Koji je po vam najbolji program ove vrste (koji najbrze skida)? Ako postoje neki trikovi kako ubrzati download slobodno ih kazite.
Torrent klijenti
- poruka: 33
- |
- čitano: 27.508
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
hey ja koristim bitspirit i skida koliko mi je brz net. ovisno normalno koliko seedera ima,ali net mi je optima 3 i po gigabita i neke skida na 330kbs
jednostavan je i radi sve sta mi treba iako frendovi koriste neke druge pa isto kazu da su ok
imas jedino neke fore za net da ti se ubrza i windows u vezi skidanja evo ti link
http://free-bj.htnet.hr/colicweb/
http://www.cro-xp.org/news.php
uTorrent...imas i webUI sucelje za njega. Po meni najbolji torrent klijent. www.utorrent.com
uToorent mi je dosad najbolji.
utorrent
Koristio sam prije azureus ali nista od toga :)
Nakon puno testiranja uTorent definitivno. Dobar je i BitLord koji sam jako puno koristio, ali nije dozvoljen na dosta trackera.
@tripix - ova prva stranica ti je strava. Mislim da bi svi trebali proučiti. Mnogima bi pomogla
utorrent najbolji dosad ovisno o seederima skida i do 230kb/s na 2Mb iskonu
Nakon puno testiranja uTorent definitivno. Dobar je i BitLord koji sam jako puno koristio, ali nije dozvoljen na dosta trackera.
@tripix - ova prva stranica ti je strava. Mislim da bi svi trebali proučiti. Mnogima bi pomogla

uTorrent definitivno

utorrent,
Ktorrent
Azureus, dobar ali java.
Deluge, dobar ali python(popularno na Gnomeu).
uTorrent+PeerGuardian 2+ Ratio Master
I Love Freeleech & Private tracker admin
Azureus je definitivno bio broj jedan...sve dok Vuze nije ušao u cijelu priču. Sada koristim bezlični utorrent
uTorrent definitivno
zvuk surfanja internetom!
Ovako imam pitanje jedno da ne otvaram temu. Naime radise o Utorentu1.8.1 , ja ga koristim vec dugo i zadovoljan sam , no nedavno mi jedan prijatelj iz njemacke kaze da oni tamo slabo koriste 1.8.1 jer je navodno špiunski program vljda je napravljne tako da policija lako moze pratit promet. Keza da je i zbranjen koristit na nekim sajtevima za torent .
E sad dali ej to istina ili ne neznam pa bi volio cut vase misljenjenj
utorrent...skida i šuti...malen je i veoma podesiv...
utorrent definitvno
jednom sam instalirao vuze da vidim kakav je, ali mi se uopće nije svidio pa sam se vratio na utorrent
Ovako imam pitanje jedno da ne otvaram temu. Naime radise o Utorentu1.8.1 , ja ga koristim vec dugo i zadovoljan sam , no nedavno mi jedan prijatelj iz njemacke kaze da oni tamo slabo koriste 1.8.1 jer je navodno špiunski program vljda je napravljne tako da policija lako moze pratit promet. Keza da je i zbranjen koristit na nekim sajtevima za torent .
E sad dali ej to istina ili ne neznam pa bi volio cut vase misljenjenj
ja to prvi put čujem. to je možda tako u njemačkoj i možda još nekim zemljama, ali mislim sa nije tako i u hrvatskoj. ja ga koristim i uopće se ne brinem
Koristim ga i ja i pre zadovoljan sam njim.
uTorrent takoder, samo koristim verziju 1.7.7 jer sam sa verzijom 1.8.1 imao dosta problema u vezi. Svako malo mi je pucala.
Sad radi sve savrseno.
Utorrent je na vrhu i to je cinjenica malen a efikasan!!!
Ajd dobro qTorrent onda -------lol-------
qTorrent je the best ali ni Vuze ne zaostaje.
KTorrent me služi savršeno.
Vuze...former Azureus
Koristim utorrent, ali imam problema sa torentima sa jednog site-a, javlja mi greške "Tracker šalje pogrešne podatke: <NULL>".
Da li mogu 2 različita torrennt klijenta korisiti istovremeno?
Koji mi klijent preporučujete uz utorrent?
probaj vuze
Koristim utorrent, ali imam problema sa torentima sa jednog site-a, javlja mi greške "Tracker šalje pogrešne podatke: <NULL>".
Da li mogu 2 različita torrennt klijenta korisiti istovremeno?
Koji mi klijent preporučujete uz utorrent?
Ako si na privatnom trackeru isključi DHT.