Restart - problem s monitorom

poruka: 11
|
čitano: 4.486
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kada instaliram neki program , ili radim update od nekog programa i na kraju instalacije mi pise da moram napraviti restart racunala.Pritisnem yes ili restart. Racunalo se normalno restartira , ali monitor ostaje izgasen i ne moze se upaliti.Sve se pali normalno osim monitora, i onda izgasim kompjuter preko tipkovnice , zatim ga upalim i nakon toga sve radi normalno. Kako rijesiti ovaj problem??

npr. npr.

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Restart - problem s monitorom

Prvo pogledaj u Device Manageru (Start -> Run -> upiši devmgmt.msc) da li je pored njega ili neke druge komponente prisutan dodatan znak (uskličnik, X, strelica i sl.). Ako je, desni klik na njega i opcija Properties. Napiši ovdje error code.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

Evo slika

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 14:50 (scenesports).

0 0 hvala 0
15 godina
Desni klik na taj PCI Modem i opcija Properties. Napiši ovdje error code tako da znamo u čemu je problem.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
deadman kaže...
Desni klik na taj PCI Modem i opcija Properties. Napiši ovdje error code tako da znamo u čemu je problem.

Dodao sam gore sliku

15 godina

Sljedeći puta, prije nego što klikneš na Restart, isključi sve priključene uređaje osim miša, tipkovnice i monitora. Ako se tada poslije restarta monitor upali normalno, problem je u nekom uređaju i sustavom eliminacije ga pronađi. Možeš i isprobati monitor na nekom drugom kompu.

15 godina
neaktivan

Znaci , nije problem do graficke ili neceg slicnog? Jer kompjuter mi se srusio prije 4-5 mjeseci i sve sam sam instalirao na njega. A i ovaj problem mi se događa samo ponekad.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 15:03 (scenesports).

0 0 hvala 0
15 godina
Ne vjerujem da je problem u grafičkoj, već u samom monitoru ili njegovom kablu.
15 godina
neaktivan

Bas se sjecam zadnji put kada je bio windows update, pisalo mi je restart now i close. Izabrao sam close i zatim ga restartao i sve radi.Da sam izabrao restart now ne bi radio monitor...

0 0 hvala 0
15 godina

Možeš updejtati drivere grafičke i monitora.

14 godina
neaktivan

I ja imam problem kod restartanja. Npr, ako instaliram drivere neke bilo što, što mi traži restart poslije instalacije, pritisnem restart, windows 7 sustav pocne restart, i kad se treba podici sustav, nema slike na monitoru, ne moze ga jednostavno pokrenut.. Moram gasiti prisilno,

Neki dan igram Pes 2011 i gle čuda, u sred igre samo pocrni monitor, nema slike zvuka ima cuje se, i nista ne mogu pritisnut da se desi nesto, kod tog slucaja radi tipka za restart... Pritisnem restart, sustav padne , pa se digne sve normalno. A da mi nije ni jedan program upaljen, ako bi misom pritisnuo na Start->Restart... sustav se obara pocinje restart , ali kad se treba podici nece.. samo stoji kao u sleep modu..  Bug mi je neki izmedju graficke maticne i ovaj W7

PEric
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice