vjerojatno ima ljudi kad bi vidili ovo samo bi odmahnuli rukom ne znajući koliko je stvar inovativna i dobra za overklokere
Koji je ovo hladnjak?
- poruka: 37
- |
- čitano: 4.786
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
vjerojatno ima ljudi kad bi vidili ovo samo bi odmahnuli rukom ne znajući koliko je stvar inovativna i dobra za overklokere
sori ljudi slike nisu tile proć neman pima zašto
Hladnjak za CPU zlatne boje i s par neonki?
hladnjak definitivno ali ne za cpu
To je hladnjak za metrosexualce definitivno nema druge s obzirom kak izgleda!!!
hladnjak definitivno ali ne za cpu
a to je ljudi hladnjak za cipset za one koji nisu znali..ali bas je fora ja mislim da dobro ladi to malo cudo nema ga kod nas uzet koliko ja znam jeli tako????

da,sto tu ima inovativno
da,sto tu ima inovativno

da,sto tu ima inovativno

ima ga kod nas za kupit,bo je u bugovom testu hladnjaka za chipset
Upravo tako, na malo boljim maticnim nema potrebe za tvojim "cudom"! Ovo je cisti pokusaj preseravanja, tipa ja imam a ti nemas!
...Na koji nacin ovo pomaze kod overklokiranja? Mogao si malo prezentirati hladnjak, performanse a ne pitanje "Koji je ovo hladnjak?"
Cek, ajde recimo ovak...Ak si neki teski uber alles harcore overclocker i oces clockat, sigurno si nebus uzo taj cooler...Kao prvo, uzo bus si neku badass maticnu na kojoj se daju komponente clockat jako, a takve maticne vec imaju jako dobra rjesenja za hladenje...Npr. Asus ima odlicna hladenja, pa cak ima i vodena hladenja za chipset...Npr. moja Asus Maximus Extreme ima vec sve pripremljeno za vodeno hladenje koje je ak nis drugo duplo bolje, nego stavljat ovaj gay zlatni hladnjak kaj bu ti zauzo mjesta vise nego 3 graficke GTX295...
BOže koja tema. Kao šta kažu, uber super duper overlocker će u startu uzet matičnu koja ima 8x bolje rješeno hlađenje. Ali stvarno hladnjag baca na gay!
Ubiti da, to je revolucija, prvi homoseksualac u kućištu!!
PONAVLJAM,sta je tu inovativno?
hladnjaci za chipsete sa ventilatorima postoje od prije nove ere
taj hladnjak samo izgleda malo drugacije od drugih i vjerojatno malo bolje hladi ,
ali sve swe ipak svodi da je to obican hladnjak za chipset sa ventilatorom,dakle nema nista na njemu sto je inovativno.
inovativno znaci nesto novo ,osobito,a u tome hladnjaku nema niceg novoga,hladi na isti nacin na koji hladi bilo koji hladnjak sa ventilatorom.

inaće opće ne kuzin ljude pardon balavce koji kometiraju post sori opće ga ne komentiraju nego ga uspoređuju sa( pederima spamovima krivim temama uspoređivanjim ja imam ti nemaš) ja od tog ništa nisam spomenija
pa stvarno nevidin razlog za bljuvanjem nećije teme rećimo kao one nesretne katride pardon u zagrebu stolice
normalni bugovci ne vrjeđaju to rade samo KLINJE koim je mama kupila asusovu ploću na vodeno hlađenje a tata plaća max-dsl i onda oni komentiraju nećije teme i stvarno mi se gade takvi likovi pardon mulci kako se kaze ovde u nas
lipi moji pozdrav

inaće opće ne kuzin ljude pardon balavce koji kometiraju post sori opće ga ne komentiraju nego ga uspoređuju sa( pederima spamovima krivim temama uspoređivanjim ja imam ti nemaš) ja od tog ništa nisam spomenija
pa stvarno nevidin razlog za bljuvanjem nećije teme rećimo kao one nesretne katride pardon u zagrebu stolice
normalni bugovci ne vrjeđaju to rade samo KLINJE koim je mama kupila asusovu ploću na vodeno hlađenje a tata plaća max-dsl i onda oni komentiraju nećije teme i stvarno mi se gade takvi likovi pardon mulci kako se kaze ovde u nas
lipi moji pozdrav
Ak je ovo tvoj komp na slici u pitanju mislim da bi mu mravinjak pasao bas fino kaj ne, jezus kristus kakvo odrzavanje komp bu napravil harakiri!!!
lipi moji pozdrav
lipi moji pozdrav
Ak je ovo tvoj komp na slici u pitanju mislim da bi mu mravinjak pasao bas fino kaj ne, jezus kristus kakvo odrzavanje komp bu napravil harakiri!!!