ova ti nije orginal
Kartica je izvrsna, uz nju dobite backtrack. Koristim ju vec 3 mjeseca i zadovoljan sam :)
btw, nisam ju kupio od tog prodavaca.
Ne vidim kako taj "Kasens" može biti 2000mW izlazne snage a spaja se samo na 1x USB.
AirLive WL-1700USB ima izlaznu snagu od 1000mW i za to mu je potrebno 2x USB - što je točno,
jer jedan USB može dati do 650mW - dakle gubitci na kabelu + napajanje samog čipa za Wifi = cca 1300mW, od toga 1000mW za izlaz.
Antena mu je 5dB i recimo iz iSHOP-a se hvata bez problema Sisačka Gimnazija, od nas udaljena nekih 100m zračne linije, zidova sigurno 10ak.
Sa jačom ili još bolje usmjerenom antenom taj uređaj postaje još bolji, osobito sa home-made Bicycle/Biquad antenom.
poz,mene zanima ima li neka antena ili uređaj da se mogu spojit na kojih 700 ili 800 metara razlike a da mogu bez štekanja koristit net ?
poz,mene zanima ima li neka antena ili uređaj da se mogu spojit na kojih 700 ili 800 metara razlike a da mogu bez štekanja koristit net ?
Ima KASENS G9000 ali orginala ja testirao i garantiram da lovi meni čak i 10 puta na veću udaljenost ovdje u Italiji.
Jedino ako je u Hrvtaskoj zrak zagađeniji
btw kasens g5000 je igračka za 9000