E, još jedna stvar, jel zna neko kako se skida mrlja od rastopljene čokolade sa trapera?
Hvala na odgovoru..
E, još jedna stvar, jel zna neko kako se skida mrlja od rastopljene čokolade sa trapera?
Hvala na odgovoru..
I jedna opaska, mislim da sam negdje pročitao da su testirali Vistu na par sličnih PC konfiguracija te na adekvatnom Mac-u i ispalo je da se Vista brže "vrti" na Apple računalu nego na nativnom PC-u..
evo da se i ja ubacim u raspravu...
jel je mac jos uvijek bolji za graficare od pc-a posto je apple preso na intel? (jel ima to uopce veze sa procesorom?)
evo da se i ja ubacim u raspravu...
jel je mac jos uvijek bolji za graficare od pc-a posto je apple preso na intel? (jel ima to uopce veze sa procesorom?)
I jedna opaska, mislim da sam negdje pročitao da su testirali Vistu na par sličnih PC konfiguracija te na adekvatnom Mac-u i ispalo je da se Vista brže "vrti" na Apple računalu nego na nativnom PC-u..
Živijo apple
Živijo apple
Zivijo!!!
XD ROFL!!! Nice!
Fora! Samo postajte linkove, ljudi!
Mac i PC zapravo uopće nisu konkurenti.
"Mac za sve" bilo bi kao bacanje biserja pred svinje. Neke stvari će uvijek ostati Creme De La Creme, a Mac je jedna od njih...
PC je dobar za 80 % populacije, za sve ostale tu je Mac. I da, vrijedi svake kune, a kada ga počneš koristiti zapravo vidiš i da je jeftin!
Mmmmm Mac!