Naime, postoji li takvo što???
Mislim da bi to bila još jedna jako korisna funkcija mobitela!!!!!
Naime, postoji li takvo što???
Mislim da bi to bila još jedna jako korisna funkcija mobitela!!!!!
U teoriji postoji remote desktop za mobitele preko BT, ali je dosta nepraktično zbog malih ekrana. Također osjetljivost nije nešto (pomičeš se u malim skokovima po ekranu), ali to se da ispeglati za novu generaciju mobitela (ja sam koristio na SE K750 i Nokia 6120). Sve skupa je prevelika tlaka i ne preporučam ti da se hvataš toga, možda samo za mijenjanje slideova tokom prezentacije.
Postoji... Ako imaš noviji SonyEricsson sa Bluetoothom...
Ja to koristim... Odeš u Rokovnik i tamo nađeš Daljinsko upravljanje... Eh... Onda se preko Bluetootha spajaš na računalo i navigacijskim tipkama pomičeš kursor... Imaš postavke za Desktop, Presentation i MediaPlayer... Na ekranu mobitela ti je "šalabahter", koji pokazuje što čini koja tipka...
MORAŠ IMATI BLUETOOTH NA RAČUNALU!!!
Postoji... Ako imaš noviji SonyEricsson sa Bluetoothom...
Ja to koristim... Odeš u Rokovnik i tamo nađeš Daljinsko upravljanje... Eh... Onda se preko Bluetootha spajaš na računalo i navigacijskim tipkama pomičeš kursor... Imaš postavke za Desktop, Presentation i MediaPlayer... Na ekranu mobitela ti je "šalabahter", koji pokazuje što čini koja tipka...
MORAŠ IMATI BLUETOOTH NA RAČUNALU!!!
moze posluzit, al vise kao neki daljinski upravljac nego kao mis.... presporo je skrolanje, a i bas nebi mogo tipkat na lapu i istovremeno koristit mob kao mis... jer je jako neprakticno
Ima ova Nokia 6300 tu neku funkciju ali je to sasvim loše...barem po ovom što vidim...
Al eto, ako je tako ne praktično onda nemam puno izbora.... Kupovina bluetooth miša!!!
" ništa od dva zeca jednim metkom"
pa to super radi sa sony ericssonom k700i solidno prima signal, al moraš imat bluetooth na laptopu
Naravno, imam Bluetooth integriran na lapu...
Ja sam isto preko sonyericssona upravljao komp i to je prva liga ti si u krevetu jos ako imas veci ekran ili imas spojen tv na komp ,e stari moj onda je zakon nisam jos cuo da li ima isto nokia ako imam stvarno preporucujem .Znam da sam igrao san andreas preko moba doduse je tesko i sve zbrckano ali zakon .
Znam da iTouch i iPhone imaju tu aplikaciju (intelliremote) koja meni super radi. Ali to nije ono sto ti trazis, jer ti ta aplikacija pretvori iPhone/iTouch u wireless trackpad (a trackpad vec imas ugradjen u lap). Uz trackpad, s tom aplikacijom mozes na kompu pisat i tekst i upravljat raznim programima (jako korisno ako imas racunalo kao home theatre.
Ima ova Nokia 6300 tu neku funkciju
..
A nisi nam rekao imaš li uopće na mobitelu tu mogućnost???
je ima to za samsung
Ali on ima Nokiu!!! Zar ti ne čitaš???
A tko se dere???
To što ja stavljam tri uptinika/uskličnika ne znači da se derem!!! Nego na neki način naglašavam...
I jedno pitanje za tebe... Instalirao sam si taj Intelliremote (nisam siguran da li se uopće tako piše) na iTouch i ne želi ništa raditi!!! Trebam li instalirati neku aplikaciju i na računalo???
Jeste, limewire je torrent ali i jako dobar pretraživač svega na netu( glazbe, slika, programa, igrica itd. )... samo nebi ga preporučio ljudima koji nemaju dobru zaštitu na compu ili ne "osjete" viruse... jer u rezultate traženja ubacuje puno virusa!!
ovo je već nešto ... mogao bih čak kupiti iPhone umjesto planirane nokie N95.... iako sam veliki fan NOKIE
Jeste, limewire je torrent ali i jako dobar pretraživač svega na netu( glazbe, slika, programa, igrica itd. )... samo nebi ga preporučio ljudima koji nemaju dobru zaštitu na compu ili ne "osjete" viruse... jer u rezultate traženja ubacuje puno virusa!!
ovo je već nešto ... mogao bih čak kupiti iPhone umjesto planirane nokie N95.... iako sam veliki fan NOKIE
je može to na samsung drugi put pitam ?????????