Aktivacija telefona

poruka: 4
|
čitano: 4.937
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Aktivacija telefona

Ne znam dali ima neka slična tema ali fakat u ovom moru tema nije se lako snaći..

Naime stan u koji se namjeravam preseliti postoji priključak za telefon i internet.Do sada su tamo bili podstanari i bio je broj od T-Coma. Uglavnom T-com je postanarima isključio telefon jer nisu plaćali račune i šta ja znam sta uglavnom sve je podmireno i treba samo aktivirati novi broj. Mene zanim sad dali mi to mora aktivirati isključivo t-com ili mogu neki drugi operateri tipa Optima,Iskon ili neki treći?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Aktivacija telefona

Možeš i kod drugih. Najbolje ti je zvati korisničku službu operatora kod kojeg želiš telefon i pitat njih što trebaš napraviti.

Ako su svi dugovi podmireni i nema nikakvi ugovorni obaveza onda će oni sve s t com-om rješit

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 23:21 (bradonja_85).
15 godina
neaktivan

Hvala! Imaš pravo najbolje zvat i pitat iz prve ruke!!

15 godina
juno kaže...

Ne znam dali ima neka slična tema ali fakat u ovom moru tema nije se lako snaći..

Naime stan u koji se namjeravam preseliti postoji priključak za telefon i internet.Do sada su tamo bili podstanari i bio je broj od T-Coma. Uglavnom T-com je postanarima isključio telefon jer nisu plaćali račune i šta ja znam sta uglavnom sve je podmireno i treba samo aktivirati novi broj. Mene zanim sad dali mi to mora aktivirati isključivo t-com ili mogu neki drugi operateri tipa Optima,Iskon ili neki treći?

Nije jednostavno odgovoriti na ovo pitanje. Ako si stan kupio onda je bitno da li si kod kupnje, u ugovoru naznačio da pruzimaš i telefonsku liniju. Ako nisi naznačio ( a kupio si stan) ti nemaš više nikakvih obaveza prema T-Comu, već prethodni vlasnik.

Ako je prethodni ugovor istekao opet nemaš nikakvih obaveza i možeš birati bilo kojeg operatera.

Ako ništa od prethodnog ne odgovara tvojoj situaciji ili ni sam nisi siguran ne gine ti odlazak u T-Centar.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice