Upaljen mi je komp cjeli dan i sad idem vidjet temperaturu sa speed fanom i vidim temp 1 je 21 a temp 2 52 i vatra pokraj xD jel trebam nabacit jos jedan vent il sta? kolko bi kostalo vodeno hladjenje? Jel imate savjete kako smanjiti temp? Da skinem plocu sa strane il nest
Temperatura
- poruka: 19
- |
- čitano: 4.403
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upaljen mi je komp cjeli dan i sad idem vidjet temperaturu sa speed fanom i vidim temp 1 je 21 a temp 2 52 i vatra pokraj xD jel trebam nabacit jos jedan vent il sta? kolko bi kostalo vodeno hladjenje? Jel imate savjete kako smanjiti temp? Da skinem plocu sa strane il nest
ok hvala. ta vatra me uplasila
meni je temp dostizala i do 90°C, ali nakon malo propuhivanja kompresorom, ponovno se unormali
ok hvala. ta vatra me uplasila
pa tebi.
meni je temp dostizala i do 90°C, ali nakon malo propuhivanja kompresorom, ponovno se unormali
pa tebi.
bok evo imam i ja pitanje oko temperature kad mi komp radi neko odredjeno vrijeme i ja ga restartam cim se upali dodje mi upozorenje da je temp cpu-a visoka i da pritisnem f1 za nastavak, u win sam instalirao neki osrednji program tek za nadgledanje temp i kaze 73 stupnja???procesor je amd phenom triple-core 2.1mhz! da li znate neki dobar program za nadgledanje i koji je?hvala
bok evo imam i ja pitanje oko temperature kad mi komp radi neko odredjeno vrijeme i ja ga restartam cim se upali dodje mi upozorenje da je temp cpu-a visoka i da pritisnem f1 za nastavak, u win sam instalirao neki osrednji program tek za nadgledanje temp i kaze 73 stupnja???procesor je amd phenom triple-core 2.1mhz! da li znate neki dobar program za nadgledanje i koji je?hvala
Jel' ti ta tempertatura i u idle-u?Kakvo hlađenje imaš?
e sad me puno pitas?malo pojasnjenja???
alooo
Nema ideju zašto se tako pregrijava,vidim i neke temperature od -120C.Da nije u senzorima problem?Pričekaj,možda netko od kolega zna rješenje.Probaj očistit računalo od prašine i kupit par ventilatora(jeftino) da poboljšaš protok zraka u kućištu i zamijeniti termovodljivu pastu na procesoru.Ako ne znaš koji vent imaš u kućištu,uslikaj unutrašnjost računala pa postaj ovdje.
Dali ti je tako od kako si kupio masinu ili ti se pocelo dogadjat nakon nekog vremena....ako si siguran da smijes pregledaj dali nalijeze dobro baza kucista coolera na procesor...meni se desilo da je jedan stock cooler imao neki defekt nemam pojma,uglavnom nije lezao na procu nego na plastikama zastitnim od gigabytove ploce( plastika oko proca)...kada sam stavio isti takav drugi cooler nalegao je normalno, stvar je bila da je tvornicki defekt bio na postolju coolera koje je bilo nakrivljeno...
komp je jos pod garancijom tako da ce biti odnesen pa nek se hebe ko mora! ma to se pocelo desavat jucer inace komp stalno radi i skida s neta!nego mi nije jasno na everestu pise temp cpu1 52 cpu2 52 cpu3 52 a neki aux 74???e sad nasao sam da taj aux nije definiran tocno sto i koju komponentu mjeri nego da je to jednostavno temp. neceg moze biti cpu-a moze biti casea!btw hvala svima!
sad sam vratio komp doma,kad su vidjeli kako sam lud ful su bili ljubazni!uglavnom prasina je glavni krivac moram doci u pon ujutro da ga ispusu na kompresor, ja bi to sam ali ovi mi to nisu preporucili da ne slomim krilca!sad kuciste otvoreno i temp je 62stupnja!hvala