Videoconverter korumpiran!?

poruka: 13
|
čitano: 2.878
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

kad želim pretvoriti video koji reproducira riva FLV player u neki drugi format obavještava me da mi je videokonverter korumpiran a w media player ga ne može reproducirati..jel zna netko o čemu se radi?  imam xp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Videoconverter korumpiran!?

Vjerojatno ti ta datoteka nije skinuta u cjelosti nego djelomicno,to je najvjerovatniji razlog cim ga drugi playeri ne pokazuju.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

šta trebam napraviti da to profunkcionira ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo provjeri da li ti media player (onaj koji koristiš) ima pristup odgovarajućem kodeku, tj., da li imaš kodek instaliran. Ako nemaš kodek, ne moraš ga instalirat, već video otvori u Firefoxu ili defaultnom internet pregledniku. Should work. Alternativa ti je FLV player.

Ako ovo ne pali, vjerojatno nisi skinio video s neta kako treba te je on oštećen odn. nečitljiv.

I don't belong
17 godina
neaktivan

Prijavi ga za korupciju i nabavi novi konverter.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
neaktivan
autorov komentar

daj molim te malo pojednostavi..ovo mi zvuči malo birokratski,gdje da prijavim i šta da kupim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
ne0n kaže...

Prvo provjeri da li ti media player (onaj koji koristiš) ima pristup odgovarajućem kodeku, tj., da li imaš kodek instaliran. Ako nemaš kodek, ne moraš ga instalirat, već video otvori u Firefoxu ili defaultnom internet pregledniku. Should work. Alternativa ti je FLV player.

Ako ovo ne pali, vjerojatno nisi skinio video s neta kako treba te je on oštećen odn. nečitljiv.

mislim da nema veze s videom jer sa to dešava kad ga pokušam otvoriti u programima..kaže korumpiran i da ga deinstaliram..može objašnjenje prilagođeno početniku ?
17 godina
neaktivan
moderator

Dakle ti zelis nesto sto je skinuto sa YouTube-a pretvoris u nesto drugo (divix) recimo?

Onda skini Format Factory ovde:

http://www.freewintools.com/screenshot.html

Razgledaj stranu i skini ga. Preveden je i Hrvatskom i Srpskom jeziku

Program radi za to sto je namenjen. Pretvara "sve" u sve",na primer divix u flv (youtube) i obratno

"You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking." Dr. House

0 0 hvala 0
16 godina
seneka kaže...

kad želim pretvoriti video koji reproducira riva FLV player u neki drugi format obavještava me da mi je videokonverter korumpiran a w media player ga ne može reproducirati..jel zna netko o čemu se radi?  imam xp

inače petica za vrhunski prijevod. corrupted = pokvaren u ovom slučaju. može li program biti "korumpiran"? Još ne, možda kad se razvije umjetna inteligencija. Baš si pravi Seneka....
16 godina
neaktivan
autorov komentar

riva FLV plajer mi to reproducira u malom formatu..htio bi to povečat al on ne može,dobro i da skinem taj program..šta je s videokonverterom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
DaffyDuck kaže...
seneka kaže...

inače petica za vrhunski prijevod. corrupted = pokvaren u ovom slučaju. može li program biti "korumpiran"? Još ne, možda kad se razvije umjetna inteligencija. Baš si pravi Seneka....
 nepotrebno..zna se na šta se misli corrupt=pokvaren
17 godina
neaktivan
moderator

Skini K-Lite Mega Codec Pack. U tom pakovanju imas player sto reproducira sve mutimedijalno (bukvalno) + bonus moze kreirati thumbnaile flv i divix (avi) fileova

Za konverzije vidi post iznad

Inace corupted javlja ako je *.exe od playera stvarno pokvaren. Aki ti aj player reproducira ostalo a ne i to sto si konvertirao onda je problem u konverziji

"You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking." Dr. House

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Video je pokvaren jer nije dobro skinut s neta. Probaj ga skinuti opet i pokreni ga u FFoxu ali u offline modu. Alternativa ti je FLV player. Ne znam mogu li jednostavnije objasniti.Namigiva

I don't belong
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice