Xperia 2 vs iP4s

poruka: 35
|
čitano: 4.079
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xperia 2 vs iP4s

Ovi Apple fanboyevi su toliko gadljivi da je to strašno..

Dragi moji, Xperia Arc ˃ IP4, Xperia Arc S ˃ IP4S, Xperia S   ˃˃˃˃ IP4S, i to dolazi od strane čovjeka koji je imao i taj prokleti ajfon i Xperiu Arc.

Specifično u Arc ˃ IP4 slučaju.. Arcu baterija dulje traje ( jednom sam s heavy useom doživio 2 dana, a sa više manje standbyem uz pozive mogu do 5 dana bez punjenja ) dok mi je crap od iphonea zahtijevao punjenje svaki dan ili dva, bez obzira što sam radio. iOS je neusporedivo zaključaniji OS nego što je to Android. iPhone nema HDMI, te mi nemogućnost instaliranja drukčijih verzija OSa ( Romova ) ide na živce u slučaju iOSa. Imao sam problema sa signalom na ajfonu dok na xperiji je više manje korektno radilo. Jedini plus koji ide iOSu je brzina kojom njihov web browser radi, jer iako ne "šteka" na Androidu, ipak nema glatkoću koju ima default iOS browser. Ako je čovjek audiofil i voli tu i tamo imati mogućnost okinuti decentnu fotografiju, i tu je Arc bolje nego ajfon.

U konkretnom slučaju ( Xperia S vs IP4S ), oboje imaju bateriju koja se ne može vaditi ( ogroman minus za oba moba ), oboje imaju integriranu memoriju, s tim da Xperia S ima superiornije tehničke specifikacije i ovisno s koje strane gledišta, superiorniji OS.

Ako nisi power user koji voli prčkati po telefonu, uzet ćeš IP, ako jesi, uzet ćeš nekog high end androida, i upravo radi tog razloga se osjećam glupo što uopće moram ići uspoređivati Android i iOS telefone ovdje, jer oba operativna sistema imaju svoje vlastito tržište.

2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xperia 2 vs iP4s

Problem je to što ekipa često pomiješa SE Xperia Arc / Arc S i Sony Xperia S, a to su tri različita uređaja. Na koji od ta tri autor misli?

SE Xperia Arc / Arc S SE Xperia Arc / Arc S
Sony Xperia S Sony Xperia S
I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 11:06 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xperia 2 vs iP4s
Minoza kaže...

Problem je to što ekipa često pomiješa SE Xperia Arc / Arc S i Sony Xperia S, a to su tri različita uređaja. Na koji od ta tri autor misli?

Kao sto sam rekao u mom drgom post,Xperia S bez arc nez iceg.

17 godina
Minoza kaže...

Mislim da svi govorimo o Xperiai S

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Mitsuoka kaže...

Mislim da trenutno nije bolji od Nokie po količini detalja, ali nećemo cjepidlačit {#} 

Veliki minusi su nemogućnost vađenja baterije i microSD, a ima standardni poklopac {#}

Onih 40 megi je totalno neupotrebljivo sa tako malom lećom. Pogledaj profi DSRL fotiće-kolika leća, a koliko "malo" megi. ;)

Pa ni na iP4s se ne može vaditi baterija niti ima microSD utor,ali da poklopac je bezveze. 

Neovisno o tome, uređaj ne isporučuje slike od 40MP, nego komprimira u fotografije od 5MP, a onda se lako zaključi da je to daleko bolje nego fotografiranje 5MP kamerom, koja ima još manji senzor.

Pa ko kaže da mi se to sviđa na iP4S? Ne volim ni jedan mobitel koji nema microSD i baterija mu se ne može izvadit.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice