... kupio bih neku glupost iz amerike koja radi na 110 volta
kaj i gdje moram nabavit da mi radi na 220!
:)
hvala,
BuBi
... kupio bih neku glupost iz amerike koja radi na 110 volta
kaj i gdje moram nabavit da mi radi na 220!
:)
hvala,
BuBi
Stvarno nisi objasnio o kakvom se uređaju radi i ima li taj uređaj neki vlastiti adapter, jer ako ima moguće je da adapter sam može raditi na oba napona/frekvencije. I nisi rekao koji napon sam uređaj prima nakon adaptera (ako ga ima). Ako nema (vanjskog) adaptera onda se stvari malo kompliciraju ali svaki uređaj ima specifikacije u kojima piše koji raspon napona, frekvencija i struje prima i samim time znaš kakav adapter/transformator/ispravljač/nešto četvrto trebaš nabaviti.
radi se o ovom ...
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=320248573651
:D
e sad ... nekuzim se u struju ni sekunde ... al kolko sam skuzio hmm ... nisam skuzio :)
kupim neki konverter 200watta i djubre ce radit ?!
di mogu kupit i po kojoj cjeni ?!
hvala!
BuBi
Koliko sam preletio pogledom, stvar ima lampu koja radi na 15 V, a napaja se iz kucne mreze sa 110 V (amerika). Stvari su komplicirane ako ima ugradjen adapter (sto je najvjerovatnije slucaj, koliko sam vidio). Zbog toga razmotri kupnju ovog (po meni najjednostavnije rjesenje):
P.S. Za 8 dolara, koliko on kosta, dobijes adapter koji mozes iskoristiti i za druge stvari koje eventualno narucis od amera (ne samo ovaj item).
Javi ako je pomoglo, pozdrav
Koliko sam preletio pogledom, stvar ima lampu koja radi na 15 V, a napaja se iz kucne mreze sa 110 V (amerika). Stvari su komplicirane ako ima ugradjen adapter (sto je najvjerovatnije slucaj, koliko sam vidio). Zbog toga razmotri kupnju ovog (po meni najjednostavnije rjesenje):
Javi ako je pomoglo, pozdrav
Using this foreign travel converter is simple. Just plug it into the
foreign outlet, then plug your applicance into the female side of the
converter, and use your appliance just as you would at home!
Changes 220/240V foreign current to 110/120V US current.
Evo item description. Zbog ovog sam dao taj link. Moze podnijeti snagu od 1600 W.
radi se o ovom ...
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=320248573651
:D
e sad ... nekuzim se u struju ni sekunde ... al kolko sam skuzio hmm ... nisam skuzio :)
kupim neki konverter 200watta i djubre ce radit ?!
di mogu kupit i po kojoj cjeni ?!
hvala!
BuBi
Using this foreign travel converter is simple. Just plug it into the
foreign outlet, then plug your applicance into the female side of the
converter, and use your appliance just as you would at home!
Changes 220/240V foreign current to 110/120V US current.
Evo item description. Zbog ovog sam dao taj link. Moze podnijeti snagu od 1600 W.
Razveselicu te, nisi luda , Promjenio sam link minutu kasnije jer sam imao vise otvorenih dok sam trazio i pastao pogresan. Vidis da sam editovao u isto vrijeme dok si ti pisala onaj post. Nisam znao da ce neko biti tako brz da u roku od minute procita hehe. Sorry
Btw one crne uticnice su bile 110 na 220 i nisu adapteri nego obicne uticnice, zato sam i promjenio.
Nema na čemu
Pa javi što si kupio i pošalji koju slikicu
pozz