ima li tko da mi hoće poklonit ventilator za napajanje 80 mm
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima li netko orginal igara tipa cod4, cod2, far cry 1... neke pucačine..
dajem razno, zainteresirani javite se na pm;)
Mijenjam 2x 1 GB, G.SKILL DDR400 za 500 GB SATA HDD
Ima il koja dobre duša za pokloniti neku usb zvučnu karticu?
Razlog: Riknula mi je intergirana na matični a nemem slobodnih PCI utora
Trejd:
Imam kod kuce nekoristenu kameru Toshiba Cameleo P10, ali prilikom selidbe je pogubljeno od nje apsolutno sve.
Ostala mi je samo kamera (nekoristena), njena original Toshiba torbica, memorijska kartica (mislim da je 2 GB u pitanju, ali trebao bih provjeriti) te USB kabal.
Papirologiju nemam, kao ni punjac. Kamera je napominjen nekoristena i nikada nosena van stana.
Boja: crna
Mjenjao bih je za neki s-ata HDD.
Uz to moguca je i ova kombinacija: moja MBO MSI K9A2 Platinum 790FX, am2+ te ova Toshiba kamera za neku 890FX/890GX/970 ili neku slicnu am3+ MBO.
MSI dolazi sa full opremom: ambalaza, driveri, sva papirologija
Ploca radi 101% ispravno te je i sada kod mene u kompu, a i moze se isprobavati kod mene koliko god hocete.....i radi se o meni najdrazoj ploci sa 790FX chipsetom te ima more opcija za OC.
Sve info moze na PM.
P.S.
Zanima me iskljucivo i samo MBO am3m nikakav drugi harveraj mi ne treba.....jedino u slucaju da mjenjam samo kameru, onda ide ona u trade za neki s-ata HDD no budite razumni sto se tice velicine harda (neke mizerije mi ipak ne trebaju, ali posaljite PM pa se sve da lijepo dogovorit....ljudi smo).
Imam Gigabyte-ov Neon 8-BL cooler.
Ima plave ledice u sebi.
Ide na AMD-ove procesore.
Ako ste zainteresirani napisite u PP sto nudite za razmjenu.
cpu hladnjak,maticna ((2 ram mjesta,agp,am3 )), stari mis , tipkovnica, graficka 128mb agp i nema hladnjaka :S
Ak imate sta za razmjenu posaljite mi pm :)
trebao bih 478 maticnu ili am2+ maticnu. imam web kameru ako kome treba...
Ima li netko 6pinski konektor za napajanje grafičke kartice? Moje napajanje ga nema... imam Thomson T-Com wireless router, splitter, "lovca" za prikaz brojeva.
Snašao se.
Ima li netko 6pinski konektor za napajanje grafičke kartice? Moje napajanje ga nema... imam Thomson T-Com wireless router, splitter, "lovca" za prikaz brojeva.
imam ti ja;)
imam ti ja;)
Tnx, ali ne treba više, uspio sam se snaći (skočio do Chipoteke).
Trazim ispravni hard nebitnog kapaciteta na poklon
Mijenjam broj koji sam iz Bonbon mreže prenio u Tele2 .... Kartica, tj broj nisam koristio , pa nemate brige da će vam netko slati poruke usred noci :D Inace na računu ima oko 15kn a sama kartica je uključena u onu akciju da ako nadoplatite 100kn bon da dobijete 50kn bonusa.... I to zauvijek :D Eto ako bi tko zamjenio recimo za bonbon bon od 20kn ili recimo za Bonbon SIM karticu sa kioska, ona koja ima na računu... Inače broj kartice je 0977898489..... PP.
ovo kučište mjenjam za neki 200mm vent, samo da ne svjetli crveno... ili za scythe gentle typhoon od 1450 okretaja
Ako nekome trebaju oni kupovi za snizenje iz BUG-a, neka mi samo sibne PM....ako ih nadam se nisam bacio do sada, ali mislim da nisam.
Dečki!!! Ostalo je samo jedan kupon u kojemu piše Popust od 400kn na kupnju iPhone 4 16gb uređaja. Tko želi kupon ja poklanjam. Napomena: kupon vrijedi do 31,08. dakle požurite se!!!!
EDIT: Kupon je odavno prešao rok i postaje nevažeća!
trebam neke slusalice za nokiu, pa ako ima neka dobra dusa da mi pokloni, nek mi se javi na pm
:)
Imam ja neke slusalice, onaj utor manji od klasičnog 3.5mm ako je taj?
Ej ljudi treba mi usluga kupovine preko ebay-a!!
Javite mi se na PM
Ima li netko kabal za 3*2 pinske konekore, kao na slici( iako je na slici 4*2 - može i on ili 5*2, svejedno, najbolje 3x2=6pinski)
Znači treba mi taj kabal s ženskim utikačem koji ću utaknuti na te pinove. Nevažno što je s druge strane.
Hvala
Ima ko slučajno višak dvi-d kabel za monitor za poklonit/prodat neka se javi na PM.
Trazim na poklon il razmjenu VGA to SCART kabl il VGA to SVHS (ako takvo sto postoji). Hvala!
Ovako imam matičnu 754 s procesorom ramima i grafom!!
2 Sempron 2500+
3 1x256 DDR PC3200
4 AGP Geforce2 MX400 64MB
išlo bi samo u kompletu
--------------------------------------------------------
Trebao bih 2.5 hdd ili neku tipkovnicu sa pozadinskim osvjetljenjem ili ponudite nešto pa ćemo se dogovorit!!
Ponude na PM
Tražim bilokakvi Annex A router
Kada malo bolje razmislim, trebao bi mi neki bolji miš ili DVB-t kartica sa MPEG4, ali bilo šta ponudite, OK.
neko za uletit stock cooler od 775 xD moj puko xD (ne pitajte kako xD)
Mijenjam peltier od 120 W za razno. Također imam i wlan karticu za laptope i itx ploče.
Može mi neko dati 512mb rama
Ja plaćam poštarinu štali već da je.
Tu tražiš 512mb rama a imaš mrcinu s I7 975 gtx580 i 4gige rama(samo nekontam koja bi budala na 1366 stavila dual chanel).
zato sto je lik reko da je narucio celerona itd a dobio to
zato sto je lik reko da je narucio celerona itd a dobio to
Znam(vidio u drugoj temi) no ali ako je dobio to što onda traži 512rama,i siguran sam da tip ima DDR2 4gb na 1366matičnoj :D.