasprodana
Takoder imate i jednu koja je puno jaca i trenutno je 550€, ja sam nju kupio prošle godine za 700€. Super Grije i hladi, a trosi oko 900w.
Ne bih filozofirao puno. Svako zna što mu treba i odgovara. Ali bežične slušalice rade na principu da signal dolazi do jedne i onda iz jedne ide u drugu pa kad ih stavimo na uho gdje nema kosti kao izolatora, dopuštamo signalu da nam prolazi kroz mozak
A znam da je bilo dosta rasprava oko štetnosti wifi i bluteooth frekvencija koje su vrijednosno iste onima u mikrovalnim pečnicama pa su onda to desetak dana testirali i nisu našli nikakve nuspojave dok druga strana tvrdi da nuspojave u teoriji postoje jer dotična frekvencija utječe na spinove elektrona u vodi (a naš mozak je velikim dijelom voda). Niko nikad nije stavio čovjeka godinu dana u laboratorij da ispida kakve to efekte ima na duže staze... pogotovo kad znamo da se valovi nakon nekog vremena mogu početi akomulirati u tijelu
Svako nek odluči i promisli za sebe, ja se držim žične tehnologije i isto bih savjetovao svima
Vjerujem da ti je mobitel u jednom dzepu, wifi u stanu i na poslu... mozda u drugu ruku bi bili dobro uzet anatomiju.
Vjerujem da ti je mobitel u jednom dzepu, wifi u stanu i na poslu... mozda u drugu ruku bi bili dobro uzet anatomiju.
Koristim silikonsku masku za mobitel bez otvora za kameru i sl, potpuno izoliran, za nošenju u đepu. Pričam preko mikrofona, ne stavljam ga na uho i ne koritim wifi u stanu
Bolje se osjećam tako, manje glavobolja, ljepši san
Oduševljen sam što već godinama mogu gledati iste Black Friday popuste na proizvode kojima je cijena bila niska samo kad nije Black Friday. Tradicija obmane traje, hvala trgovinama!
Imas u SD 65"lgb4 plus soundbar 1250e
A ima ali nije oled, a napunili mi glavu da uzmem oled.
LG b4 ti je oled.
i jos dobijes sound bar 1250e
Ako netko treba bazen za kuću ili vikendicu dobra prilika:
I je i nije... cijena je tu negdje s drugim dućanima +- 50€.
No Samsung i perilica rublja u istoj rečenici je recept za tonu problema.
Osobno bih gledao LG, AEG, Electrolux, Bosch. I svakako 5 godina jamstva.
za garanciju, pa dobijem 2 godine i onda još 3 ako napraviš preko samsung stranice potvrdu
Neloš mobitel za 299 EUR-a: https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-xiaomi-redmi-note-12-pro-5g-8-256gb-crni-1.html
Ako netko treba bazen za kuću ili vikendicu dobra prilika:
https://bestway.hr/bazen-power-steel-swim-vista-drvo-488-x-122-cm?utm_source=L1%20-%20PROSPECTING%20-%20BLACK%20FRIDAY%20-%20Produkti%20-%20POPUST%20-%205_11_2024&utm_medium=MW18%2B%20-%20Broad&utm_campaign=AD3&utm_id=120210921073210680&utm_content=120210921537280680&utm_term=120210921073060680&fbclid=PAY2xjawGhKypleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxMyR4sYKAGmwWzauSLReejvGMwE1tXSDkKfR6PhOxD4-3OA3eA96CuPhNGt0sKCSLSm_aem_7ghCM_ukINiduVbmy8IEMw
Pa i nije baš neka prilika, za te novce se nekad zna naći veći bazen i s pješćanim filterom.
Stiglo sve uredno danas, jedino mi nije jasno zašto na mall.hr i dalje stoji obavijest da će isporuka paketa kasniti te da dostavna služba još nije pokupila paket. Malo nezgodno ako nema nikoga kod kuće za pokupit paket.
Mogli su bar maknut ko neki ducani ovu cijenu u zadnjih 30 dana.. kao ogromni popusti a na kraju u zadnjih 30 dana je bilo jeftinije sa manjim popustom
Koristim silikonsku masku za mobitel bez otvora za kameru i sl, potpuno izoliran, za nošenju u đepu. Pričam preko mikrofona, ne stavljam ga na uho i ne koritim wifi u stanu
Bolje se osjećam tako, manje glavobolja, ljepši san
Koristim wifi u stanu, imam bežične slušalice i stavljam mobitel na uho i ne sjećam se kad sam zadnji put imao glavobolju.
Ja sve bez žice. Istima, nosim foliju na glavi al skidam kad je grmljavina.
Ja svoju foliju koristim za zaštitu od radijacije. Skidam ju jedino kad na sunce izađem.
Na nabavi 2 koja su ista malo manje od 1000€ koštaju
Da jer sada nije sezona.
https://de.roborock.com/pages/roborock-deals
Kako!?!?!