TV tuner hybrid

poruka: 24
|
čitano: 4.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
TV tuner hybrid
pitanje

Pretražio sve i ne znam što uzeti. Htio sam ovu TerraTec Cinergy HT PCI ali je više NIGDJE nema :(

Treba biti i analaog i digital, imati onaj noviji PCI port sa tri utora, i biti Vista ready. Ima li tko preporuku? Sve koje sam ja našao nisu zadovoljavale bar jedan uvjet.

I po mogućnosti da ne koristi Cyberlinkov software, sad imam jednu takvu i užas mi je.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: TV tuner hybrid

kolko para oces dati?

17 godina
autorov komentar

Do 700kn.

17 godina
neaktivan
TV tuner hybrid
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV tuner hybrid

http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=21070

Gigabyte Digital Theater Hybrid TV kartica, DVB-T & analog

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV tuner hybrid

http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=21573

TerraTec Cinergy Hybrid T USB XS (DVB-T/analogue) TV kartica

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV tuner hybrid

ak se brines zbog drivera terratec ima za sve kartice drivere za vistu na svome siteu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Mora biti PCI, znači interna. Jedino ova Gygabite bi mogla...idem nju istražit.

thx

17 godina
autorov komentar

Isto dolazi sa Cyberlinkovim softwareom :( i već vidim da se ljudi žale zbog toga po našim forumima za tu karticu.

17 godina
neaktivan

pa instaliraj neki drugi software nemoras cyberlinkov, probaj windows media center posto imas vistu, kod frenda mi on savrseno radi sa tv karticama. A i s ovom dolazi power cinema 4, a sad je najnoviji 5 koji je puno bolji od starog. Ili mozes probat neke open source: media portal, meedio...

17 godina
neaktivan
TV tuner hybrid

a i mislim da su ti ove terratec puno kvalitetnije od gigabyte posto imaju snimanje bez gubitaka, a i vjerojatno imaju kvalitetniji tuner neg ova gigabyte, ne dodu valjda bezveze skuplje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Ma problem je što mojoj sadašnjoj recimo isto brejka zvuk sa tim Cyberlinkom, kao što su rekli ljudi da im brejka i na toj Gigabyte. Pa isprobavali razne druge software i svaki ima neku manu (baš sad čito) tako da bi najrađe Terratec koji ima super software baš za SVOJE kartice i sigurno najbolje radi ali ih nema više :(

17 godina
autorov komentar

a i mislim da su ti ove terratec puno kvalitetnije od gigabyte posto imaju snimanje bez gubitaka, a i vjerojatno imaju kvalitetniji tuner neg ova gigabyte, ne dodu valjda bezveze skuplje.

daaaaa, i meni, ja bi Terratec ali kad nema tavke kakva mi treba :((( Jedino su mi slobodni PCI-X slotovi na koje idu PCI kartice al ove novije, ne one sa dva utora.

17 godina
neaktivan
TV tuner hybrid

Nema nigdi na nabava.net ona cinergy ht, ak oces probaj sa ovim usb modelima. frend ima usb od gigabytea i radi perfektno sa media center programom bez suma i smetnji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV tuner hybrid

probaj narucit na ebayu ili na amazon, neznam jer dostavljaju u HR

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a da uzmes i usb hub uz karticu(ak vec imas onda jos jedan :D)

17 godina
neaktivan

a da uzmes i usb hub uz karticu(ak vec imas onda jos jedan :D)

17 godina
autorov komentar

Ne znam, možda na kraju i uzmem USB, al nekak već imam puno USB stvari pa da se ne kose, a i gužva. Nekak mi bezveze prek ebaya to.

17 godina
autorov komentar

Hm, mislim da bi mi možda ovo čudo pasalo.

http://www.links.hr/index.php?naziv=TV+tuner%2C+PCI%2C+ASUS+My+Cinema+P7131H+Dual%2C+video+capture+card%2C+TV%2FFM%2C+daljinski&option=artikl&id_kategorija=051901&id_artikl=051.812.063

17 godina
neaktivan

ta isto dolazi sa power cinema al je pci pa ak oces uzmi, makar ti preporucujem da negdi nades reviwe na nekoj stranici da ne pozalis kupnju. jer tak je frend uzo neku gigabyte koja opce nije htjela lovit signal, otiso u ducan 2 puta dobio novu i nijedna nije htjela.

17 godina
TV tuner hybrid

http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=21070

Imam tu karticu i zadovoljan sam s njom, nemam nikakvih problema.

OS je Vista Business 64-bit. Sviđa mi se Cyberlinkov softver, neznam kako drugi no meni se sviđa

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB DDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kakva je kvaliteta slike (digitalno i analogno)?

17 godina

Znam da je za analogni super, no to ovisi o području gdje se nalaziš.

Što se tiče digitalnog signala nisam ga uspio uhvatiti jer to još nije toliko aktivno u Hrvatskoj

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB DDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
17 godina
neaktivan
TV tuner hybrid

Ja sam nedavno skužio prčkajući po postavka Cyberlink Powercinema da postavke 3D efekata dosta utječu na prekidanje zvuka. Npr. stavio sam efekte na najjače i smetnje su potale preočite, dok bih snižavao zvuk preko daljinskog i zvuk i slika bi se pauzirali. Kad sam postavke vratio na auto sve je teklo glatko. A ako ti to jako smeta, postavke stavi na minimum.

Inače, imam GF 8800gt grafulju koja može vrtiti Crysis na soldnim postavkama pa ne znam zašto ne može vrtiti i Powecinema Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice