Treba mi program za igraonicu rodjaka...Otprilike nesto ovako da ima mjesto gdje se moze unijet broj i ime igrice,filma gdje se mogu clanovi unosit i njihovi brojevi i koju su igricu,film uzeli..Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda da napraviš tablicu u excellu ? ;)
Vidio sam na jednom mjestu nesto slicno covjek mi kaze da je skinuo sa neta free i reko mi ime programa al sam zaboravio.
Problem bio sam na moru u Crnoj Gori tad a ja ne zivim na moru tak da ga nmg pitat....
Dajte mi neki koji se placa a da ispunjava uslove..
EDIT:Netreba mi nesto za upravljanje svih racunala u igraonici nego samo za clanove igrice ko je uzeo sta itd..
http://lockmaster.itgo.com
evo ... za ova dva ja znam...
Joss nesto??
Imas progarm zove se Cyber Cafe Pro il' tak' nesto. Njega koriste u nasim igraonama, poprilicno dobar.
Imas progarm zove se Cyber Cafe Pro il' tak' nesto. Njega koriste u nasim igraonama, poprilicno dobar.
Jel to samo za clanove igrice brojeve igrica,clanova ili i za vrijeme provedeno na racunarima itd.
Ovako : Imas dvije opcije Logina, Korisnicki racun (Nick i Password) i jos neka, tj. 3 sa Adminom, kada se logiras sa lijeve strane imas Internet, Games, Office i Misc. Plavo - crno sucelje.
I besplatan je jel ????Ili se placa?
Kad sam ja jos isao u igraonicu(prije cca 3god)imali su takav program Cyber Caffe.Ženska koja je tamo radila imala je printer na kojem ti je isprintala neki kod koji si mogao koristit određeno vrijeme(30min,60min itd).Dosta korisno.Ali se sjecam kada je ta ženska otišla u pekaru po sendvič,mi smo si printali te keyeve(svaki po 50 komada) i igrali se oko 2 mj besplatno.
Da, to je taj drugi nacin logiranja, Vremenski kod ja mislim.