Mobitel kao miš za prijenosno računalo

poruka: 19
|
čitano: 7.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Naime, postoji li takvo što???

Mislim da bi to bila još jedna jako korisna funkcija mobitela!!!!!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U teoriji postoji remote desktop za mobitele preko BT, ali je dosta nepraktično zbog malih ekrana. Također osjetljivost nije nešto (pomičeš se u malim skokovima po ekranu), ali to se da ispeglati za novu generaciju mobitela  (ja sam koristio na SE K750 i Nokia 6120).  Sve skupa je prevelika tlaka i ne preporučam ti da se hvataš toga, možda samo za mijenjanje slideova tokom prezentacije.

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Mobitel kao miš za prijenosno računalo
Alex55 kaže...

Postoji... Ako imaš noviji SonyEricsson sa Bluetoothom...

Ja to koristim... Odeš u Rokovnik i tamo nađeš Daljinsko upravljanje... Eh... Onda se preko Bluetootha spajaš na računalo i navigacijskim tipkama pomičeš kursor... Imaš postavke za Desktop, Presentation i MediaPlayer... Na ekranu mobitela ti je "šalabahter", koji pokazuje što čini koja tipka...

MORAŠ IMATI BLUETOOTH NA RAČUNALU!!!

james bond!!Šutim
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Alex55 kaže...

Postoji... Ako imaš noviji SonyEricsson sa Bluetoothom...

Ja to koristim... Odeš u Rokovnik i tamo nađeš Daljinsko upravljanje... Eh... Onda se preko Bluetootha spajaš na računalo i navigacijskim tipkama pomičeš kursor... Imaš postavke za Desktop, Presentation i MediaPlayer... Na ekranu mobitela ti je "šalabahter", koji pokazuje što čini koja tipka...

MORAŠ IMATI BLUETOOTH NA RAČUNALU!!!

EE al nemam SonyEricsson več Nokiu 6300 trenutno!!! Planiram kupiti N95 za par dana.....
 jako bi mi bilo potrebno, jer mi se ne kupuje Bluetooth miš.... ali  bi mi to moralo biti dovoljno funkcionalno (znači potpune funkcije miša (scrollanje, klik, dvoklik.. naprijed, nazad......) )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

moze posluzit, al vise kao neki daljinski upravljac nego kao mis.... presporo je skrolanje, a i bas nebi mogo tipkat na lapu i istovremeno koristit mob kao mis... jer je jako neprakticno

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ima ova Nokia 6300 tu neku funkciju ali je to sasvim loše...barem po ovom što vidim...

Al eto, ako je tako ne praktično onda nemam puno izbora.... Kupovina bluetooth miša!!!

" ništa od dva zeca jednim metkom" Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa to super radi sa sony ericssonom k700i  solidno prima signal, al moraš imat bluetooth na laptopu

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 12:36 (Axcent).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Naravno, imam Bluetooth integriran na lapu... Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam isto  preko  sonyericssona upravljao  komp i to je prva  liga ti si u krevetu  jos ako imas  veci  ekran  ili  imas  spojen tv na komp ,e stari moj onda  je  zakon  nisam jos  cuo da li ima  isto  nokia ako imam stvarno  preporucujem .Znam da sam  igrao san andreas preko moba  doduse  je tesko i sve zbrckano ali zakon Smijeh .

Amd athlon 64 x2 6000+ 3.14 ,2gb kingmax,ati radeon hd 4550 512mb ddr3,gigabyte m52l-s3,fortron PNF 350w,seagate 500Gb
17 godina
neaktivan

Znam da iTouch i iPhone imaju tu aplikaciju (intelliremote) koja meni super radi. Ali to nije ono sto ti trazis, jer ti ta aplikacija pretvori iPhone/iTouch u wireless trackpad (a trackpad vec imas ugradjen u lap). Uz trackpad, s tom aplikacijom mozes na kompu pisat i tekst i upravljat raznim programima (jako korisno ako imas racunalo kao home theatre.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 14:45 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Ima ova Nokia 6300 tu neku funkciju

Gdje, koja funkcija? Imaš 6300 ili 6300i?

Imam 6300 i nije mi još palo na pamet tako što. Kako, kako?
Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Alex55 kaže...

..

A nisi nam rekao imaš li uopće na mobitelu tu mogućnost???

Ma imam neki programčić za daljinsko upravljanje ali  je samo za neke prezentacije( powerpoint, ili galerije slika)
Nemogu s njim kontrolirati miša... dakle nemogu otvarati ni zatvarati programe...
Ali onda vjerujem da ima neka puno bolja aplikacija za to jer podržava JAVU..... ( Nokia 6300 S40)

PS: imam neku aplikaciju za hackiranje pomoću Bluetooth-a... dakle ako sam u blizini nekoga ko ima upaljen BT onda mu se mogu spojiti na mob. i slati poruke pregledati imenik ili ostvarivati pozive s njegovog računa (ali da od njega ne traži potvrdu za spajanje)... Osmijeh
Ubrzo ću kupovati novi mobitel ito nokiu N95
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 15:19 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

je ima to za samsung

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Ali on ima Nokiu!!! Zar ti ne čitaš???

Citam ja jako dobro!
On je rekao da ce USKORO kupiti Nokiu N95, pa se jos uvijek stigne predomisliti. Ja sam mu napisao da ako se kojim slucajem odluci za iPhone, ili mozda vec ima iTouch zna sto moze napraviti. I nemoj se toliko derat , molim te.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

A tko se dere???

To što ja stavljam tri uptinika/uskličnika ne znači da se derem!!! Nego na neki način naglašavam...

I jedno pitanje za tebe... Instalirao sam si taj Intelliremote (nisam siguran da li se uopće tako piše) na iTouch i ne želi ništa raditi!!! Trebam li instalirati neku aplikaciju i na računalo???

Dobro, ako se ne deres, onda sve uredu.
Da, moras instalirati aplikaciju na pc. Upisi u google intelliremote, ili odi na onu stranicu u app storeu sto pise u opisu te aplikacije, i tamo ti sve pise. To za pc kosta vise od 20$, ali torrenti cuda rade. Jako mi se svidja taj koncept kad je aplikacija za iphone besplatna ali se placa ona za pc jer tada to mogu "nabaviti", posto nisam napravio JB. 
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 22:08 (vjeko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Jeste, limewire je torrent ali i jako dobar pretraživač svega na netu( glazbe, slika, programa, igrica itd. )... samo nebi ga preporučio ljudima koji nemaju dobru zaštitu na compu ili ne "osjete" viruse... jer u rezultate traženja ubacuje puno virusa!!

ovo je već nešto ... mogao bih čak kupiti iPhone umjesto planirane nokie N95.... iako sam veliki fan NOKIE Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 22:35 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bellatrix kaže...

Jeste, limewire je torrent ali i jako dobar pretraživač svega na netu( glazbe, slika, programa, igrica itd. )... samo nebi ga preporučio ljudima koji nemaju dobru zaštitu na compu ili ne "osjete" viruse... jer u rezultate traženja ubacuje puno virusa!!

ovo je već nešto ... mogao bih čak kupiti iPhone umjesto planirane nokie N95.... iako sam veliki fan NOKIE Osmijeh

Nisam znao da je LimeWire torrent!!!..Otkad???
Ovaj program postoji za Nokiju i to njih puno, vecinom trebas platiti za koristenje neku sitnu lovu. Izbor programa je reda od upravljanja preko Bluetootha, WiFI-a, Interneta, samo mis i tipkovnica, do remote Remote desktop-a. 
Zlo i Naopako
16 godina
neaktivan

je može to na samsung drugi put pitam ?????????

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice