WindowsPhone - Općenito
- poruka: 19.924
- |
- čitano: 2.873.832
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
davore, samo se ti opusti i naoružaj baterijama, wp je i dalje os no1 i kao takvome mu nema konkurencije na vidiku
mislia sam da je ovolika nestručnost, neznanje a na kraju i nezainteresiranost za posao moguć samo u hrvatskoj ali evo kako vidimo ima toga i vani
ali je sigurno hrvat šef odjela toga
znaš koliko je sati kad davor i slovenac nemaju više obraza stisnut palac doli nekima a sebi palčeve gori, ajde još ima nade za vas
to i je ono najgore, os je odličan i žalosno je da jedan os koji je za koplje bolji od iosa i androida tako propadne
microsoft se ponio u ovoj ciloj situaciji prema wp-u ka prema neželjenom djetetu, bili su prebahati i nisu sebi osigurali podršku developera a bez njih si da ne kažem šta, bez njih i jedan gigant kakav je microsoft propada
tužna situacija, meni barem, svi smo mogli imat nešto puno bolje nego šta imamo danas, stvarno sam nakon ženine nokie 1520 bio odlučio sebi kupit wp ali kad sam vidio koliko sitnica i gluposti fali na njoj(puno malih govna jednako je jednom velikom govnetu) jednostavno sam ostao na androidu
zabavno mi je doć malo ovde i sprdat se sa likovima koji nekim ljudima koji zatraže mišljenje o os-u i dalje ggovore kako sve savršeno radi šta je sad već nažalost daleko od istine, ljudima koji na ovoj temi seru po androidu i pustim virusima i čemu svemu šta je isto tako daleko od istine
vi sad nastavite ali istina je da će wp bit zapamćen kao jedna od microsoftovih većih grešaka i na kojoj bi se lako moglo na poslovnim predavanjima pokazivat kako lošim managementom i krivim koracima unštit odličan proizvod
i onda upališ i boota se android
Ironicno je - makar "mrtav" sistem, i dalje ima bolju i duzu podrsku od Androida.
Al nema veze, nek je on meni "mrtav", a ziv i zdrav :)
Sledeca nadogradnja je sa surface phonom... Dotle samo krpanje rupa.... Jedino sto ti zoves nadogradnjom paket zakrpa a ne nove funkcije.....
hehehehe moja neupucenost? Hehehe a polako se ostvaruje sve sto sam govorio ;) Nazalost....
Odavno? Da sad izvlacim sve one postove gdje se napadao kad sam to govorio? Kad si govorio da ce surface phone svaki cas? Gdje si govorio svakakve ruzne rijeci na moj racun a nikad demantovao? I kolikko puta sam rekao da me to jako zalosti ali eto taj detalj uvijek nekako previdis....Eto i u prethodnom postu napisah nazalost... Al ti ko malo dijete... Izmisljas kad nemas cinjenice plus nadas plus previdis onaj dio posta koji ti ne pase ;) De odrasti....
A sta je surface phone? Eto nauci me... nAravno daj mi izvor tvoja masta mi nije relevantan izvor...
odluka je pala, kupujem vremensku mašinu, vraćam se u 2016u i kupujem sebi najnovijii a ujedno i zadnji wp hp elite x3
Kupi si radije sad, jer je jeftiniji:
Jel jučer došo nekakav update za 640XL? Komp mi je na .632 a mobilni na .674
Kupi si radije sad, jer je jeftiniji:
https://www.athema.co.uk/hp-hp-elite-x3-smartphone-dual-sim-4g-lte-advanced-64-gb-microsdxc-slot-gsm-596-2560-1440-pixels-494-ppi-amoled-16-mp-mp-front-camera-windows-10-with-hp-desk-dock-graphite-with-chrome-y1m46ea-d2-xep01-p-1443328.html?osCsid=dacf654645f930e8e2a0477e841373ef&referer=skinflint
strašno, jeben uređaj dobiješ za nikakvu cijenu, toliko dođe ona kanta od samsunga j nešto, možda bi hp-u bilo pametnije dat developerima pa da skucaju android na njega, mogli bi ga prodavat minimalno 600 eura nego ovako ga u bescjenje davat, ovo sad mislim ozbiljno i nimalo provokativno
a ti davore, pokušavaš bit smiješan svojim postovima ali znaš kako kažu, bolje nekad šutit, ljudi mogu mislit da si idiot, a kad progovoriš....