Evo ovako imam 3 PCa i 1 ext disk s Y usb,i sad me zanima dali mogu 1 usb u 1 pc i napraviti produžni usb da imam 3usba? znači išlo bi ovako 1usb 1pc,2usb 2pc,3usb 3pc,da nemoram nabavljati router s USB za umrežavanje pa zato pitam,jer Sekundarna 2 PCa bi bila umrežena na Primarni PC,za lan igranje no ja bih stavio externi da djele sva 3,pa me zanima na taj način koji sam ja rekao dali je to moguče?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Znam no nepaše mi to ima više razloga 1 pc mi ima 500gb disk a 1 pc 40gb disk i zato hoću da bude na sva 3 odjednom da ga vidim u moje računalo,jer bih stavljao igru npr.s pca koji ima 500gb na eksterni i instalirao na onom od 40gb tu igru na eksterni,nadam se da ste me razumili.
Znam no nepaše mi to ima više razloga 1 pc mi ima 500gb disk a 1 pc 40gb disk i zato hoću da bude na sva 3 odjednom da ga vidim u moje računalo,jer bih stavljao igru npr.s pca koji ima 500gb na eksterni i instalirao na onom od 40gb tu igru na eksterni,nadam se da ste me razumili.
Možeš ga jedino staviti kao NAS. Svi direktno spojeni diskovi (block-based, DASD, kako god želiš) bi za to što ti hoćeš (tri da ga vide odjednom) morali imati dignut cluster file system i da ne idem dalje...
Znam no nepaše mi to
Zasto? Mislim, windows ima opciju "map network drive", tako da mrezni disk dobije svoje slovo u exploreru, ali mreznom disku mozes pristupati i bez toga. Kod svake instalacije imas browse tipku za biranje lokacije tada samo nades mrezni disk i odaberes ga.
http://support.microsoft.com/kb/308582
i zato hoću da bude na sva 3 odjednom da ga vidim u moje računalo
Pa jesi kada radio s mreznim diskovima? Bit ce ti vidljiv na svim racunalima u mrezi ako si ga stavio pod shared.