Program za kopiranje PS2 igri

poruka: 7
|
čitano: 7.309
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zanima me koji je program najbolji za kopiranje igrica, odnosno da spremim igru u iso format, i da kad to idem sprzit da mi przi na najmanjoj brzini.

Stisni HVALA, nije tako tesko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Program za kopiranje PS2 igri

kada skineš igru sa neta ona uglavnom bude u iso formatu, pokreneš neru i pržiš u opciji dvd-rom-udf/iso i to je to, igra radi. ako skineš igru u rar fileu, onda pržiš preko alcohola 120%, i to jednostavno samo slijediš uputstva, s time da baš imaš opciju snimanja u formatu za ps2. a isto tako ako imaš dvd s igorm, pokreneš nero copy dvd i kopiraš igru. mislim da nisam ništa preskočio, s obzirom da se nisam bavio ps-om sto godina..

p.s. na youtube imaš oko 10 000 turtorijala o tome.

15 godina
neaktivan

Ja nemogu przit na brzini manjoj od 4x, ja bi htio na barem 2x, ako je moguce i na 1x. Kako da to napravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ak ti przilica ne podrzava nikako al iz iskusktva znam da rade i na 4x ja sam przio na 16x i radilo je naravno nije preporucljivo al dela

15 godina
neaktivan

Ma meni ne radi, laser mi je jako slab. Imam przilicu pioneer dvr-115d, i HL-DT-ST GSA-H10A.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

ak ti przilica ne podrzava nikako al iz iskusktva znam da rade i na 4x ja sam przio na 16x i radilo je naravno nije preporucljivo al dela

Koja podrzava?

15 godina
neaktivan

Jel se mogu igrice za Wi pržit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: