Program za gasenje kompa!

poruka: 10
|
čitano: 10.357
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Treba mi nekvi program di budem mogao namjestiti da mi se komp sam od sebe ugasi za nekih 4 sata.. 
Moze li mi tko pomoci*?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Program za gasenje kompa!
murkovicdaniel kaže...

Treba mi nekvi program di budem mogao namjestiti da mi se komp sam od sebe ugasi za nekih 4 sata.. 
Moze li mi tko pomoci*?  

Izvoli http://download.cnet.com/Switch-Off/3000-2344_4-10056977.html

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje; Čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori; tko tako ne čini, mora propasti; Ljudska je zadaća odreći se nasilja. Nikola Tesla
14 godina
neaktivan
murkovicdaniel kaže...

Moze li mi tko pomoci*?  

U search (win7)  upiši "shutdown.exe -f -s -t 14400". 14400 ti je vrijeme delaya gašenja u sekundama. 

16 godina
neaktivan
ja koristim PC Auto Shutdown. Prilično zgodan programčić,moram reći.
13 godina
neaktivan
murkovicdaniel kaže...

Treba mi nekvi program di budem mogao namjestiti da mi se kom ovop sam od sebe ugasi za nekih 4 sata.. 
Moze li mi tko pomoci*?  

Probaj jel ovo pomaže,Radi tocno ono sto i ocekujes. Namjestis ga u koliko sati da se ugasi i cak ti zatvori sve upaljene programe prije gasenja, tako da ti kod sljedeceg paljenja sve radi normalno.

Shutdown -s -t x, gdje je x broj minuta,najlakše bez ikakvih programa.

PS. Koristi se googlom

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan

Da sad ne otvaram novu temu. Dok mi se komp palii mi se otvaraju razni programi.. znam da moram tamo u trazilicu nap nesto kao cmd. tak nekaj.. i onda nesto podesit.. moze detalji? 

15 godina
neaktivan

msconfig

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

najbolji za to je po mom mišljenju shutdown timer http://www.sinvise.net/ . Ima hrpu opcija i mogućnosti definiranja gašenja a ja ga najčešće koristim da mi se zgasi nakon što završi download.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

da ne otvaram novu temu pito bi tu.. ubiti dal je moguce kako provjerit kad je komp ugasen i upaljen u kolko sati.. hvala :)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zalosno je da programirano gasenje imamo integrirano u radiju, tv-u, perilici, mikrovalnoj... a nemamo u windowsima.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice