X10 ili Desire

poruka: 8
|
čitano: 1.689
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
X10 ili Desire

Poštovanje svima, nadam se da ovo pitanje nije već nadugo i naširoko raspravljano jer ja to nisam pronašao.

U narednih dva mjeseca namjeravam produžiti ugovor s T mob i uzeti novi uređaj.

Definitivno bi to bio android OS. Puno mi se sviđa Desire ali njega T nema iu ponudi, ono što me privuklo je X10 i cijena cca 1,5kKN. Što se tiče HW isti proc,

x10 +(baterija,ekran,kamera,SD,kožna torbica)

Desire +(OS,).

Znam da je većina za Desire? zbog OS (može se rootat) i brenda HTC (čitaj sense UI), ali kad x10 dobije update OS 2,1 ili 2,2 i svi + evi od gore zanimljiva ponuda...

Kakva su kučišta, čujem da je x10 previše plastično itd. dajte i takve usporedbe.

Još jedna interesantna stvar, primjetio sam da na Oglasniku drže približno istu cijenu ostaje mi mogućnost zamjene x10 za Desirea (s garancijom oba i sve provjereno).

Molio bih vlasnike i pogotovo one koji su imali oba da pomognu pri odluci.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X10 ili Desire

Ja bih uzeo Desire,ne pitaj zasto.

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
X10 ili Desire

Imaš par razlika između x10 i desire. X10 ti nema podršku za multitouch iz "kao" hardverskih nemogućnosti, tako da možeš zaboraviti na pinch to zoom ili igre tipa pong, air hockey za igranje u 2 igraća, ili slične stvari ovisno koliko aplikacije to koriste. X10 mi se čini dosta debljim od desire te plus njegova veličina mislim da će biti poveća grba u đepu. Desire je ipak tanji pa mi ne strši toliko, čak manje nego moj stari SE w995. 

Što se riče baterije mislim da je tu X10 bolji jer ima Li-polymer baterije koje su bolje od Li-on baterija, ali sigurno ćeš opet morati svaku većer ga staviti na punjač ako ga budeš intenzivno koristio za internet programe i sve ostalo(što je i razlog zašto bi ga uzeo hehe)

Kamera bi također po specifikacijama trebala biti na strani x10 ali mislim da za casual slikanje tu i tam i jedan i drugi bi potpuno zadovoljili.

Ono što isto moraš imati na umu je da ti desire ima AMOLED ekran, dok je ovome običan LCD, pa ti desire ima puno življe boje i praktički ne postoji kut gledanja di se boje miješaju i gube, pod kojim god kutem gledaš one su vrlo jasne i točne(što znači da ako 5 frendova oko tebe gleda nešto na mobu, svi će to jasno vidjeti a ne da je nekome negativ slika, drugi ni ne vidi i sl. kao što je na iphonu)

Sense UI je isto odličan iako i za onaj timescape i mediascape na x10 kažu isto da je odličan. Ja pošto nemam ni fejs ni twiter ili što već mi to ne treba pa mi onda to nije nikakva prednost kad je neću ni koristiti. Iako i na desire-u isto imaš friendsstream koji isto objedinjuje fejs,twiter i flickr i sve možeš vidjeti na jednom mjestu i upravljati sa njma. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
X10 ili Desire

Kad sam mislio prednost ekrana mislio sam na suncu, moj sad već stari mda III me par pota toliko naljutio zbog toga jednostavno nikakve koristi od njega vani ljeti.

S druge strane 1500 kn !

Sve rečeno stoji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: X10 ili Desire
nani kaže...

Kad sam mislio prednost ekrana mislio sam na suncu, moj sad već stari mda III me par pota toliko naljutio zbog toga jednostavno nikakve koristi od njega vani ljeti.

S druge strane 1500 kn !

Sve rečeno stoji.

da ako si na t-mobile onda ti desire se ne isplati jer sam uređaj dođe 4500kn. Ja sam svog uzeo na pretplatu pa me došao 2200kn pa mi se onda isplatilo. Što se tiče ekrana na suncu, nije baš da vidiš sve jasno ko dan, ali nije i da se apsolutno ništa ne vidi. Naravno uvijek se ekran može staviti na max pa se još malo bolje vidi(meni stoji na automatic) ali bez problema sam na suncu čitao bug forum, pisao poruke i radio osnovne stvari. A bio je neki video na youtubu koji pokazuje desire i x10 na suncu i nije bilo nikakve razlike među njima(ma da ne piše kakve su bile postavke svjetline ekrana)

16 godina
RE: X10 ili Desire

To su ti skoro isti mobiteli, moraš probat oba pa si uzmeš onog koji ti se više sviđa. evo usporedba

x10 je 1 mm deblji od desirea tako da neće bit puno veća grba u džepu.

imaju isti procesor, jednako su brzi, jednaku kvalitetu zvuka...

što se ekrana tiče, x10 ima 4 inčni tft 854x480 rezolucije a desire 3,7 inčni amoled 800x480 ili 653x392 zavisi kako brojiš piksele.

16 godina
X10 ili Desire

Evo još malo loših vjesti po X10, update OS-a tek na kraju godine! Loše, jakoo loše htio bih što prije koristit sve prednosti aktualne verzije (više boje za ekran, multitouch?, HD, aplikacije koje rade samo na 2.1)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
X10 ili Desire

Multitouch je podržan i na ranijim verzijama(htc hero na 1,6 verziji ima multitouch) , nego to nešto SE mulja da kao mob je hardverski ograničen za korištenje multitouch-a. A s druge strane nexus one i desire koji dijele skoro pa isti hardver sa x10 mogu...Neodlučan 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice