Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 752.750
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
14 godina
odjavljen
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea
win4crazzy kaže...

trebam neke slusalice za nokiu, pa ako ima neka dobra dusa da mi pokloni, nek mi se javi na pm

:)

možda ja imam, provjerim pa ti javim;)

14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...
win4crazzy kaže...

trebam neke slusalice za nokiu, pa ako ima neka dobra dusa da mi pokloni, nek mi se javi na pm

možda ja imam, provjerim pa ti javim;)

ne, nemam. imam samo od alcatela, ali mi trebaju:(

14 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje Hardwarea

Imam USB Microsoftov optički miš, pa ako ima netko nešto u zamjenu, neka javi, a možda i poklonim, vidjet ću u kakvom je stanju nije korišten neko vrijeme.... !

Jack Daniels is the way to go !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tražim mbo za socket 478 za jedno računalo koje ide za poklon.

Poželjno je da ima agp utor, da podržava ddr memoriju a može i sa onboard gpu.

Ako netko ima dogovorit čemo se:)

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

ja ti imam neku matičnu staru sa mog prvog kompa, a sada neznam točno koji je socket, provjerim pa ti javim;)

nisam uopće siguran jeli ispravna:(

15 godina
FiCoO kaže...

Trebam neon lampe sto prije te neke led ventice samo da su led, boja nebitna. U zamjenu dajem razno moze i kes ak neodgovara nista jer mi stvarno treba to

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.blogspot.com/ ------
15 godina
Hitno mi treba punjac za hp 6720s, moj vise nece uopce da puni, nema kontakta jer su se zice pokidale.... Imali koja dobra dusa da pokloni ili moze i zamjena, dogovorit cemo se :)
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
14 godina

Trebam 1 ili 2gb ddr3 rama...Primam na pokloni ili u zamjenu za s478 cooler,am3 cooler...Mogu i nešto sitno novaca dati...:)

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
protjeran
EZY-E kaže...
EZY-E kaže...
EZY-E kaže...

mijenjam Philips web kameru za DVD przilicu!

Ili ako netko ima za pokloniti przu bio bih mu zahvalan {#}

zaboravio sam napomenuti da mora biti SATA

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
14 godina

Ima li netko 120 mm ventilator (barem 1200 RPM) viška? Javite se na PM, lako ćemo se dogovoriti ;).

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trazim processor AMD Athlon 64 X2 4800+, AMD Opteron DualCore 185

Nemora ni biti nijedan od ta dva, najbitnije mi je da pase na maticnu plocu: Asus A8N-SLI Deluxe.

U zamjenu dajem po dogovoru. Ukoliko nekom treba navedena maticna, neka mi se javi pa cemo dogovoriti oko razmjene.

I treba mi ona plastika oko procesora za koju se pricvrsti hladnjak, za Socket 939. MORA pasati na gore navedenu plocu.

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
win4crazzy kaže...

imam ja od nokie c7

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Brate imam ja,ali ti mogu poslat kad i mis to je pocetak skole.Prvi dan skole poslo bi odma.

Counter-Strike PRO Player 7800 + Sati :P
15 godina
dodoostyl1337 kaže...
F1-IVO kaže...

Brate imam ja,ali ti mogu poslat kad i mis to je pocetak skole.Prvi dan skole poslo bi odma.

A kad ćeš meni poslat grafičku i hdd????

17 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
A kad ćeš meni poslat grafičku i hdd????

Kad i meni glodavca - nikad!

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
14 godina
protjeran

Mjenjam Sony M2 2GB karticu ,za razno!

Prednost case-cpu fanovi i sata DVD-RW ...

http://www.hercegbosna.org/
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 13:14 (mario-kamatario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Genoxxx kaže...
Hitno mi treba punjac za hp 6720s, moj vise nece uopce da puni, nema kontakta jer su se zice pokidale.... Imali koja dobra dusa da pokloni ili moze i zamjena, dogovorit cemo se :)

{#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
16 godina
neaktivan

Ima li netko kabal za 3*2 pinske konekore, kao na slici( iako je na slici 4*2 - može i on ili 5*2, svejedno)

Znači treba mi taj kabal s ženskim utikačem koji ću utaknuti na te pinove. Nevažno što je s druge strane.

Hvala

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 16:02 (Master Tino).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Master Tino kaže...

Ima li netko kabal za 3*2 pinske konekore, kao na slici( iako je na slici 4*2 - može i on ili 5*2, svejedno)

Znači treba mi taj kabal s ženskim utikačem koji ću utaknuti na te pinove. Nevažno što je s druge strane.

Hvala

Imam ja ako nadjem, saljem ;)

14 godina

Trebam matičnu za S478 ali da prima ddr2 memoriju,i nebitno dali je PCI-E ili je AGP.

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FiCoO kaže...
FiCoO kaže...

Trebam neon lampe sto prije te neke led ventice samo da su led, boja nebitna. U zamjenu dajem razno moze i kes ak neodgovara nista jer mi stvarno treba to

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.blogspot.com/ ------
16 godina
neaktivan

Mjenjam Pentium 4 3.00 ghz Ima cak i HT(HYPER THREADING) 2 jezgre,Graficka Radeon HD 2600 PRO 512 MB AGP Maticna ploca ASUS p6p7

Napajanje MSI 550W sve zapakirano u lijepo kučište sa svijetlicim ventilatorima plave boje XD. I također Sony Ericsson k800i 

bez zadnje maskice sa 2 gb memory sticka.SVE to mijenjam za Intel Core i5 1156 socket :D

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they OC
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 18:11 (IBM ROADRUNER).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mijenjam crvene neonke za plave.. može i zelene {#} (30 cm)

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IBM ROADRUNER kaže...

Mjenjam Pentium 4 3.00 ghz Ima cak i HT(HYPER THREADING) 2 jezgre,Graficka Radeon HD 2600 PRO 512 MB AGP Maticna ploca ASUS p6p7

Napajanje MSI 550W sve zapakirano u lijepo kučište sa svijetlicim ventilatorima plave boje XD. I također Sony Ericsson k800i 

bez zadnje maskice sa 2 gb memory sticka.SVE to mijenjam za Intel Core i5 1156 socket :D

To nisu dvije jezgre. HT (Hyper Threading).

To je jedna fizička i jedna logička(virtualna) jezgra. Dakle ovaj tvoj processor prakticki ima samo jednu jezgru. Virtualna jezgra mu nesto sitno podiže performanse. Taj procesor se nemoze nikako po snazi usporediti s nekim punokrvnim dvojezgrenim modelom.

Znam da je ovo {#}, ali eto cisto da pojasnim jer ima puno ljudi koji su u zabludi u vezi HT tehnologije. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 18:38 (xZero).
16 godina

*nista*

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 21:01 (MilkMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
MilkMan kaže...

ima netko ko poklanja stock cooler sa intela ili amd-a? bio bih zahvalan

Imam ja ako si iz Rijeke, ne da mi se slati za poklanjanje.

16 godina

iz novog vinodolskog sam ali netreba mi vise svejedno hvala na ponudi {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 21:01 (MilkMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ima li tko bilo kakav ispravan PATA 2.5" HDD za poklonit ili za nešto sitno zamjeniti i još trebo bi mi ZyXel 

Prestige 660HW ruter ako tko ima, za poklonit poželjno od t-coma da je bio ali ne mora ... 

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 23:15 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja tražim ako neko ima za pokloniti stock cooler (samo aktivni-ventilator) za amd socket 754.

0 0 hvala 0
14 godina

Ima li tko 120 mm ventilator (bar 1200 RPM i više) da mi pokloni ili u zamjenu imam ATI Radeon X550, TV karticu (analognu), 120 mm Sharkoon (600 RPM, nečujan) i HP Deskjet D1360!

Hvala!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice