el ima tko ladicu za 2.5" diskove da ih stavim u 3.5" mjesta u kucistu (nisam se bas iskazao u govornim sposobnostima, jelda)
WTF?
el ima tko ladicu za 2.5" diskove da ih stavim u 3.5" mjesta u kucistu (nisam se bas iskazao u govornim sposobnostima, jelda)
WTF?
Tebi ne treba ladica već adapter:
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=051518&id_artikl=051.518.045
Sinko, nemožeš tu 2,5 stavit na 3,5 tad nema čime učvrstit.. Ako što znači 2,5 to je za laptope i mali su a kod 3,5 za to su za stolna računala i izgled je veći.
hvala na rijeci, imam taj manji disk viska i stavio sam ga u stolno racunalo, ali posto nemam mjesto za njega on sad visi na kablovima pa me to malo zivcira
Link na hladnjake za tvoj proc - gledaj one hladnjake koji pašu na socket 775 jer je to za tvoj proc.
A koji bi preporučio za cijenu od 200 kn do 250?
Meni se ova Katana 3 čini kvalitetno.
I jel ova termalna pasta dobra? :)
Meni nekako ne odgovara, radije uzmem mx-2...
ali inaće je to stvar ukusa...
Jel poklanja tko GameCube kontroler, ili možda GameCube igre?
Treba mi recimo Zelda, može i bilo koji Mario, Donkey Kong, itd...
U zamjenu svašta nudim.
Dobro da ti to kažeš.. Profesionalno mišljenje. ;)
Ugl. hvala. Sutra ili prekosutra kupujem Katanu i tu termalnu pastu, ovaj stock cooler me ne služi vjerno.. :)
I evo nudim sljedeće stvari za zamjenu ili prodaju ;): Dvije zelene Sharkoon neonke, korištene 10 dana sveukupno po 15-20 min dnevno.
- Slušalice AKG k404 kupljenje od forumaša potpuno funkcionabilne
- Memorijska kartica "Micro SD" korištene za mobilni telefon, 2 gb.
- 20 dvd+r Verbatim 4.7 gb
- Black Ops na Steam-u
- USB stick 4 gb
- 2 fan grilla 80 mm
- Zvučnike Philips SPA2200NM
To je to uglavnom, ako još nešto nađem javim vam.
Za zamjenu prihvaćam razno, samo da nije nešto bezveze.. Hvala
U ovoj temi se dogovorite oko tog accounta,jer ovdje samo spamate s tim.
Neznam dali je za tu no....
Ima li tko za posuditi igricu za nitendo wii:
Lego Star Wars 3, LEGO Batman, LEGO Indiana Jones - The Original Adventures
ili neku drugu igricu s kojom je moguče uraditi softmode 4.3e nitena wii .....
itko??
mijenjam hd 4890 za slabiju grafu
proizvodjac je powercolor, garanciju i racun nema
hard..80 gb....mjenjam za razno...ko ima nek se javi u pm pa cemo se probat dogovorit.
Ima li itko za pokloniti par 80mm ventilatora za kućište i stock cooler za Phenom II X4 (ovaj na slici) ?
Nisam baš pri lovi,pa nemam za novi cooler,a ovaj moj (od phenoma II X2) je preslab.
Mogu dati što od ovog u zamjenu ili pokloniti ako kome treba:
http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/lot-mobitela-neispravni-ispravni-poluispravni-oglas-3278359
Mjenjam PS2 (nekorišten, zapakiran) za razno..
Javite se na PM..
Ovo kuciste: http://img146.imageshack.us/img146/7356/imag0001k.jpg
Oko reseta i PWR Switcha svijetli plavo.
S kucistem dolazi i napajanje od 500W, neko SL-500
Kuciste je glanc-novo, nekoristeno, neosteceno (sad vidim da ima ogrebotine na prednjoj maski, neznam kako su nastale). Napajanje je takodjer glanc novo upotrijebljeno samo jednom na 10-tak min, tek toliko da probam jednu MBO.
Uz kuciste s ugradjenim napajanjem mogu dati i USB hub PCI karticu s 5 portova (VIA)
Dajem u zamjenu za ispravan Radeon HD3870 X2 ili neku slicnu graficku, LCD MOnitor, HTC Tattoo, ili sl.
Moguca i zamjena za razno.
Ponude na PM.
trebam modem za wlan - bilo kakav, samo da je ispravan i da mogu hvatati mobitelom signal :). nudim kasda modem i starije komponente u zamjenu...
Mijenjam ili prodajem:
2x 256 mb DDR (za laptope)
Za sve informacije kontakt me na PP
EDIT: evo i slika
tražim ko ima ventilator za napajanje 80 mm za poklonit
i ko ima hard disk od 20-80 gb ili poklonit ili za prodat
Imam : bežićni laserski miš i podlogu i memrijsku karticu od 2 GB, micro SD i slušalice dobivene s Nokiom X6 ( in-ear, bijele, nove ) i slušalice Presitgio PHS-4 sa kutijom !
Ponude na PM, može i nešto skuplje uz moju nadoplatu tipa : kuler za laptop, eksterni disk, itd....
Pišite šta god imate u zamjenu, pa ču razmisliti !
TRAŽIM Scannere za komp, starost nebitna, u zamjenu dajem razno....
Poklanjam floppy, bijeli.
Kolega, vjerojatno tražiš pokvareni zbog motorića, je li tako?
Imam jedan UMAX sa jammed ribbon problemom. Tvoj je kada se vratim sa odmora.
Kolega, vjerojatno tražiš pokvareni zbog motorića, je li tako?
Imam jedan UMAX sa jammed ribbon problemom. Tvoj je kada se vratim sa odmora.
Hvala kolega!
Onda ti meni to, ja tebi ono što sam ti već rekao .-D
Hvala kolega!
Ma nema na čemu. Poslao bih ti ga odmah, ali mi nije baš pri ruci (360 km away). XD
Hvala kolega!
Ma nema na čemu. Poslao bih ti ga odmah, ali mi nije baš pri ruci (360 km away). XD
Ma šta je to za tebe, jedan komadić i tamo si
Ima li tko za pokloniti neku staru kramu od kompa, a da može barem raditi s xp-om... bio bi mu jako zahvalan...