Evo zanima me kako mogu spremiti ili downloadirat neki msn avatar od frenda. tu sliku? koji program postoji za to? hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skini si msn plus www.msgplus.net i imas za njega skriptu, malo potrazi na toj stranici nesjecam se tocno kako se nezove jer vise ne koristim msn vec digsby
sam pazi odkud skidaš msn plus, mnogi ti nude "msn plus" a zapravo je spyware
Bwah...taj msn plus ti napravi isto ko i kada bi napravio screenshot i izrezao njegovu sliku..
Ispadne ti iste veličine, a i gotovo sam siguran da msn plus radi na istu foru...
I nemoj skidat taj msn plus. EVOšto McAfee site Advisor kaže o njihovim službenim stranicama...
neznam ja prije nisam imao nikad problema s njim (spyware, malware...) a ima jako dobrih i zanimljivih skripti, a uostalom i treba ti slika s avatara a ona ni nije veca niti moze biti veca, kada ju postavis za avatar ona se smanji na tu velicinu, a ako oces original moras pitat vlasnika avatara jer nijedan program je nemoze skinut vecu od te
neznam ja prije nisam imao nikad problema s njim (spyware, malware...) a ima jako dobrih i zanimljivih skripti, a uostalom i treba ti slika s avatara a ona ni nije veca niti moze biti veca, kada ju postavis za avatar ona se smanji na tu velicinu, a ako oces original moras pitat vlasnika avatara jer nijedan program je nemoze skinut vecu od te
bas to