Zanima me koji je program najbolji za kopiranje igrica, odnosno da spremim igru u iso format, i da kad to idem sprzit da mi przi na najmanjoj brzini.
Program za kopiranje PS2 igri
- poruka: 7
- |
- čitano: 7.309
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kada skineš igru sa neta ona uglavnom bude u iso formatu, pokreneš neru i pržiš u opciji dvd-rom-udf/iso i to je to, igra radi. ako skineš igru u rar fileu, onda pržiš preko alcohola 120%, i to jednostavno samo slijediš uputstva, s time da baš imaš opciju snimanja u formatu za ps2. a isto tako ako imaš dvd s igorm, pokreneš nero copy dvd i kopiraš igru. mislim da nisam ništa preskočio, s obzirom da se nisam bavio ps-om sto godina..
p.s. na youtube imaš oko 10 000 turtorijala o tome.
Ja nemogu przit na brzini manjoj od 4x, ja bi htio na barem 2x, ako je moguce i na 1x. Kako da to napravim?
ak ti przilica ne podrzava nikako al iz iskusktva znam da rade i na 4x ja sam przio na 16x i radilo je naravno nije preporucljivo al dela
Ma meni ne radi, laser mi je jako slab. Imam przilicu pioneer dvr-115d, i HL-DT-ST GSA-H10A.
ak ti przilica ne podrzava nikako al iz iskusktva znam da rade i na 4x ja sam przio na 16x i radilo je naravno nije preporucljivo al dela
Koja podrzava?
Jel se mogu igrice za Wi pržit?