Napajanje za HTPC

poruka: 7
|
čitano: 3.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Napajanje za HTPC

Koje napajanje preporučujete za HTPC?

Bitno je da je napajanje tiho (po mogućnosti sa pasvinim hlađenjem ili neko za koje pouzdano znate da je stvarno tiho) , ona kvalitetno i po mogućnosti ne preskupo. Snaga uopće nije bitna, mislim da je čak i 300W više nego dovoljno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Napajanje za HTPC

Fortron 350W. Pasivno napajanje za nisku cijenu nećeš naći.

P35 DS3P, E6700, 2x1Gb ZuperTalent C4 OC, Club3D 8800GT, barica 320GB+500GB, Raidmax Scorpio big tower, SilverStone Strider ST75F, BenQ FP93GX, Canon pixma 4300

17 godina
RE: Napajanje za HTPC
M4GNUM kaže...

Koje napajanje preporučujete za HTPC?

Bitno je da je napajanje tiho (po mogućnosti sa pasvinim hlađenjem ili neko za koje pouzdano znate da je stvarno tiho) , ona kvalitetno i po mogućnosti ne preskupo. Snaga uopće nije bitna, mislim da je čak i 300W više nego dovoljno.

I ja glasam za Fortron.No čemu ta kvazi bešumnost HTPCa? Dok gledaš DVD film buka iz zvučnika ti je minimum 50dB.

17 godina
neaktivan

Zato jer sam si za HTPC uzeo doma hipera za koje su prodavači u HG spotu okarakterizirali kao skroz tihog i koji vrišti od naljepnica TIHO, ali nema tu baš tišine.

16 godina
neaktivan
Napajanje za HTPC

Da ne otvaram novu temu...

Jel znate možda napajanja koja imaju 500 ili više w, a da im je hlađenja pasivno? Na internetu sam našao samo mješance kod kojih se uključi ventilator kod određene temp. koja se namjesti.

0 0 hvala 0
17 godina
ovojemojnadimak kaže...

Da ne otvaram novu temu...

Jel znate možda napajanja koja imaju 500 ili više w, a da im je hlađenja pasivno? Na internetu sam našao samo mješance kod kojih se uključi ventilator kod određene temp. koja se namjesti.

Uzmi si corsaira VX450W i gotovo. Cors je tih jako.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan

Mislio sam ga uzeti, ali sam odustao.

Hvala na odgovoru.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice