Što je to SP3

poruka: 20
|
čitano: 7.676
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što je to SP3
pitanje

što je to SP3 i za šta služi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Što je to SP3

Inačica Windowsa a znači Service Pack 3 odnosno to ti je skup poboljšanja za razne bugove u Windowsima

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Što je to SP3

Vjerojatno govoriš o Service Packu 3 za Windowse XP.

SP (Service Pack) je velik skup zakrpi za neki program (kao što je SP3 za Win XP).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Što je to SP3
autorov komentar

dali bi bilo dobro da si to instaliram na računalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Što je to SP3
system kaže...

dali bi bilo dobro da si to instaliram na računalo?

Još i pitaš
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
16 godina
neaktivan
autorov komentar

onda ga budem instalirao ali sam negdje čitao da se može dogodit da mi se windows neče pokrenut

17 godina
protjeran
Što je to SP3

SP3 je skup nadogradnji i poboljšanja za microsoftov operacijski sustav Windows XP.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
16 godina
system kaže...

onda ga budem instalirao ali sam negdje čitao da se može dogodit da mi se windows neče pokrenut

Meni se to desilo na starom kompu i morao sam rušit windowse.

Intel q6600, 4gb 1066Mhz Corsair, Seagate 500GB, HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, THERMALTAKE Soprano, Silverstone 500W, Logitech Wave + MX 518, Z-3
17 godina
system kaže...

Instaliraj ga.
17 godina
neaktivan
system kaže...

Vrlo lako moguce, ako OS nije legalan. Dodaje se nekakav dio za validaciju.
Pozdrav
Have a nice day - Compa
17 godina
neaktivan
Što je to SP3

Instalaciju Vrši u safe modu i neće bit problema...

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Winsi i bez SP3 rade dobro i update radi ,naravno custom.Tako da i sam sp3  možeš a i ne moraš instalirati.Winsi će ti raditi i bez njih.
Nisu tako prijeko potrebni da bi nešto iz temelja mijenjali.(kao sp2).

16 godina
neaktivan
Što je to SP3

Nemoj si instalirat sp3 po nemi kao sto su svi rekli nema potrebe a ni ja ga neinstaliram jel je smece nevalja meni se uvjek nesta zezne a moze ti u najgorem slucaju doc do toga da ti otkriju da imas kopiju windowsa pa ces si morat rusat windowse ako igras igre nije uopce potrebno jedino za gta 4 na kojem ces morat stavit da ti krece kao sa windowsa 2000 a to ja mislim da nije nikaki problem a svi ce ti rec koji se malo vise razumiju da ti to netreba i zato nemoj snimat dovoljan je sp2 u ostalom ako zelis da ti ljepse izgledaju windowsi npr kao vista a da ti sve radi kako treba i da ti se komp ne uspori snimi si vista inspirate pack fora je evo link pa pogledaj - http://vista-inspirat-bricopack.uptodown.com/en/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Što je to SP3

Imao sam raznih iskustava sa SP3. Na nekim računalima je sve bilo OK, a na nekim ne.

Nisam dublje ulazio u razloge...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jung kaže...

Nemoj si instalirat sp3 po nemi kao sto su svi rekli nema potrebe a ni ja ga neinstaliram jel je smece nevalja meni se uvjek nesta zezne a moze ti u najgorem slucaju doc do toga da ti otkriju da imas kopiju windowsa pa ces si morat rusat windowse ako igras igre nije uopce potrebno jedino za gta 4 na kojem ces morat stavit da ti krece kao sa windowsa 2000 a to ja mislim da nije nikaki problem a svi ce ti rec koji se malo vise razumiju da ti to netreba i zato nemoj snimat dovoljan je sp2 u ostalom ako zelis da ti ljepse izgledaju windowsi npr kao vista a da ti sve radi kako treba i da ti se komp ne uspori snimi si vista inspirate pack fora je evo link pa pogledaj - http://vista-inspirat-bricopack.uptodown.com/en/

Si dobar?
Kakvom slucaju, moze ti instalirati Windows Genuine Advantage, kojeg sklonis fino s programom WGA remove.
Pricamo o SP3, ne o nekom vista izgledu. ako zelis vistu snimi vistu, a neki izgled viste. Od SP3 win nece ljepse izgledati!!!
Nemojte siriti glupe i nepodrzane glasine, SP3 su zakrpke za WIN XP (kako ste do sad mogli procitati bar u 5 postova) koje je Microsoft izdao nakon SP2, znaci  bugove koje su nasli poslje SP2, i neke propuste krpili smo redovnim update-om, ali kako nema svak brzi internet, Microsoft je sve te update skupio na jedno mjesto (mozda jos neto, neznam) i dao nam SP3.
Ako ti imas oriđinale winowz i isto tako GTA4, nitko ti nije kriv, kupi si orginal i win i igru GTA4 i neces morati pokretati kao win 2000 niti krekirat, nego ces moci normalno igrati.

Nego ti fino skini, kupi, posudi, ili bilo sta drugo i instaliraj SP3.
We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.
17 godina
Što je to SP3

@Jung - LOOOOOL.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Što je to SP3

Preporuka autoru teme da SP3 instalira na svjezu instalaciju windowsa.

Jung kakve veze ima SP3 sa Vistinim izgledom?!Nisi valjda mislio da se sa instalacijom SP3 dobije Aero?Belji se

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2008 10:54 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Što je to SP3

To je ono što je došlo nakon servisa packa 2 mislim da je sad puno jasnije....NevinašceSmijeh.

0 0 hvala 0
17 godina
Što je to SP3

Ja osobno imam XpSP2 cd i to je to sve radi normalno problema nema ak neces ne moras stavit taj SP3 nis ti nebu falilo nekih bitnih poboljsanja nema, zasto si stvoriti probleme ak ih nemas a sa SP3 moze bit svakakvih problema. Najbitnije da imas na XP-u SP2 bilo da si ga stavio nakon instalacije ili da imas XP SP2 cd!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Što je to SP3

ako već želiš instalirati sp3, onda ga slipstreamaj pomoću nlitea i onda ponovo instaliraj winxp. jer nije preporučljivo instalirati sp3 na windows koji je pun programa. ne sad da se ne smije ali može doći do promjena u radu tih programa itd da sad ne duljim.

Hello World!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice