Xperia X8 Android 2.3?!?

poruka: 29
|
čitano: 22.483
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Xperia X8 Android 2.3?!?

Danas sam vidio par videa na YT-u na kojima X8-ica ima 2.3 android pa me sad zanima dal stavit ubiti dal uopće taj 2.3 valjda išta?

Dal je možda neko updejtao na 2.3 verziju? Ima neko neka iskustva da je ćuo možda nešto o tome i sl. Zanima me dal će uopće biti dostupna svima ta verzija za X8-icu?

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xperia X8 Android 2.3?!?

Neće bit dostupna kao official update no može se stavit, ja  imam na svojoj X8 i sve radi.

http://androidforums.com/x8-all-things-root/298647-rom-v21b-2-3-5-gingerxperia-rom-x8.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 13:48 (BeroVK).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Xperia X8 Android 2.3?!?
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Zanima me dal će uopće biti dostupna svima ta verzija za X8-icu?

Zvanicno ne, al imas custom romove.

Edit: kolega vec napisao ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 13:49 (mario1990).
15 godina
BeroVK kaže...

Neće bit dostupna kao official update no može se stavit, ja  imam na svojoj X8 i sve radi.

http://androidforums.com/x8-all-things-root/298647-rom-v21b-2-3-5-gingerxperia-rom-x8.html

Daj mi reci par doživljaja o toj verziji ak ti nije problem.

Dal radi išta sporije? Jel bolja ubiti od 2.1/2? Kakve nove stvari ima na njoj  i tak te neke stvari...

15 godina
neaktivan
Xperia X8 Android 2.3?!?

Meni sve sviđa, radi solidnom brzinom. dobiješ mogućnost dual touch-a, kvaliteta slike slikane s kamerom je bolja, možeš prebacivat aplikacije na SD karticu, jedino je problem što se baterija malo brže isprazni nego na 2.1/2

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 19:50 (BeroVK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BeroVK kaže...

Meni sve sviđa, radi solidnom brzinom. dobiješ mogućnost dual touch-a, kvaliteta slike slikane s kamerom je bolja, možeš prebacivat aplikacije na SD karticu, jedino je problem što se baterija malo brže isprazni nego na 2.1/2

Khm, sviđa mi se ovo uvezi dual touch-a i prebacivanja aplikacija na SD karticu.

E i daj mi reci jel ikako moguće nać neki TUT na hrvatskome i dal ta 2.3 verzija postoji na hrvatskom jeziku odnosno dal se na mobu može stavit hrvatski?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 23:33 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
neaktivan
Xperia X8 Android 2.3?!?

Hmm nisam našao nigdje na hrvatskom, ali stvarno ako znaš minimalno engleskog jezika možeš skužit što i kako trebaš napravit :)

Imaš normalno HR jezik za odabrat kada instaliraš custom ROM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BeroVK kaže...

Hmm nisam našao nigdje na hrvatskom, ali stvarno ako znaš minimalno engleskog jezika možeš skužit što i kako trebaš napravit :)

Imaš normalno HR jezik za odabrat kada instaliraš custom ROM.

Moguće se vratit natrag sa 2.3 na 2.1?

15 godina
neaktivan
Xperia X8 Android 2.3?!?

Naravno da možeš :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xperia X8 Android 2.3?!?

Onda ću vjerovatno danas/sutra stavit na mob 2.3

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xperia X8 Android 2.3?!?

Moze li mi tko poblize objasniti postupak? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperia X8 Android 2.3?!?

Trajanje baterije na 2.3 GingerDX v25.

Postupak ti je taj da najprije mobitel rootas,instaliras root explorer,skines xrecovery s neta,prebacis xrecovery u system/lib mapu,rebootas mobitel i pritisces back tipku da ti otvori recovery,odaberes install file from sd card i onda instaliras.jednostavno :D
postavim poslije link sa forum.hr-a sa detaljima i linkovima.Postavia bi sad al im je server sruse (opet) pa nije moguce doci do teme

EDIT

http://www.forum.hr/showthread.php?t=685447

evo ti,objasnjeno sve na hrv.Na 8. stranici ti se nalazi moj post s slikovitim objasnjenjem kako se vratiti na orginal 2.1
PS ne diraj bootloader ako neznas sto radis

Kasnije cu napisat nesto pametno i reprezentno, da sad ne lupam i pravim se pametan.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 19:51 (in_rust_we_trust).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xperia X8 Android 2.3?!?
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xperia X8 Android 2.3?!?

ima li opcija za hr sustav

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
in_rust_we_trust kaže...

Postupak ti je taj da najprije mobitel rootas,instaliras root explorer,skines xrecovery s neta,prebacis xrecovery u system/lib mapu,rebootas mobitel i pritisces back tipku da ti otvori recovery,odaberes install file from sd card i onda instaliras.jednostavno :D
postavim poslije link sa forum.hr-a sa detaljima i linkovima.Postavia bi sad al im je server sruse (opet) pa nije moguce doci do teme

EDIT

evo ti,objasnjeno sve na hrv.Na 8. stranici ti se nalazi moj post s slikovitim objasnjenjem kako se vratiti na orginal 2.1

base band mi zavrsava sa 06, kako do 15?

16 godina
in_rust_we_trust kaže...

EDIT

Pa vidi se da si punio na cca 30%

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
Mitch kaže...
in_rust_we_trust kaže...

EDIT

Što mi je potrebno prije početka?

• instaliran Sony Ericsson PC Companion
  • instaliran posljedni .NET framework
  • barem 50% baterije
  • baseband koji završava sa 015. Provjerite u About Phone > Baseband version (O telefonu >Verzija Osnovnog frekv..)
  • Posljednja verzija SE softvera

baseband mi je 06

nece mi izvrsi update na 2.1.1.A.0.6

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
in_rust_we_trust kaže...

EDIT

A evo i ja sad vidim to {#}

1950Killer kaže...
Mitch kaže...
in_rust_we_trust kaže...

EDIT

Što mi je potrebno prije početka?

• instaliran Sony Ericsson PC Companion
  • instaliran posljedni .NET framework
  • barem 50% baterije
  • baseband koji završava sa 015. Provjerite u About Phone > Baseband version (O telefonu >Verzija Osnovnog frekv..)
  • Posljednja verzija SE softvera

baseband mi je 06

nece mi izvrsi update na 2.1.1.A.0.6

Napravi update preko PC Companiona i trebao bi ti staviti zadnji odnosno 015 baseband :)

PS ako ti kaze da je zadnji softver na njemu,onda ides po uputstvima na repair phone i reflashas ponovo 2.1 sa 015 basebandom.Sretno

Kasnije cu napisat nesto pametno i reprezentno, da sad ne lupam i pravim se pametan.
13 godina
in_rust_we_trust kaže...
Mitch kaže...
in_rust_we_trust kaže...

EDIT

A evo i ja sad vidim to {#}

Napravi update preko PC Companiona i trebao bi ti staviti zadnji odnosno 015 baseband :)

PS ako ti kaze da je zadnji softver na njemu,onda ides po uputstvima na repair phone i reflashas ponovo 2.1 sa 015 basebandom.Sretno

ali mi javlja error pri update na 2.1.1...  trenutno je 2.0.1... a baseband 06

13 godina
Xperia X8 Android 2.3?!?

moze li pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xperia X8 Android 2.3?!?

LJUDI POMAGAJTE, javlja mi uvijek error pri pokusaju nadogradnje sa 2.0.1.A.0.47 na 2.1.1.A.0.6, kako da ovo rijesim?!!! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

LJUDI POMAGAJTE, javlja mi uvijek error pri pokusaju nadogradnje sa 2.0.1.A.0.47 na 2.1.1.A.0.6, kako da ovo rijesim?!!! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/recenzije-komentari-mobitela/sony-ericsson-xperia-x8/75376.aspx?jumpto=2931979&sort=asc&view=flat&page=74.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
13 godina
neaktivan
Xperia X8 Android 2.3?!?

Pa napravi update dok ti je mobitel u flash modu!
Ugasi mob i izvadi bateriju na par sekundu,vrati nazad bateriju i spoji mobitel sa kompom tako da drzis back tipku.Prati ono slikovno uputstvo sto san ti stavia i uspit ces.

PS mobitel u flash modu spajas na mom 8. koraku :)

0 0 hvala 1
13 godina
Xperia X8 Android 2.3?!?

moze li mi netko dat link od rom 2.3... a da radi stabilno i sve funkcije normalno, bez da se moran zahebavat sa kernelom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperia X8 Android 2.3?!?

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Xperia X8 Android 2.3?!?
Molim pomoć.

Koja je zadnja službena verzija roma za X8 koja se može flashati na nerootani mob sa flashtoolom.
Mobitel nemam namjeru rootati.
Mob je od frenda i žali se da se jako usporio pa ću problem probati riješiti samo sa flashanjem, bez rootanja.
Nemam iskustva sa X8 ( ja imam X NEO) pa vas molim za preporuku za rom i ako može link za download.

Unaprijed hvala !
oli

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperia X8 Android 2.3?!?

Pozz ljudi....imam problem na x8....prije nekoliko dana kada bi pokusao nesto skinuti sa marketa pisalo bi mi downaload neuspjesan,pa bi proradilo sa vremena na vreme,a sada nikako nemogu uci u market...samo me izbaci....zna li neko sta cu uraditi?pozz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xperia X8 Android 2.3?!?
Evo i kod mene je isti problem,ne mogu uc u android market,stalno me izbacuje.Kako to riješit?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
evo sad radi...biće da su riješili problem!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice