Portfoward nema moj ruter?

poruka: 37
|
čitano: 5.413
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Evo ovako... Znam da sam fulo malo temu al jbg, no da počnem; Skidam Home Alone 4 i non stop mi blinka crveni uskličnik, odem na stranicu portfoward ali tamo nema mog rutera! Zna neko šta da radim? Moj ruter je P-660HW-D3

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

refresh*

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
  1. "Refresh" poslije 17 minuta?
  2. Znam da pišeš o torrent klijentu, no možda netko ne zna. Više informacija ne bi škodilo.
  3. Koliko znam, netko drži autorska prava na Home Alone 4, a ti ga, eto - skidaš.
  4. Otišao si na portforward stranicu? Koja je to stranica? kao da ja kažem "Otišao sam na igre za download stranicu."
  5. Ako ti je lakše - niti moj router nije na "portforward stranici".

Poruka je trebala izgledati ovako:

Pozdrav. Molio bih pomoć.

Skidam (ubaci ime nečega nezaštićenog autorskim pravima) preko (ubaci ime torrent klijenta). U donjem lijevom / desnom kutu mi "blinka" crveni uskličnik. Kada preko njega predjem kursorom, piše mi (ubaci tekst koji piše). Pokušao sam naći upute za port forwarding na (ubaci ime stranice), no na popisu se ne nalazi moj router - (ubaci ime routera). Zna li itko kako napraviti port forward na mojem routeru?

Unaprijed hvala.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 21:04 (Random.).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji je proizvođač routera?

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Portfoward nema moj ruter?
Random. kaže...
  1. "Refresh" poslije 17 minuta?
  2. Znam da pišeš o torrent klijentu, no možda netko ne zna. Više informacija ne bi škodilo.
  3. Koliko znam, netko drži autorska prava na Home Alone 4, a ti ga, eto - skidaš.
  4. Otišao si na portforward stranicu? Koja je to stranica? kao da ja kažem "Otišao sam na igre za download stranicu."
  5. Ako ti je lakše - niti moj router nije na "portforward stranici".

Poruka je trebala izgledati ovako:

Pozdrav. Molio bih pomoć.

Skidam (ubaci ime nečega nezaštićenog autorskim pravima) preko (ubaci ime torrent klijenta). U donjem lijevom / desnom kutu mi "blinka" crveni uskličnik. Kada preko njega predjem kursorom, piše mi (ubaci tekst koji piše). Pokušao sam naći upute za port forwarding na (ubaci ime stranice), no na popisu se ne nalazi moj router - (ubaci ime routera). Zna li itko kako napraviti port forward na mojem routeru?

Unaprijed hvala.

Zašto pišeš kada neznaš? ZyXel je ruter

16 godina
neaktivan

Malo sam googlao i pronašao ovaj link pa si pogledaj jer ti možda pomogne:

KLIK

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dncrmt kaže...

Malo sam googlao i pronašao ovaj link pa si pogledaj jer ti možda pomogne:

KLIK

?? Pa neka sam lud ali ja to nemam, evo ti slika:

nema nema
17 godina
neaktivan

Nemaju svi routeri port forwarding.

15 godina
protjeran

i šta da radim???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Drugi router ti je jedino rjesenje ako mislis raditi port forwarding. Ili pogledati na proizvodjacevim stranicama ima li neki novi firmware koji ce ti  dodati tu funkciju al cisto sumnjam. Daj tacno koji ti je model routera jer ne vjerujem da zyxel proizvodi samo jedan model.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 10:25 (logic).
15 godina
protjeran

Pa piše ti gore u prvom postu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To ti je router od t-coma ili nekog drugog providera? mas li mozda i IPTV preko njega? Mozda su oni promijenili firmware u njemu pa nemas te opcije. Koliko vidim taj router uredno ima port forwarding.

17 godina
neaktivan

Po ovoj slici gore ti si logiran kao "guest" na routeru i nemas pristup nicemu osim Status-u...

Neznam napamet sifru za taj tvoj router, ali obicno su to: "0000", "1234", "admin" - probaj pa javi rezultat....

Da ne pisem sve ponovo, evo copy&paste sa drugog foruma:

Otvorite Internet preglednik (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera,…) i u adresno polje upišite 192.168.1.1, nakon čega vam se otvori forma za unos podataka za pristup konfiguratoru routera i kliknete na Login
Password: 0000
Ukoliko konfiguratoru pristupate prvi puta nakon restarta odaberite Go to Advanced setup (1) zatim Apply (2)
No ako ste već pristupali konfiguratoru u lijevom izborniku pod Network kliknite na NAT (1), zatim Port Forwarding (2) i nakon što se stranica učita pod Sevice Name iz padajućeg izbornika odaberite User define (3)
Aktivirajte Rule (1), upišite željeni naziv (2), zatim port koji želite "otvoriti" (3) te IP adresu računala za koji otvarate Port (4) i kliknite Apply"

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ch33ta kaže...

Po ovoj slici gore ti si logiran kao "guest" na routeru i nemas pristup nicemu osim Status-u...

Neznam napamet sifru za taj tvoj router, ali obicno su to: "0000", "1234", "admin" - probaj pa javi rezultat....

Da ne pisem sve ponovo, evo copy&paste sa drugog foruma:

Otvorite Internet preglednik (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera,…) i u adresno polje upišite 192.168.1.1, nakon čega vam se otvori forma za unos podataka za pristup konfiguratoru routera i kliknete na Login
Password: 0000
Ukoliko konfiguratoru pristupate prvi puta nakon restarta odaberite Go to Advanced setup (1) zatim Apply (2)
No ako ste već pristupali konfiguratoru u lijevom izborniku pod Network kliknite na NAT (1), zatim Port Forwarding (2) i nakon što se stranica učita pod Sevice Name iz padajućeg izbornika odaberite User define (3)
Aktivirajte Rule (1), upišite željeni naziv (2), zatim port koji želite "otvoriti" (3) te IP adresu računala za koji otvarate Port (4) i kliknite Apply"

hvala ti

15 godina
protjeran

Sorry na duplanju postova ali ovo neznam ako neko zna pls neka mi kaže, stavljam svoju IP adresu, ovaj step neznam:

copy/paste

Pod Use the following DNS server addresses za:

• Preferred DNS Server: upišite adresu primarnog DNS poslužitelja, ako ne znate obratite se vašem ISP-u
  • Alternate DNS Server: upišite adresu sekundarnog DNS poslužitelja, ako ne znate obratite se vašem ISP-u

Ja sam na T-Comu imam flat, jel mi moze ko rec ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš P-660HW D1 isti je sistem kao kod D3

Preferred 195.29.150.3

Alternate 195.29.150.4

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 12:17 (miljac007).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
miljac007 kaže...

čitaj dalje rješio sam to ovi DNS serveri me sad yebu

15 godina
protjeran

Niko nezna? Ja sam na T-Comu flat imam kao što sam reko.... Dajte ljudi molim vas!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I jesi riješio?Napisao sam ti adrese.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 12:30 (miljac007).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
miljac007 kaže...

Preferred 195.29.150.3

Alternate 195.29.150.4

Thx, moj bed

17 godina
neaktivan

DNS servere ti dodjeljuje T-com automatski, koliko ja znam nije ih potrebno rucno upisivat, moj je trenutno 195.29.149.196.....

BTW. miljac007 ti je gore stavil svoje pa probaj...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

WTF???? Stavio sam IP adresu koju oću a on mi prikazuje sasvim neku drugu!! I dalje je uskličnik

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj polako sve ispočetka. Ovaj DNS kaj sam ti dao je od t-coma i to mora radit. Negdje si nešto preskočio.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a kontaj bokte, ja stavim svoju IP adresu i nece se spojit na internet, idem na repair i spoji se ali nece otvorit ni google ni bug ni nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Uglavnom, želim pitat, ako ja otvorim port i bude mi zelena kvačica oće mi se torrenti skidat brže?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Jel mene to oči varaju ili je zeleno?

??? ???
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

a kontaj bokte, ja stavim svoju IP adresu i nece se spojit na internet, idem na repair i spoji se ali nece otvorit ni google ni bug ni nista

Gdje stavis svoju adresu? Ne mozes staviti svoju IP adresu kao vanjsku niti kao DNS.

15 godina
protjeran
logic kaže...
DombaCoD kaže...

Gdje stavis svoju adresu? Ne mozes staviti svoju IP adresu kao vanjsku niti kao DNS.

Citaj malo gore ono sta ti pise, zelena kvacica... Još stoji...

17 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
logic kaže...
DombaCoD kaže...

Citaj malo gore ono sta ti pise, zelena kvacica... Još stoji...

Kakve to veze ima sa stavljanjem bilo kakve adrese? Gdje si stavljao svoju IP Adresu pa nece? To te ja pitam.

16 godina
neaktivan

Ne varaju te oči he-he.To je sad u redu. Ne diraj dok radi!

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 14:14 (miljac007).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice