MSN avatar slika download ?!

poruka: 6
|
čitano: 3.502
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo zanima me kako mogu spremiti ili downloadirat neki msn avatar od frenda. tu sliku? koji program postoji za to? hvala

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
16 godina
RE: MSN avatar slika download ?!

skini si msn plus www.msgplus.net i imas za njega skriptu, malo potrazi na toj stranici nesjecam se tocno kako se nezove jer vise ne koristim msn vec digsby

15 godina
neaktivan

sam pazi odkud skidaš msn plus, mnogi ti nude "msn plus" a zapravo je spyware

ajmo svi na erepublik ;) <3 BF BC 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bwah...taj msn plus ti napravi isto ko i kada bi napravio screenshot i izrezao njegovu sliku..

Ispadne ti iste veličine, a i gotovo sam siguran da msn plus radi na istu foru...

I nemoj skidat taj msn plus. EVOšto McAfee site Advisor kaže o njihovim službenim stranicama...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 0 hvala 0
16 godina

neznam ja prije nisam imao nikad problema s njim (spyware, malware...) a ima jako dobrih i zanimljivih skripti, a uostalom i treba ti slika s avatara a ona ni nije veca niti moze biti veca, kada   ju postavis za avatar ona se smanji na tu velicinu, a ako oces original moras pitat vlasnika avatara jer nijedan program je nemoze skinut vecu od te

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MSN avatar slika download ?!
mind_challenge kaže...

neznam ja prije nisam imao nikad problema s njim (spyware, malware...) a ima jako dobrih i zanimljivih skripti, a uostalom i treba ti slika s avatara a ona ni nije veca niti moze biti veca, kada   ju postavis za avatar ona se smanji na tu velicinu, a ako oces original moras pitat vlasnika avatara jer nijedan program je nemoze skinut vecu od te

bas to

Proud to be adicted to WoW
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice