CPU bez hladnjaka

poruka: 16
|
čitano: 3.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CPU bez hladnjaka
pitanje

Jel tko ostavia CPU bez hladnjaka da vidi na koliko će se zagrijat...ma naravno da niste.

Al zamislimo da procesor može raditi i na 1500ºC bez da izgori. Kolike bi temperature bile da npr. Q6600 ili neki drugi radi bez coolera?

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 15:02 (Processor).

0 0 hvala 0
17 godina
CPU bez hladnjaka

1600 stupnjeva Celzijevih?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: CPU bez hladnjaka
Processor kaže...

Jel tko ostavia CPU bez hladnjaka da vidi na koliko će se zagrijat...ma naravno da niste.

Al zamislimo da procesor može raditi i na 1500ºC bez da izgori. Kolike bi temperature bile da npr. Q6600 ili neki drugi radi bez coolera?

pa aj ti probaj pa nam kazi kako je
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
neaktivan

Koliko ja znam proc ne može raditi bez coolera. Mislim može koju sekundu (sad ne znam hoće li se sve automatski ugasiti zbog velike temp). Ne možemo zamisliti da proc radi na 1500°C jer onda se proc ne bi sastoja od tranzistora nego od nećega potpuno drugoga. Ispravite me ako sam nešto krivo rekao :D

17 godina
neaktivan
CPU bez hladnjaka

Smijeh

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CPU bez hladnjaka

u ovom videu svaki se AMD-ov sekundu bez hladnjaka odmah rastali.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mayales kaže...

u ovom videu svaki se AMD-ov sekundu bez hladnjaka odmah rastali.

Razlog zašto se ne daju clockat
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
16 godina
neaktivan
CPU bez hladnjaka

Pogledaj ovo pa će ti biti jasnije:

Smijeh

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CPU bez hladnjaka

https://www.youtube.com/watch?v=TkmHClAWKk0&feature=related

a ovo ste vidjeli?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CPU bez hladnjaka

mislim da je to nemoguće jer proc treba raditi na što nižim temperaturama. pogledajte bug 188/189 na str 142-145. tamo se govori o overclocku proca. stavili su hladnjak koji snižava temperaturu na -35 °C pri najvećem opterećenju, a kad nije pri opterećenju onda -50 °C

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein

0 0 hvala 0
16 godina
CPU bez hladnjaka

Haha sa amd-eom kao baobama bi moga ić u rat i nebi loše prošli :D

Napravija je rupu u stolu kako je ekplodira. lal

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CPU bez hladnjaka

Mislim da je nemoguce da tako kresne CPU, da se rastali i počme "kuhati" da, ali ovo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ReiKo kaže...

Mislim da je nemoguce da tako kresne CPU, da se rastali i počme "kuhati" da, ali ovo...

možda si i vidio
ali voltažu su stavili preko 4.0v
što je PREVIŠE
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

ali voltažu su stavili preko 4.0v
što je PREVIŠE
 ma da? Smijeh    Namigiva      ma to je sasvim pristojna voltažicaBelji se
Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 16:41 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan
autorov komentar
disco brew kaže...

Pogledaj ovo pa će ti biti jasnije:

Smijeh

Ovo su angažirali suside da im traže djelove procesora po garaži. Na čemu ovo radi....garburi i nitro glicerinu?
Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 17:57 (Processor).
16 godina
neaktivan
CPU bez hladnjaka

Ne znam više gdje, al sam negdje vidio slične snimke, ali sa novijim procesorima. Ovi su frikovi namjerno skidali hlađenje sa novijeg procesora, dok je računalo mirovalo. Ubrzo je eksplodirao, ali nije odletio, već je u njemu ostala rupa kao od 20mm metka!

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice