Pozdrav,
Imam par pitanja u vezi ovih routera koji mi se većinom sviđaju izgledom i funkcionalnošću, no prije nego što se upustim u kupovinu trebam savjet :
1. Kakva su vaša iskustva s Zyxel routerima?
2. Primjetio sam razni routeri imaju "max brzinu" kao obiljezlje, mene zanima na koju oznaku kod routera da ciljam kad izabirem pošto imam ADSL vezu od 2Mbita kod T-coma, pa da nebih uzeo router koji nemoze slucajno postici maximalnu brzinu (ako moze mala demistifikacija oko tih oznaka) - iako smatram da većina routera može "podnjeti" i tako naše slabe brzine u Hrvatskoj ( istina?).
3. Ne pristupam vezi putem Wireless mreže stoga mi niti netreba Wireless router nego obični, pa da ne trošim bezveze na skuplja wireless riješenja.
4. Moze li mi netko reći barem ako sam dobro shvatio : ja ne planiram povezivati više računala s routerom u svrhu pristupanja više njih na Internet. Jel to znači da meni zapravo niti ne treba router, i sasvim dobro bi mi radio i ADSL modem(ili je to potpuno druga stvar)? (mislim, koliko znam routeri u sebi i imaju ADSL modem no routeri mogu povezivati i više računala te tako prosljeđivati promet između sebe njih i WAN-a).
Eto toliko, hvala.