H1 - kvaliteta i brzina

poruka: 51
|
čitano: 37.413
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

lijep pozdrav svima koji čitaju ovu temu :)

zanima me kvaliteta i brzina h1 internet veze budući da planiram prelazak na jeftinije ;)
da li je neka razlika naprema t-comu u brzini kvaliteti i sl?
tko zna neka piše :))

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

nitko ne koristi H1?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

pa po meni h1 je skroz ok. Veza rijetko puca, brzinu imam cca 3mbps i telefonski računi su puno puno jeftiniji. Sve u svemu isplati se.

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: H1 - kvaliteta i brzina
superjasko kaže...

da li je neka razlika naprema t-comu u brzini kvaliteti i sl?
tko zna neka piše :))

uvijek se ravnaj kod "alternativnih" bakrenih providera da je njihova usluga toliko tehnički kvalitetna koliko ti je bila kvalitetna T-com usluga.

ako nisi imao problema s T-comom neće ni s H1.

vrijedi i obrnuto.

Prof.dr.sc glazbeni producent, (bez sluha)
15 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

hvala ljudi...imao sam t-com..dobra je bila veza uvijek...znači nema zime :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

H1 trio, 8mb sve super (za sada)

14 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

To ti sve varira od mjesta do mjesta, nema savršenog providera.

Bio sam 4 godine u T-comu, sad sam 8 mjeseci u Optimi. Ne znam što je gore.Veza je pucala (i puca) kod jednog i kod drugog. Univerzalna isprika im je "udaljenost od centrale".

Ofc.

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mate960 kaže...

Bio sam 4 godine u T-comu, sad sam 8 mjeseci u Optimi. Ne znam što je gore.Veza je pucala (i puca) kod jednog i kod drugog. Univerzalna isprika im je "udaljenost od centrale".

..napisao sam post iznad da kome je na T-comu veza bila OK bit će i na ostalim operateima, kome nije neće bit dobra ni kod jednog "bakrenog", jer nešto ne štima u startu.

zato se prije uvođenja traži njihov tehničar da dođe i neka proba uspostaviti brzinu navedenu u ugovoru.

ako ne može, traži neko satelitsko rješenje jer pomoći nema.

14 godina
mate960 kaže...

T-Com -> sve bilo ok, slika nije trzala ni nista, internet 4mb bez pucanja.
Optima -> nakon 2 mjeseca muke napravljen je raskid ugovora jer je slika stalno trzala (razlog, loše parice -> promjenjene 2 puta parice i još uvijek isto (čak ni sam internet bez TV-a u ugovoru od 8mb nije radio ispravno, dnevno je 5-6 puta pucala veza))
H1 trio -> Sve ok (za sada), internet do 8mb (realno kad radi tv oko 5-6mb, kad se ugasi oko 8-9mb)

EDIT:

sve na istoj adresi i na istom telefonskom broju

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 16:09 (iceman89iceman).
14 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

Koja je razlika između h1 bit i h1 surf&call???

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
iceman89iceman kaže...

Optima -> nakon 2 mjeseca muke napravljen je raskid ugovora jer je slika stalno trzala (razlog, loše parice -> promjenjene 2 puta parice i još uvijek isto (čak ni sam internet bez TV-a u ugovoru od 8mb nije radio ispravno, dnevno je 5-6 puta pucala veza))
H1 trio -> Sve ok (za sada), internet do 8mb (realno kad radi tv oko 5-6mb, kad se ugasi oko 8-9mb)

EDIT:

znači "parice" su ti se pokvarile kad si prešao na optimu !? {#}

malo čudno, kaj ne ?

što se tiče H1 usluge ni to nije ispravno da ti je IPTV ovisan o ADSL-u i obrnuto.

IPTV mora biti odijeljen, nezavisan od tvog ADSL-a.

..sad ti paše jer imaš veću brzinu kad ugasiš TV, no pošto vidim da nije sve u redu moći ćeš imati u budućnosti i loš IPTV i spor internet.

14 godina
Skot kaže...
iceman89iceman kaže...

EDIT:

znači "parice" su ti se pokvarile kad si prešao na optimu !? {#}

malo čudno, kaj ne ?

što se tiče H1 usluge ni to nije ispravno da ti je IPTV ovisan o ADSL-u i obrnuto.

IPTV mora biti odijeljen, nezavisan od tvog ADSL-a.

..sad ti paše jer imaš veću brzinu kad ugasiš TV, no pošto vidim da nije sve u redu moći ćeš imati u budućnosti i loš IPTV i spor internet.

Da bas tako...cudom se se parice "pokvarile" :D

Ovo s H1 mi pase ovako jer mi je "sluzbena" brzina interneta do 4mb, a ovako imam vise :p

13 godina
protjeran
iceman89iceman kaže...

Ovo s H1 mi pase ovako jer mi je "sluzbena" brzina interneta do 4mb, a ovako imam vise :p

. ... bolje je kad je sve stabilno "po ugovoru"

čim ti daju "više" znači da nešto ne štima jer će ti slijedeći put sigurno dati "manje" {#}

15 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

H1 Surf & Call ACTION 8Mbps zanima me sve u vezi ovog paketa i stvarna cjena koju bi placo jer mi je to tamo na sluzbenim stranicama nekako pretjerano jeftino i ako imam na t-com-u stabilnu vezu 4Mbps dal cu ode moc imat stabilnih 8Mbps, inace sad sam na t-com internet + telefon pa uzmite i to u obzir kako se rjesit sveg toga uz min cjene

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 17:28 (xxxmitoxxx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

bump

0 0 hvala 0
14 godina
Placas po cijeni s njihove stranice + sto potrosis telefona. Sta tu ima cudno?
15 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

pa cudno mi je i zbog razlike u cjeni ovog paketa i BIT 10. Jel koristi iko h1 da rece iskustva? nebi se tio zahebat pa zato pitam

0 0 hvala 0
14 godina
Ja koristim h1 trio uz 8mb brzinu i nemam zamjerki...
17 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

vec godinu dana koristim H1 surf & call i nisam imao ni jedne primjedbe, mozda je jednom ili dva puta u godini dana pukla veza na pola dana zbog neke njihove greske..ali to je to Sve se rijesilo bez problema. Od ovog mjeseca sam presao na H1 trio i za sada je sve odlicno, internet je isti kao i prije, 8Mbit-a, TV je isto super, samo kaj sam primjetio da slika ponekad trza na dosta programa kada se koristi i internet i TV. ali nista strasno.

u svakom slucaju, pohvale, a i racuni su manji :) tako da je double win!

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

pozdrav zanima me kakav je ping na h1 bilo bi pozeljno da neko iz splita kaze ali svejedno i ako je moguce da neko test napravi na www.pingtest.net da mal vidim kakav je jiter HVALA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li postoji mogućnost bežičnog spajanja h1tv prijemnik sa modemom/routerom? I ako ne, što najbolje učiniti kad ti je telefonski priključak na jednom katu, a TV na drugom?

Lp.

http://www.unreal-net.com/ - najveći domaći web imenik!
14 godina
Sam uredjaj ima mogucnost bezicnog spajanja ali su je ovi iz h1 onemogucili. Preostaje ti kao i meni, busi zid i provlaci kabal.
16 godina
neaktivan

A jesu š***. Ne kužim koja je fora disablanje mogućnosti koja bi ti uvelike dala prednost pred konkurencijom.

Ah...bušilicu u ruke, znači.

13 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

Savjetujem da NIKAKO ne uzimate H1 telekom! Jer muljaju,spori su,samo ćete izgubiti živce kao suprug i ja... Mi smo s njima potpisali ugovor 25.11 i još uvijek se natežemo s njima oko gluposti... Ništa nisu napravili kako treba i da sam znala da su takvi muljatori nebi nikad potpisali ugovor s njima... Sramota!!

0 0 hvala 0
14 godina
A šta to, koje gluposti, ako možemo znati?
15 godina
neaktivan
Mrtvac kaže...

A jesu š***. Ne kužim koja je fora disablanje mogućnosti koja bi ti uvelike dala prednost pred konkurencijom.

Ah...bušilicu u ruke, znači.

zato jer ti to ne bi pouzdano radilo. i onda bi zvao svako malo i srao im zasto to ne radi kak spada, a zapravo wireless nije za takve stvari...jebiga.

13 godina
neaktivan

Kao prvo, trebali su doći instalirati 20.12.2011 tv,internet i telefon,došli su 25.01.2012 nakon bezbroj zivkanja di su...

Kao drugo,kada je njihov radnik došao instalirati napokon te tri stvari, slika na tv nije radila,tj.štekala je tjedan dana i smrzavala se,nakon čega smo ih naravno zvali nekoliko puta dnevno da uklone problem, i da bi to nekako napravili nakon TJEDAN dana... A mi smo kući lijepo tjedan dana bili bez tv. Međutim svaki puta kada smo ih zvali svaki agent je govorio svoju priču i tako u nedogled,bolje reći da su govorili laži... Pa su to evo napokon riješili prije 2 tjedna. Zaboravila sam napomenuti da telefon neki njihov dizajnerski još nije stigao... Na to se također čeka, ko zna koliko..

Internet veza pukne svakih sat vremena i tako da je ludnica...

Kao treće, prije 3 dana nam je stigao njihov račun za 1. MJESEC, po punoj cijeni za platiti,a krete... su tek 25.01 došli instalirati tako da,toliko o njima... još i na računu piše da se plaća i uspostava poziva, HALOOOO,koja uspostava poziva??? Kad idioti nisu ni poslali telefon... I neki dan,slučaajno,suprug i ja smo htjeli pogledati neki njihov film iz videoteke,ali nismo imali pin pa smo ih zvali, i da bi oni onako usputno rekli da su nas zvali prije tjedan dana da je telefon stigao i da je sad vjerojatno u našoj glavnoj pošti. Znači,lagali su, jer poziva od njih nije bilo nikakvog,osim ako nisu zvali na NEPOSTOJEĆI kućni a telefon nisu ni poslali onda su jako pametni. I tako suprug ode u poštu neki dan,a ljudi tamo koji rade pojma nemaju o nikakvom paketu od h1 telekoma i nakon toga opet zivkanje, i sad će valjda poslati novi telefon,a to će vjerojatno biti u 2013. godini...

Pa vi sad,ako ćete imati živaca za sve ovo,slobodno uzmite h1 telekom... Ja jedva čekam da istekne ugovor od 2 godine sa njima,pa ćemo uzeti iskon ili nešto drugo... Jer bez obzira što je povoljnija opcija od drugih i što je kaooo moderniji, ne vrijedi ni 5 kuna...

16 godina
neaktivan

Uh, u ove dvije godine što ćete čekati da ugovor istekne, vjerojatno će im se i usluga popraviti ;)

16 godina
H1 - kvaliteta i brzina

Istekao mi je ugovor s T-comom pa ću vjerovatno prijeći na H1. Uzeo bih si telefon + flat internet.

Uzet ću : H1 Surf & Call ACTION ili H1 BIT 10.

Malo gledam njihove pakete pa me zanima zbog ćega je kod BIT paketa ova nadoplata +75 kn ?

Dali je to onih 75kn koje moram plačati t-comu za korištenje njihovog priključka ?

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 22:56 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

Da. Ovi koji imaju BIT znači da ide preko t-comove infrastrukture. 

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice