Messengeri

poruka: 38
|
čitano: 6.751
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Messengeri

Koristim Mirandu, več godinama. Razlog je mobilnost, odnosno, mogu ju prenositi na sticku, po mreži, sa jednom te istom bazom podataka, nema potrebe za reinstalacijom nakon reinstalacije OS-a. Log mi je poprilično narastao u zadnjih par godina, a sa par pluginova imam svu funkcionalnost koja mi treba. Malen, brz, modularan IM... Jedino me smeta što nije multiplatformska aplikacija.

No... nedavno sam čuo za Digsby. Relativno nov IM, definitivno ga mislim isprobati.

http://en.wikipedia.org/wiki/Digsby

Integrira IM, Email i Social networking siteove u jedan softver, multiplatformski... ako se tko poigrao s njime zanimaju me dojmovi iz prve ruke.

0 0 hvala 0
17 godina
Messengeri

Koji program podržava i msn i skype protokole?

Bok

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Messengeri

program je stvarno odličan, ali ima li koji da podržava i skype i msn. Znam za mirandu, ali skinem plug-in i sve zašteka dok ga idem uključit. Jedino da probam još koji

Bok

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Messengeri

Ne znam dali ikoji podržava Skype, ali znam da dolazi na Digsby ubrzo.

0 0 hvala 0
17 godina
Messengeri

onda jedva čekam. Ovaj program je zakon, a ovak će biti još boljiOsmijeh

Bok

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Messengeri

Šteta kaj ga ja nemrem koristit...

Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Messengeri

A znate li neki IM program koji podržava dolje navedene protokole?

A) MSN

B) XFire

C) G-Talk

D) Y! Messenger

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice