Jel ima ko kakav case ??? mid tower??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E, ali mi nemamo para, zato i tražimo ovdje, mislili smo da ćemo moći pare, al palo nam to u vodu...
Imam Intelovu wireless karticu za laptope ili bilo koje matične sa takim utorom. Za cca 3 tjedan sam doma pa mogu poslati karticu. Ponudite bilo što, može i par usb produžnih A kabela, muško ženskih naravno.
ljudi imam hp mini 2133 1,2 ghz i rikla matična, ako ima tko za prodat mjenjat šta god. part number od matične je 482276-001. Hvala u naprijed.
trazim
multitap za ps1
ps1 to usb adapter
igrice za ps1
i ddr1 ram za pc
u zamjenu nudim neke igre
dogovorimo se oko svega na pm
Mijenjam 3x120mm fan grilla za nešto...
Imam laptop hp compaq nx 5000 kojeg mjenjam za bilo kakav harweraj . Može i za pare, na prodaju je. Smartphone, bilo šta...
Napajanje od minimalno 600W, da ima 2x 6pin PCIe power connector i bar 1x 8-pin connector
Nije bitno kakvo je samo da radi da mi opskrbi HD3870 X2 s dovolno energije.
Pozeljno je da nije no-name vec da je CoolerMaster, Fortron, Tagan ili sl.
Primam na poklon ili zamjena.
U ponudi imam svasta, samo se javite na PM.
da ima 2x 6pin PCIe power connector i bar 1x 8-pin connector
Sumnjam da češ takvo naći. Večina ima ili 1 PCI-e 6-pin ili 2 takva ili jedan 6-pin i 1 8-pin kojem se 2 pina mogu odvojiti (pa bude 6-pin).
A tebi treba neko dovoljno jako s barem 1 6-pin, a za drugi 6-pin si uzmeš adapter (2 molex na 1 pci-e 6-pin).
Neznam dali je za tu no....
Ima li tko za posuditi igricu za nitendo wii:
Lego Star Wars 3, LEGO Batman, LEGO Indiana Jones - The Original Adventures
ili neku drugu igricu s kojom je moguče uraditi softmode 4.3e nitena wii .....
ima li netko cooler za 8800gt? u zamjenu dajem prijemnik za kabelsku ili preko 20 org. filmova
da ima 2x 6pin PCIe power connector i bar 1x 8-pin connector
Sumnjam da češ takvo naći. Večina ima ili 1 PCI-e 6-pin ili 2 takva ili jedan 6-pin i 1 8-pin kojem se 2 pina mogu odvojiti (pa bude 6-pin).
A tebi treba neko dovoljno jako s barem 1 6-pin, a za drugi 6-pin si uzmeš adapter (2 molex na 1 pci-e 6-pin).
Ma bar i takvo napajanje. Samo da ima snage za upogonit ovu mrcinu.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/kupovina-amd-athlon-64-am2-6000-6400/110415.aspx?page=0&jumpto=2156014&sort=asc&view=flat
Ajmo netko pls ?
Hej ljudi imam problem i trebao bi ga rješit hitno.
Pukle su mi nožice na cooleru za proc pa mi ne sijeda dobro te slabo hladi procesor..
Evo i zahtjev: Procesor je Intel Pentium Dual-Core E5400 (Wolfdale-2M), a matična je ASUS P5QPL-AM.
Ako neko ima ispravni hladnjak za ovaj procesor molio bi ga da mi se javi a za zamjenu ćemo se dogovoriti.
Još nešto. Možete li mi usput dati link za neki cooler koji bi pasao procu a da ga mogu kupiti putem nekog internetskog servisa ili slično.
Oprostite na offtopicu na kraju i unaprjed hvala.. :)
Link na hladnjake za tvoj proc - gledaj one hladnjake koji pašu na socket 775 jer je to za tvoj proc.
ljudi ima li ko ovakav komad plastike?
tj drzac za amd-ove procesore jer je meni puklo ovo sta je strelicama oznaceno
Ajd pogledat ću najvjerojatnije imam 10tak takvih komada,za uzvrat ništa netražim jedino poštarinu se snađi.
Link na hladnjake za tvoj proc - gledaj one hladnjake koji pašu na socket 775 jer je to za tvoj proc.
A koji bi preporučio za cijenu od 200 kn do 250?
Meni se ova Katana 3 čini kvalitetno.
I jel ova termalna pasta dobra? :)
Pozdrav!
Vidio sam nedavno ovu temu i odlučio se uključiti. Pa ovako, evo što imam za mijenjati:
- PS2 slim, jako slabo korišten, sa jednim joystickom, memorijskom karticom 8 MB, nije čipiran + nekoliko original igara
- bijela PS2 tipkovnica, Chicony. U dobrom stanju, ali su potrgane one nožice za podizanje tipkovnice
- crni Logitech PS2 miš
- original Windows XP Home Edition
- komponente iz starog računala:
- matična ploča Matsonic MS8137C+ (ali mislim da su na servisu rekli da je spržena, ne sjećam se više)
- AMD Athlon XP 1600+
- 1GB DDR DIMM
- 265MB DDR DIMM
- ATI Radeon 9600
- mrežna kartica D-Link DFE-528TX
- USB controller VIA, 4+1x USB 2.0, PCI
- Floppy drive (Samsung)
- plus još neke komponentice koje su se nalazile u računalu za koje više ne znam šta je šta, mislim da je tu ISDN modem i nešto još drugo...
Ako nekog zanima, mogu poslikat i stavit ovdje...
E a ja bi htio u zamjenu:
web kamera, eksterni HDD, bolji gamerski miš... ak se još nečeg sjetim dodam. Slobodno ponudite i nešto drugo, pa ćemo se dogovoriti.
ima li netko ventove s plavim led diodama??
katana 3 ti je odličan cooler s njim nećeš pogriješiti, termalna pasta je okey.
ljudi ima li ko ovakav komad plastike?
tj drzac za amd-ove procesore jer je meni puklo ovo sta je strelicama oznaceno
Imam ja jednog, srećom ja čuvao na legeru i znao da će netko zatrebat. Javi na PP ako zaista trebaš.
EDIT: RJEŠENO!!!
Pozdrav svima,iman bas stari laptop HP Compaq Presario2100,sve radi osim diska,bios ga uopce ne ocitava,na kojem je otisa disk,koji je bija od 30GB,pa me zanima imali ko polovni a da valja naravno,hvala
dajem kuciste za externi hard (2.5") transced zajedno s mini usb utorom koji se spaja na hard, u zamjenu za nesto
imam ja
imam ja
meni treba 80mm, što ti paše za zamjenu?

Poslano sa malim zakašnjenjem. Moje isprike.
Eh,odlično.
Ma kakve isprike , ti meni činiš uslugu
Hvala još jednom
Moja omiljena.
el ima tko ladicu za 2.5" diskove da ih stavim u 3.5" mjesta u kucistu (nisam se bas iskazao u govornim sposobnostima, jelda)