WindowsPhone - Općenito
- poruka: 19.924
- |
- čitano: 2.873.837
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja je verzija?
Kupi si radije sad, jer je jeftiniji:
https://www.athema.co.uk/hp-hp-elite-x3-smartphone-dual-sim-4g-lte-advanced-64-gb-microsdxc-slot-gsm-596-2560-1440-pixels-494-ppi-amoled-16-mp-mp-front-camera-windows-10-with-hp-desk-dock-graphite-with-chrome-y1m46ea-d2-xep01-p-1443328.html?osCsid=dacf654645f930e8e2a0477e841373ef&referer=skinflint
strašno, jeben uređaj dobiješ za nikakvu cijenu, toliko dođe ona kanta od samsunga j nešto, možda bi hp-u bilo pametnije dat developerima pa da skucaju android na njega, mogli bi ga prodavat minimalno 600 eura nego ovako ga u bescjenje davat, ovo sad mislim ozbiljno i nimalo provokativno
a ti davore, pokušavaš bit smiješan svojim postovima ali znaš kako kažu, bolje nekad šutit, ljudi mogu mislit da si idiot, a kad progovoriš....
nemam nikakvog iskustva ni nista sa wp mobitelima, ali stvarno ovakav hw za takvu cijenu...
predobro bi bilo nekakav android napravit za njega kao sto kazes
Narode pomozite :)
imam Motorolu Moto G4 dobar telefon i dobro radi, dobio sam ponudu da zamjenim za Lumiu 950. Oba telefona su u dobrom stanju. Moto G4 je super, ažuriranja i sve ostalo, ali nisam nikad imao WP a čini mi se kao dobar komad hardware-a :)
Samo me brine jel taj OS živ uopće :)
Ispričavam se za dupli post, briši...
imam Motorolu Moto G4 dobar telefon i dobro radi, dobio sam ponudu da zamjenim za Lumiu 950. Oba telefona su u dobrom stanju. Moto G4 je super, ažuriranja i sve ostalo, ali nisam nikad imao WP a čini mi se kao dobar komad hardware-a :)
ako ti je bitan sam os uzmi ju, ako dosta koristiš face to ti je već mali minus, još provjeri da li neke aplikacije koje svakodnevno koristiš uopće postoje na wp, npr za internet bankarstvo mislim da na wp postoji samo jedna banka
Push notifikacije na Whatsapp, Viber, Telegram stizu normalno. Sinkronizacija sa mail posluziteljima takodjer. Browsanje je fluidno i ugodno s obzirom na 2k ekran. Video i slike nevjerojatno dobri. Sigurno malo losiji od trenutnih flagshipa tipa S8 i slicnih, al cim se na yt uopce stavlja u isti kos s njima, znas da mora biti dobra. (Ako te zanimaju neki sampleovi, tu sam :)
Updateovi stizu redovito paralelno s Desktop verzijom windowsa. Takodjer kul fičr je sto mnoge appove za mob mozes instalirat na desktop. Nije da svaka radi kako treba, ali meni je to odlicno. Bude se to jos peglalo.
Fb msnger postojii, vizualno je jako lijep i odazivan, al softwerski nije bas ispeglan pa jede bateriju i ram kao lud. A i otvaranje je nekoliko sekundi duze pa treba biti spreman na to.
Sâm OS vizualno ne mozes ni blizu tweakat kao Androida. Meni primjerice to ni ne treba, no samo da si svjestan toga.
Ako te zanima koja aplikacija, odes na store od Win10 Desktopa i potrazis da li postoji za mobile verziju.
ako ti je bitan sam os uzmi ju, ako dosta koristiš face to ti je već mali minus, još provjeri da li neke aplikacije koje svakodnevno koristiš uopće postoje na wp, npr za internet bankarstvo mislim da na wp postoji samo jedna banka
pbz i zaba imaju ako se dobro sjecam.
Imai RBA Hrvatska - prije 3 dana dobila novi update. Dok recimo RaiBa <ELBA> (austrijska RBA) nema.
Sve ovisi o banci i drzavi.
Osobno mi aplikacija ni ne treba, jer za HR eBankarstvo mi treba token, za austrijsko imam korisnicko ime,
lozinku i sigurnosni kod, tako da aplikacija nije potrebna, sve direktno iz browsera.
Browser + token , i sve dela, isprobao i koristim tako za vise banaka vec godinama.
Mobilna aplikacija se veze uz uredjaj, aktivacija, odlazak u banku....pa mi se kombinacija tokena i bilo kojeg browsera na bilo kojem uredjaju pokazala najjednostavnijom.
Ma token je super, ali kao fizicki uredjaj se kad tad pokvari.
Na mom se pokvario par puta display (ne vide se redovi, pa ne znas dali je 8 ili 0, 4 ili 9 i tako.
Pa se isprazni baterija jednom godisnje, CR2032, najmanji problem.
Najlijepse je imati korisnicko ime, lozinku i potvrdni kod, preko kojeg se generira dodatni sigurnosni kod,
koji se moze dobiti SMS-om ili mailom, po potrebi.
Jel 640XL dobiva novi update što dolazi sutra?
Svi ce neupitno dobiti nadogradnju, svi uredjaji serije X5X.
Svi ce neupitno dobiti nadogradnju, svi uredjaji serije X5X.
Znači 640XL ništa?
O kojem updateu se priča?
o Fall creators update
Znači 640XL ništa?
Vjerovatno hoce - do sad su svi sa Microsoft Logo-om dobile sve update. Moja L1020 nesluzbeno i dalje dobija update,
sa Reg-Hackom kao "Lumia 640".
Ispravke gresaka i optimizaciju.
Nove funkcije bas i ne. Zadnji sluzbeni build za L1020 je 1511,
dakle onaj prvi, a nakon toga gubi algoritme za kameru i stereo zvuk,
pa radi fotografije samo u 8Mpix modu i Mono zvuk.
Ali bootloader mi je otkljucan i mogu si napraviti IMG svakog sistema, i vratiti
ga natrag na mobitel u roku 15min kad se zazelim.
(imam backupe 8.1 do 10)
da li postoji mogućnost stavljanja wp 8.1 na lumiu 950
Ne, WP8.1 je sluzbeno dostupan samo na uredjajima koji su dosli sa WP8.1,
medju zadnjima su Lumie serije X4X, kao sto je 640, 540, 430 itd.
šteta, žena obožava hungry cells a ima je samo na win 8.1 pa ću joj ipak morat opet kupit lumiu 1520, a mislia sam uzet 950 xl, dobiješ ih već za istu cijenu
opala, evo se ženi za rođendan smije 950 xl, hp je overkill a ovo je za nikakve pare odličan uređaj, puno ti hvala na ovome
znam da je off topic a da li netko zna kakvo je sad stanje sa naručenim stvrima iz engleske, jesu počeli opet to ocarinjavat ili ne
Da, mobitel je super kupnja. U EU nova 950 (ne XL) je oko 330€, sta ces bolje za te novce.
znam da je off topic a da li netko zna kakvo je sad stanje sa naručenim stvrima iz engleske, jesu počeli opet to ocarinjavat ili ne
Prije neki dan mi je stigao paketić iz Engleske i nije bio carinjen