Ovi Apple fanboyevi su toliko gadljivi da je to strašno..
Dragi moji, Xperia Arc ˃ IP4, Xperia Arc S ˃ IP4S, Xperia S ˃˃˃˃ IP4S, i to dolazi od strane čovjeka koji je imao i taj prokleti ajfon i Xperiu Arc.
Specifično u Arc ˃ IP4 slučaju.. Arcu baterija dulje traje ( jednom sam s heavy useom doživio 2 dana, a sa više manje standbyem uz pozive mogu do 5 dana bez punjenja ) dok mi je crap od iphonea zahtijevao punjenje svaki dan ili dva, bez obzira što sam radio. iOS je neusporedivo zaključaniji OS nego što je to Android. iPhone nema HDMI, te mi nemogućnost instaliranja drukčijih verzija OSa ( Romova ) ide na živce u slučaju iOSa. Imao sam problema sa signalom na ajfonu dok na xperiji je više manje korektno radilo. Jedini plus koji ide iOSu je brzina kojom njihov web browser radi, jer iako ne "šteka" na Androidu, ipak nema glatkoću koju ima default iOS browser. Ako je čovjek audiofil i voli tu i tamo imati mogućnost okinuti decentnu fotografiju, i tu je Arc bolje nego ajfon.
U konkretnom slučaju ( Xperia S vs IP4S ), oboje imaju bateriju koja se ne može vaditi ( ogroman minus za oba moba ), oboje imaju integriranu memoriju, s tim da Xperia S ima superiornije tehničke specifikacije i ovisno s koje strane gledišta, superiorniji OS.
Ako nisi power user koji voli prčkati po telefonu, uzet ćeš IP, ako jesi, uzet ćeš nekog high end androida, i upravo radi tog razloga se osjećam glupo što uopće moram ići uspoređivati Android i iOS telefone ovdje, jer oba operativna sistema imaju svoje vlastito tržište.