RC Auto i kamera

poruka: 7
|
čitano: 1.724
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RC Auto i kamera

Ovako , imam formulu na daljinsko upravljanje i sad sam si mislio spojiti neku kameru na nju, te sam pronasao jednu staru genius eye 110 web kameru.

Bili ikako bilo moguce da napravim da se snima na memorijsku karticu te kao napajanje da se uzme nekakva baterija?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: RC Auto i kamera
Grom kaže...

Ovako , imam formulu na daljinsko upravljanje i sad sam si mislio spojiti neku kameru na nju, te sam pronasao jednu staru genius eye 110 web kameru.

Bili ikako bilo moguce da napravim da se snima na memorijsku karticu te kao napajanje da se uzme nekakva baterija?

Gotovo nemoguća misija ;) Jer web kamere su napravljene da rade sa računalom ... tako da je jednostavnije kupiti neku mali prijenosnu kamericu ili kao što sam ja jednom napravio, zalijepiti mobitel na auto :)

15 godina
RC Auto i kamera

to sam i mislio, mozes mi onda preporuciti neku prijenosnu kamericu?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Grom kaže...

to sam i mislio, mozes mi onda preporuciti neku prijenosnu kamericu?

Ček da nađem, znam da je frend za neke smješne novce kupio neku kinesku super malu kamericu koju smo bili montirali na motore i snimali vožnje.... idem nać :)

15 godina
odjavljen
RC Auto i kamera

Kod nas sam od jefinitijih stvari našao samo ovo ... sve ostalo je preko soma kuna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RC Auto i kamera

Evo ipak neš bolje i full HD... i jeftinije ;)

http://dx.com/p/t7000-12m-cmos-hd-1080p-mini-dv-camcorder-w-mini-usb-yellow-160158?r=57743615

Dostava u HR je đaba ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hvala :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice