trebam neke slusalice za nokiu, pa ako ima neka dobra dusa da mi pokloni, nek mi se javi na pm
:)
možda ja imam, provjerim pa ti javim;)
trebam neke slusalice za nokiu, pa ako ima neka dobra dusa da mi pokloni, nek mi se javi na pm
ne, nemam. imam samo od alcatela, ali mi trebaju:(
Imam USB Microsoftov optički miš, pa ako ima netko nešto u zamjenu, neka javi, a možda i poklonim, vidjet ću u kakvom je stanju nije korišten neko vrijeme.... !
Tražim mbo za socket 478 za jedno računalo koje ide za poklon.
Poželjno je da ima agp utor, da podržava ddr memoriju a može i sa onboard gpu.
Ako netko ima dogovorit čemo se:)
ja ti imam neku matičnu staru sa mog prvog kompa, a sada neznam točno koji je socket, provjerim pa ti javim;)
nisam uopće siguran jeli ispravna:(
Trebam neon lampe sto prije te neke led ventice samo da su led, boja nebitna. U zamjenu dajem razno moze i kes ak neodgovara nista jer mi stvarno treba to
Trebam 1 ili 2gb ddr3 rama...Primam na pokloni ili u zamjenu za s478 cooler,am3 cooler...Mogu i nešto sitno novaca dati...:)
mijenjam Philips web kameru za DVD przilicu!
Ili ako netko ima za pokloniti przu bio bih mu zahvalan
zaboravio sam napomenuti da mora biti SATA
Ima li netko 120 mm ventilator (barem 1200 RPM) viška? Javite se na PM, lako ćemo se dogovoriti ;).
Trazim processor AMD Athlon 64 X2 4800+, AMD Opteron DualCore 185
Nemora ni biti nijedan od ta dva, najbitnije mi je da pase na maticnu plocu: Asus A8N-SLI Deluxe.
U zamjenu dajem po dogovoru. Ukoliko nekom treba navedena maticna, neka mi se javi pa cemo dogovoriti oko razmjene.
I treba mi ona plastika oko procesora za koju se pricvrsti hladnjak, za Socket 939. MORA pasati na gore navedenu plocu.
imam ja od nokie c7
Brate imam ja,ali ti mogu poslat kad i mis to je pocetak skole.Prvi dan skole poslo bi odma.
Brate imam ja,ali ti mogu poslat kad i mis to je pocetak skole.Prvi dan skole poslo bi odma.
A kad ćeš meni poslat grafičku i hdd????
Kad i meni glodavca - nikad!
Mjenjam Sony M2 2GB karticu ,za razno!
Prednost case-cpu fanovi i sata DVD-RW ...
Ima li netko kabal za 3*2 pinske konekore, kao na slici( iako je na slici 4*2 - može i on ili 5*2, svejedno)
Znači treba mi taj kabal s ženskim utikačem koji ću utaknuti na te pinove. Nevažno što je s druge strane.
Hvala
Imam ja ako nadjem, saljem ;)
Trebam matičnu za S478 ali da prima ddr2 memoriju,i nebitno dali je PCI-E ili je AGP.
Trebam neon lampe sto prije te neke led ventice samo da su led, boja nebitna. U zamjenu dajem razno moze i kes ak neodgovara nista jer mi stvarno treba to
Mjenjam Pentium 4 3.00 ghz Ima cak i HT(HYPER THREADING) 2 jezgre,Graficka Radeon HD 2600 PRO 512 MB AGP Maticna ploca ASUS p6p7
Napajanje MSI 550W sve zapakirano u lijepo kučište sa svijetlicim ventilatorima plave boje XD. I također Sony Ericsson k800i
bez zadnje maskice sa 2 gb memory sticka.SVE to mijenjam za Intel Core i5 1156 socket :D
Mijenjam crvene neonke za plave.. može i zelene (30 cm)
Mjenjam Pentium 4 3.00 ghz Ima cak i HT(HYPER THREADING) 2 jezgre,Graficka Radeon HD 2600 PRO 512 MB AGP Maticna ploca ASUS p6p7
Napajanje MSI 550W sve zapakirano u lijepo kučište sa svijetlicim ventilatorima plave boje XD. I također Sony Ericsson k800i
bez zadnje maskice sa 2 gb memory sticka.SVE to mijenjam za Intel Core i5 1156 socket :D
To nisu dvije jezgre. HT (Hyper Threading).
To je jedna fizička i jedna logička(virtualna) jezgra. Dakle ovaj tvoj processor prakticki ima samo jednu jezgru. Virtualna jezgra mu nesto sitno podiže performanse. Taj procesor se nemoze nikako po snazi usporediti s nekim punokrvnim dvojezgrenim modelom.
Znam da je ovo , ali eto cisto da pojasnim jer ima puno ljudi koji su u zabludi u vezi HT tehnologije.
*nista*
ima netko ko poklanja stock cooler sa intela ili amd-a? bio bih zahvalan
Imam ja ako si iz Rijeke, ne da mi se slati za poklanjanje.
iz novog vinodolskog sam ali netreba mi vise svejedno hvala na ponudi
Evo ima li tko bilo kakav ispravan PATA 2.5" HDD za poklonit ili za nešto sitno zamjeniti i još trebo bi mi ZyXel
Prestige 660HW ruter ako tko ima, za poklonit poželjno od t-coma da je bio ali ne mora ...
Ja tražim ako neko ima za pokloniti stock cooler (samo aktivni-ventilator) za amd socket 754.
Ima li tko 120 mm ventilator (bar 1200 RPM i više) da mi pokloni ili u zamjenu imam ATI Radeon X550, TV karticu (analognu), 120 mm Sharkoon (600 RPM, nečujan) i HP Deskjet D1360!
Hvala!