što je to SP3 i za šta služi.
Što je to SP3
- poruka: 20
- |
- čitano: 7.672
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inačica Windowsa a znači Service Pack 3 odnosno to ti je skup poboljšanja za razne bugove u Windowsima
Vjerojatno govoriš o Service Packu 3 za Windowse XP.
SP (Service Pack) je velik skup zakrpi za neki program (kao što je SP3 za Win XP).
dali bi bilo dobro da si to instaliram na računalo?
dali bi bilo dobro da si to instaliram na računalo?
onda ga budem instalirao ali sam negdje čitao da se može dogodit da mi se windows neče pokrenut
SP3 je skup nadogradnji i poboljšanja za microsoftov operacijski sustav Windows XP.
onda ga budem instalirao ali sam negdje čitao da se može dogodit da mi se windows neče pokrenut
Instalaciju Vrši u safe modu i neće bit problema...
pozz
Winsi i bez SP3 rade dobro i update radi ,naravno custom.Tako da i sam sp3 možeš a i ne moraš instalirati.Winsi će ti raditi i bez njih.
Nisu tako prijeko potrebni da bi nešto iz temelja mijenjali.(kao sp2).
Nemoj si instalirat sp3 po nemi kao sto su svi rekli nema potrebe a ni ja ga neinstaliram jel je smece nevalja meni se uvjek nesta zezne a moze ti u najgorem slucaju doc do toga da ti otkriju da imas kopiju windowsa pa ces si morat rusat windowse ako igras igre nije uopce potrebno jedino za gta 4 na kojem ces morat stavit da ti krece kao sa windowsa 2000 a to ja mislim da nije nikaki problem a svi ce ti rec koji se malo vise razumiju da ti to netreba i zato nemoj snimat dovoljan je sp2 u ostalom ako zelis da ti ljepse izgledaju windowsi npr kao vista a da ti sve radi kako treba i da ti se komp ne uspori snimi si vista inspirate pack fora je evo link pa pogledaj - http://vista-inspirat-bricopack.uptodown.com/en/
Imao sam raznih iskustava sa SP3. Na nekim računalima je sve bilo OK, a na nekim ne.
Nisam dublje ulazio u razloge...
Nemoj si instalirat sp3 po nemi kao sto su svi rekli nema potrebe a ni ja ga neinstaliram jel je smece nevalja meni se uvjek nesta zezne a moze ti u najgorem slucaju doc do toga da ti otkriju da imas kopiju windowsa pa ces si morat rusat windowse ako igras igre nije uopce potrebno jedino za gta 4 na kojem ces morat stavit da ti krece kao sa windowsa 2000 a to ja mislim da nije nikaki problem a svi ce ti rec koji se malo vise razumiju da ti to netreba i zato nemoj snimat dovoljan je sp2 u ostalom ako zelis da ti ljepse izgledaju windowsi npr kao vista a da ti sve radi kako treba i da ti se komp ne uspori snimi si vista inspirate pack fora je evo link pa pogledaj - http://vista-inspirat-bricopack.uptodown.com/en/
@Jung - LOOOOOL.
Preporuka autoru teme da SP3 instalira na svjezu instalaciju windowsa.
Jung kakve veze ima SP3 sa Vistinim izgledom?!Nisi valjda mislio da se sa instalacijom SP3 dobije Aero?
To je ono što je došlo nakon servisa packa 2 mislim da je sad puno jasnije.....
Ja osobno imam XpSP2 cd i to je to sve radi normalno problema nema ak neces ne moras stavit taj SP3 nis ti nebu falilo nekih bitnih poboljsanja nema, zasto si stvoriti probleme ak ih nemas a sa SP3 moze bit svakakvih problema. Najbitnije da imas na XP-u SP2 bilo da si ga stavio nakon instalacije ili da imas XP SP2 cd!!!
ako već želiš instalirati sp3, onda ga slipstreamaj pomoću nlitea i onda ponovo instaliraj winxp. jer nije preporučljivo instalirati sp3 na windows koji je pun programa. ne sad da se ne smije ali može doći do promjena u radu tih programa itd da sad ne duljim.