Pozz, trazim 200 mm blue led fan, pozeljno coolermaster, disk-ssd-30-40 gb, ili hdd 320,500, ili 1 tb
u zamijenu cemo se dogovorit , na pp
Pozz, trazim 200 mm blue led fan, pozeljno coolermaster, disk-ssd-30-40 gb, ili hdd 320,500, ili 1 tb
u zamijenu cemo se dogovorit , na pp
mijenjam dva coolermaster led blue venta 80mm za dva led red 80mm, pa ako ima netko zainteresiran..
to su ovi ventovi:
mijenjam dva coolermaster led blue venta 80mm za dva led red 80mm, pa ako ima netko zainteresiran..
to su ovi ventovi:
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ventilator+COOLERMASTER+80mm%2C+plavi+LED%2C+26db%2C+BC8025&option=artikl&id_kategorija=05090809&id_artikl=050.908.225
poklonio sam neni danas 1 crveni led, izgleda isto ko ovaj s slike, samo crvene ledice
Neno2+
dogovori se s njime
trazim neki mp4 kapaciteta 2gb ili 4gb samo da je ispravan i da ima jack 3.5 te da se puni na usb, za zamjenu imam puno stvari pa cemo se dogovoriti.. nebih se bunio da mi i neka dobra dusa pokloni ako mu netreba ;)
trazim neki mp4 kapaciteta 2gb ili 4gb samo da je ispravan i da ima jack 3.5 te da se puni na usb, za zamjenu imam puno stvari pa cemo se dogovoriti.. nebih se bunio da mi i neka dobra dusa pokloni ako mu netreba ;)
sta imas za ponuditi?
ako netko ima viška so-dimm ddr2 2gb neka se javi, imam svašta za ponudit :)
Može mi neko dati 512mb rama
Ja plaćam poštarinu štali već da je.
Može mi neko dati 512mb rama
Ja plaćam poštarinu štali već da je.
ddr2 ili ddr
Tražim 2x 64mb PC100 SDRAM keks za jednu staru konfu koja sad unutra ima EDO-RAM-e, također bi volio ako netko ima bar 15-20gb diska ATA/33 ili 66/100 pa da može raditi na starom kontroleru u ATA/33 modu.
To je ukratko to, onda samo puknem XP na to strojče i sve poslikam hehe u pripadajuću temu. Hm, također sad kad malo razmislim trebao bi i DVD pogon, nešto isto staro ko biblija, bež boje, trenutno imam TEAC 24x CDROM, perverzno precizna vratašca i brza, cap, cap. Ali nije DVD jebiga.
Eto, to troje, spreman sam novčano nadoknaditi u nekim simboličnim iznosima. Na PP ponude.
Socket 7 konfica će letiti onda hehe i XP SP3. Ostatak konfe je inače P233 MMX, clockan na 3.5x75mhz, zatim spomenuti EDO-RAM, 3.2gb Quantum FireballSE disk, Yamaha OPL3SA2 ISA zvučna, onda ATi Rage II+ 4mb, Diamond Monster 3D II 8mb - voodoo2 legendača, 220W napajanje itd.
Da mi bude fina mašinica za emulatore za SNES :).
tražim ako neko ima za pokloniti ili zamjeniti ladicu za ide hdd(ide->usb) ili samo tiskanu pločicu, može i bez adaptera i kablova
I ako neko ima aktivni stock hladnjak za socket 754.
Ovim putem se zahvaljujem forumašu Nello-u na poklonu , poklonio mi je bon za kupnju MacBook Pro-a .
Nenade , hvala još jednom !!
Tražim 2x 64mb PC100 SDRAM keks za jednu staru konfu koja sad unutra ima EDO-RAM-e, također bi volio ako netko ima bar 15-20gb diska ATA/33 ili 66/100 pa da može raditi na starom kontroleru u ATA/33 modu.
To je ukratko to, onda samo puknem XP na to strojče i sve poslikam hehe u pripadajuću temu. Hm, također sad kad malo razmislim trebao bi i DVD pogon, nešto isto staro ko biblija, bež boje, trenutno imam TEAC 24x CDROM, perverzno precizna vratašca i brza, cap, cap. Ali nije DVD jebiga.
Eto, to troje, spreman sam novčano nadoknaditi u nekim simboličnim iznosima. Na PP ponude.
Socket 7 konfica će letiti onda hehe i XP SP3. Ostatak konfe je inače P233 MMX, clockan na 3.5x75mhz, zatim spomenuti EDO-RAM, 3.2gb Quantum FireballSE disk, Yamaha OPL3SA2 ISA zvučna, onda ATi Rage II+ 4mb, Diamond Monster 3D II 8mb - voodoo2 legendača, 220W napajanje itd.
Da mi bude fina mašinica za emulatore za SNES :).
IMAM TI JA RAME
1 - video rekorder Philips (ispravan, scart, AV ulaz, daljinski)
mijenjam za neki switch (poželjno 8 port, no ajd snašao bi se i sa 4 port - bitno da je ispravan i sa svim priborom)
2 - više kutija "cake box" (10,25,50CDa sveskupa moža 20 kutija) mijenjam za neku SD card (1 GB, 2 GB 4 GB) tak toliko da ih ne bacim u smeće
Koji model? Jel VR 495 ili tako nešto?
model VR 397
Trebam neon lampe sto prije te neke led ventice samo da su led, boja nebitna. U zamjenu dajem razno moze i kes ak neodgovara nista jer mi stvarno treba to
Pozdrav svima, prilikom čiščenja podruma i pospremanja te sam odlučio riješiti svih materijala koje netrebaju a može za razmjenu.
Ima hladnjaka sve vrste, kabeli, ventiča, kablovi i puno stvari....
Trebam:
1. Hdd 2,5 Sata kapaciteti bilo koji GB (može od 80gb nadalje a najviše do 160gb). Rješeno jer mi je jedan forumaš poklonio jedan hard disk od 80gb 2,5 sata. √
2. DVD pržu sata ili Pata Odustao od potražnje.
3. AGP Grafičku karticu bilo koju od 256mb do 512mb. Odustao od potražnje.
Sve slike molimo da samo recite broj i adresu ostavite na PP a i možemo dogovoriti u svemu. :)
EDIT: Redni broj 1,2,3 i 4 je Otišlo.
A ostali broj od 5 do 13 Vas čeka jer ja sve poklanjam!
EDIT1: A broj 14 je otišlo članu forumaša VALVE a paket s danom poslana 02.01.2012. Rješeno!!! √
EDIT2: Također je br od 5 do 13 je otišlo članu forumaša VALVE (paket je poslana s danom 23.01.20012) Rješeno! √
Nastavak drugi dio.
EDIT: Redni broj 17 i 18 je OTIŠLO. Rješeno!
EDIT2: Redni broj 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 i 28 je otišlo članu forumaša VALVE a paket s danom poslana 02.01.2012 ! Rješeno!!! √
EDIT3: Redni broj 16 i 19 je otišlo članu forumaša VALVE (paket je poslana s danom 23.01.2012) Rješeno!!! √
EDIT4: Rješeno!!!
Ima li netko mozda USB programator za mikrokontrolere ?
Hitno mi treba 1gb ddr ili pentium D ili celeron dual core ili Pentium 4 3.2 ghz!
Imam:
Vent 120mm
Gamepad za PC Speed Link Strike II
2 gb MicroSD
10dbi wireless antenu
3 m RP-SMA kabela
6 BonBon SIM kartica
Slušalice original od Samsunga
256mb ddr rama
2x 128mb ddr rama
Walkman mp3 1 gb, ali kada ubacim pjesme u njega neće ih naći...
Stock Intel Cooler sa strganim plastičnim nožicama
Celeron 2.66 Ghz.
Samo ZG dolazi u obzir!
mijenjam Philips web kameru za DVD przilicu!
Ili ako netko ima za pokloniti przu bio bih mu zahvalan
dajem 3 plava led venta jedan no name, a 2 cooler master. 120mm ZA MP4 od 2gb ili 4gb
Mjenjam Bonbon SIM kartice za razno!
Također tražim Annex A router
Ima li itko Super SIM karticu (folija koja se stavi ispod SIM kartice pa je mob otključan),da mi posudi na mjesec dana dok mi se HTC ne vrati sa servisa.
Jednostavno mi se ne daje 50kn + 20kn poštarina za taj Super SIM,kad mob vrijedi 50kn.
Imam Sony Ericsson T630 (jedini mob koji mi radi),ali je kodiran na VIP,a meni treba za T-Mobile.
Bez mobitela ne mogu,jer imam pretplatu koju trebam plaćat,pa da i iskoristim.
Mogu i poštarinu platit,nije problem.
Eto,zahvaljujem.
Ima li itko Super SIM karticu (folija koja se stavi ispod SIM kartice pa je mob otključan),da mi posudi na mjesec dana dok mi se HTC ne vrati sa servisa.
Jednostavno mi se ne daje 50kn + 20kn poštarina za taj Super SIM,kad mob vrijedi 50kn.
Imam Sony Ericsson T630 (jedini mob koji mi radi),ali je kodiran na VIP,a meni treba za T-Mobile.
Eto,zahvaljujem.
Nikada čuo za tako što... Moram googlati. Možda po kutijama imam, pogledam
Eto,zahvaljujem.
Jel mi možeš naći link te folije,ja bi kupio par komada.
Eto,zahvaljujem.
Mozes ga unlockat pomocu USB kabla. Odi na mobilcafe i potrazi guide za T630!
Nemam USB kabel za njega,a i znam da ne može tim putem (nije A2/DB2020 platforma,nego starija koja se neda tim putem otključat),prelistao sam sve u vezi unlocka za t630 tim putem,al nema nego platit,a to mi je neisplativo,jer je skuplje otključavanje nego mob.
trebam neke slusalice za nokiu, pa ako ima neka dobra dusa da mi pokloni, nek mi se javi na pm
:)