Trgovina sa obročnim plačanjem

poruka: 7
|
čitano: 5.001
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Može li mi netko preporučiti neku trgovinu da mogu kupovti preko web-a i da primaju american express obročno plačanje ili maestro karticom slatinske banke. Znam samo za adm, protis i links, no links je preskup a prve dvije nemaju te mogučnosti plačanja :/ 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Trgovina sa obročnim plačanjem

bump

17 godina
neaktivan
ford eleanor kaže...
headshot kaže...

Može li mi netko preporučiti neku trgovinu da mogu kupovti preko web-a i da primaju american express obročno plačanje ili maestro karticom slatinske banke. Znam samo za adm, protis i links, no links je preskup a prve dvije nemaju te mogučnosti plačanja :/ 

Ja kupujem u PORTIU,KLIKNI.HR i E-KUPI.American od Privredne Banke Zagreb(na rate)

i kakva su ti iskustva sa trgovinom? Dali ti besplatno sastavljaju konfiguraciju, planiram kupiti komp od cca 3700kn.

Edit: sada vidim da je to isključivo web trgovina, tj nemaju svoju poslovnicu niti servis, pa me zanima što ako mi se nešto pokvari, kome da ja to pošaljem onda?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 0:01 (headshot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
headshot kaže...
ford eleanor kaže...
headshot kaže...

Ja kupujem u PORTIU,KLIKNI.HR i E-KUPI.American od Privredne Banke Zagreb(na rate)

i kakva su ti iskustva sa trgovinom? Dali ti besplatno šalju ili sastavljaju konfiguraciju, planiram kupiti komp od cca 3700kn

A koji imaš amex,s limitom ili klasični no limit.

To te pitam jer ako imaš s limitom onda ti sve jedno di kupuješ.

17 godina
neaktivan
ford eleanor kaže...
headshot kaže...
ford eleanor kaže...
headshot kaže...

i kakva su ti iskustva sa trgovinom? Dali ti besplatno šalju ili sastavljaju konfiguraciju, planiram kupiti komp od cca 3700kn

Nisam kupovao cijelu konfu.Uzimao sam nekoliko grafi,napajanje,rame.Za sada nisam imao nikakvih problema sa navedenim web-shopovima.

Najviše mi je u susret izišao Klikni.hr.Dvije nove grafe koje sam dobio kod njih jednostavno su bile neispravne(dobio sam povrat novca)

Dostava je besplatna ovim redom.E-Kupi iznad 500,Portio iznad 1000,Klikni.hr iznad 2000 KN.

Pošto uzimaš za tu svotu dostava ti je besplatna kod svih.

A kako funkcionira servis kod porti-a jer vidim da piše da nemaju svoju poslovnicu/servis, kod koga se onda šalje roba koja nije ispravna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ford eleanor kaže...
headshot kaže...

A kako funkcionira servis kod porti-a jer vidim da piše da nemaju svoju poslovnicu/servis, kod koga se onda šalje roba koja nije ispravna?

Navodno bi to trebalo ići preko Linksa

e hvala ti puno na prijedlogu trgovine, sutra zovem portio da ih pitam to. I da, dali se mijenja cijena ako plačam american expresom? , tj dali se cijena povećava za npr 5% jer nije gotovina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a dali treba dolaziti u njihovu poslovnicu ako zelim nesto kupiti npr. na 6 rata?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice