Prelazak s t-coma na optimu

poruka: 3
|
čitano: 2.330
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prelazak s t-coma na optimu

moze mi ko objasnit postupak prebacivanja t-coma na optimu...sad imam telefon i flat internet ..bio sam pod ugovorom al mi je istekao prije 10 dana..a u optimi bi uzea internet televiziji i telefon...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Prelazak s t-coma na optimu
ivan159 kaže...

moze mi ko objasnit postupak prebacivanja t-coma na optimu...sad imam telefon i flat internet ..bio sam pod ugovorom al mi je istekao prije 10 dana..a u optimi bi uzea internet televiziji i telefon...

Ispuniš prijavnicu (moš i preko interneta) i sačekaš onda ove iz optime.

Ako se dobro sjećam (ja sam se davno prebacio) prvo ti isključe telefon pa ti nakon par dana stigne oprema iz optime. Ostat će ti t-comov router za uspomenu :D

14 godina
neaktivan
Re: Prelazak s t-coma na optimu
Dkc kaže...
ivan159 kaže...

Ispuniš prijavnicu (moš i preko interneta) i sačekaš onda ove iz optime.

Ako se dobro sjećam (ja sam se davno prebacio) prvo ti isključe telefon pa ti nakon par dana stigne oprema iz optime. Ostat će ti t-comov router za uspomenu :D

da iskljucen ti je tel i to dok ti ne dodje prelazio sam isto tako prije koju godinu...konekcija mi nekad zna zaje* al inace je sve super :D

Potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice